Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Já jsem divnej, mám radši když mi auto do toho nekecá a já si můžu dělat co chci
Jediný co bych uvítal je adaptivní tempomat - ale jenom to, bez dalších kravin okolo
Jediný co bych uvítal je adaptivní tempomat - ale jenom to, bez dalších kravin okolo
Chápeš to?
No tvl mozna to je signal, ze bys podobny veci v provozu delat nemel...?mattonecz píše: ↑pát 05 led 10:26mně to dělá když na vkus auta moc blízko kličkuju v provozu a je velký rozdíl v rychlosti. ono když někdo blokuje levej a ty ho myškou bereš z prava malou mezerou to moc nepomůže když ti dá plnou brzdu ale tak to je tim že je du jak kkt a bylo by lepší to vypnoutpetr_riha píše: ↑čtv 04 led 18:45Já jsem s tímhle ve VW (a nemyslím, že by to bylo diametrálně odlišné od Audi) problém nikdy neměl. Jasně, párkrát mi do toho paní hrábla, nejvíce při parkování, kdy to mám v ruce a ona si myslí, že třeba ne. Na silnici asi dvakrát za 4 roky, vždy když jsem se blížil k autu, které přejíždělo můj směr příčně a věděl jsem, že stihne odjet.
Beru to tak, že to občas může ujet, ale věřím, že i v současném stavu to mnoha věcem a nehodám u jiných předejde.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Precrash je dobra vec a dokazu si predstavit ze to umi zachranit spousty tukancu v kolonach pri nepozornosti.
Kvalita lane assistu je dost ruzna. V supre otravny, mam to trvale off, yaris a touareg otravny, musim vypinat po kazdym startu. V tesle docela v klidu, rozlisuje to jestli si clovek jen krati zatacku a pak nekoriguje, jen kratounce upozorni vibraci nebo jestli clovek pochoduje z pruhu ven na dalnici nebo prejizdi do protismeru kde jedou auta, pak je mnohem aktivnejsi.
Kvalita lane assistu je dost ruzna. V supre otravny, mam to trvale off, yaris a touareg otravny, musim vypinat po kazdym startu. V tesle docela v klidu, rozlisuje to jestli si clovek jen krati zatacku a pak nekoriguje, jen kratounce upozorni vibraci nebo jestli clovek pochoduje z pruhu ven na dalnici nebo prejizdi do protismeru kde jedou auta, pak je mnohem aktivnejsi.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Je to takhonziss píše: ↑pát 05 led 14:37No tvl mozna to je signal, ze bys podobny veci v provozu delat nemel...?mattonecz píše: ↑pát 05 led 10:26mně to dělá když na vkus auta moc blízko kličkuju v provozu a je velký rozdíl v rychlosti. ono když někdo blokuje levej a ty ho myškou bereš z prava malou mezerou to moc nepomůže když ti dá plnou brzdu ale tak to je tim že je du jak kkt a bylo by lepší to vypnoutpetr_riha píše: ↑čtv 04 led 18:45
Já jsem s tímhle ve VW (a nemyslím, že by to bylo diametrálně odlišné od Audi) problém nikdy neměl. Jasně, párkrát mi do toho paní hrábla, nejvíce při parkování, kdy to mám v ruce a ona si myslí, že třeba ne. Na silnici asi dvakrát za 4 roky, vždy když jsem se blížil k autu, které přejíždělo můj směr příčně a věděl jsem, že stihne odjet.
Beru to tak, že to občas může ujet, ale věřím, že i v současném stavu to mnoha věcem a nehodám u jiných předejde.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Tak nám začalo mrznout a točvolanti se zase pokouší zabít nejen protijedoucí řidiče.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kus ... m-40456542
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kus ... m-40456542
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Bez kamery ani ránu, teď ho budou složitě hledat, jestli ho vůbec najdou. Nezvratný osud...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Ale tak zákon je, tak se to přece vyřešilo... To je jako se zákazem předjíždění - je tam zákaz, a tak se to přece vyřešilo.
No ne?
No ne?
Chápeš to?
Zákon si na ně nepřijde. Myslitelé mají nastudované BOZP, které jim znemožňuje pracovat ve výškách. Tím se zákon neguje
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Holt doktoři práv...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ