Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Myslíš "zimáky" alebo tam ozaj chceš dať plnohodnotné zimné obutie? Ja len že, či by nejaké UHP celoročky neboli vhodnejšie na Tvoje jazdenie v zimnom období?
Btw sympatická konfigurácia na prvý pohľad (ale S/T by bol ešte o level vyššie ), gratulujem a ticho závidím
Btw sympatická konfigurácia na prvý pohľad (ale S/T by bol ešte o level vyššie ), gratulujem a ticho závidím
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Klasiku zimní, vypadá to Micheliny. UHP celoročky, to ani nevím, že existuje.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Klasické zimné budú lepšie na snehu/ľade, všade inde by mali byť lepšie spomínané celoročky. Skús pozrieť nejaké porovnania, napríklad toto (celkovo tento kanál má plno zaujímavých testov)
https://youtu.be/421HkK4Nqss?si=u6mxgPcP0qdsMOxZ
Edit: ak ti teda angličtina nerobí problém.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Hodně štěstí při hledání celoroček v potřebných rozměrech a nedejbože s Porsche "N" homologací. I zimních je u nás dostupných jen pár konkrétních modelů.
Mimochodem pokud je pěkně, bez sněhu a ledu, tak není žádný zakonný problém jet na letních. Vyjma označených ("zimní výbava") úsekú. Nicméně letní UHP gumy by se mohly v mrazech strukturálně poškodit, pamatuji si tohle varování u Pilot Supersportů co jsem kdysi měl.
Mimochodem pokud je pěkně, bez sněhu a ledu, tak není žádný zakonný problém jet na letních. Vyjma označených ("zimní výbava") úsekú. Nicméně letní UHP gumy by se mohly v mrazech strukturálně poškodit, pamatuji si tohle varování u Pilot Supersportů co jsem kdysi měl.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Akademická debata tou zimou se potřebuju jen překousat do sezóny, nebudu s tím jezdit velice ani na vodě. Mám to jen kdyby do mě např. někdo nakouřil, nebo přes úseky s povinnými zimními pnu apod. Nechce se mi na něj chodit jen dívat do garáže, ale určitě s ním nebudu jezdit driftovat na sníh.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tuhle roli sem myslel ze plni M2 - nezustane ted trochu na ocet?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
zůstane, už jsem ji na letošek ani havarijně nepojišťoval, ale nemám srdce ji prodat, prostě ji občas projedu. I když zas tak na ocet nebude, protože do práce s 911 jezdit nebudu moct.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Podla mna tuto imaginarnu dilemu s celorockami uplne riesi fakt ze 305/30 r21 celorocka neexistuje.
Inak som ale s celorocnymi miesto zimnej pneu velmi spokojny. Jazdim goodyear vector 4seasons gen3... Na suchu a vode to jazdi ovela lepsie ako akakolvek zimna pneu ktoru som kedy soferoval. A na snehu... brzdi a akceleruje to ako zimaky. Akurat to na snehu neboci... Resp. to nove boci ako 3,5mm zimaky.
Inak som ale s celorocnymi miesto zimnej pneu velmi spokojny. Jazdim goodyear vector 4seasons gen3... Na suchu a vode to jazdi ovela lepsie ako akakolvek zimna pneu ktoru som kedy soferoval. A na snehu... brzdi a akceleruje to ako zimaky. Akurat to na snehu neboci... Resp. to nove boci ako 3,5mm zimaky.
Zatím trénuju doma
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz