To je.. hlavně v zimě ...a vůbec - quattro rulezBond007 píše:jako dalnicni priblizovadlo je to skvely, clovek na dalnici aspon neslysi rachot toho dieselu. a 4x4 je na dalnici opravdu k nezaplacenipetris píše: Ne, že sem podobnou reakci v tomhle kouknu nečekal..nedalo mi to V 530 d jsem jel ostrava - praha a přišla mi jako dálniční přibližovadlo dost schopná. Verze x to může už jenom vylepšit Nevím, co je na 530xd tak hrozného.
BMW Divize
Re: BMW Divize
mozna by tomu mohli dam i jen tri kola... M3x3x3
mozna by dobre navazovala na
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
petris: az me nekdy v zime na dalnici pojede nejaky quattro, uznam svuj omyl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Este 3 dvere ala Veloster tomu chybaBond007 píše:mozna by tomu mohli dam i jen tri kola... M3x3x3
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak já zamávám, až pojedu okoloBond007 píše:petris: az me nekdy v zime na dalnici pojede nejaky quattro, uznam svuj omyl
kupé muže mit i jen 2DSnowman000 píše:Este 3 dvere ala Veloster tomu chybaBond007 píše:mozna by tomu mohli dam i jen tri kola... M3x3x3
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
leda bych stal na benzince a tam nevim jestli te pres keriky uvidimpetris píše:Tak já zamávám, až pojedu okoloBond007 píše:petris: az me nekdy v zime na dalnici pojede nejaky quattro, uznam svuj omyl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007 píše:leda bych stal na benzince a tam nevim jestli te pres keriky uvidimpetris píše:Tak já zamávám, až pojedu okoloBond007 píše:petris: az me nekdy v zime na dalnici pojede nejaky quattro, uznam svuj omyl
Někde si člověk spoďáry po ustřelení zadku měnit musí, to uznávám
Arnie J píše:530i v manuálu od r. 2008 -> něco přes 50 kusů
docela hezký zánovní kus je třeba toto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Jencek: kombíky se prodávaly skoro jen v automatu, to se rozumí samo sebou
píšu v nějaký výbavě... pro mě mpacket, kloudnej vnitřek (stříbříčko opravdu ne) a máš kusy skoro k nule...
Slow and serious
clovek nesmi podle sebe soudit ostatnipetris píše:Bond007 píše:leda bych stal na benzince a tam nevim jestli te pres keriky uvidimpetris píše:
Tak já zamávám, až pojedu okolo
Někde si člověk spoďáry po ustřelení zadku měnit musí, to uznávám
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW