Parkování
Moderátor: řidičBOB
Re: Parkování
Myslím si, že jo. Ale ceny jsou rozdílné. Z P10 chtěli 500, P6 chce 300.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parkování
Ne, Magistrát nebo Městská část.
To druhé je zpravidla levnější a je lepší domluva.
To druhé je zpravidla levnější a je lepší domluva.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Re: Policejní kontroly a měření
hned mi to připomnělo Pustevny. Prostřední Bečva nahoře začala provozovat jediné parkoviště, významně to zdražili, lidi začali parkovat podél silnice. Starosta brečel u PČR a ti mu řekli, že tu dálku nebudou pořád jezdit kvůli špatně zaparkovanému autu
Pravda vyděsí
Sorry, to je dementní názor. Víš prd, kdo, kdy a kam jezdit musí a kdo si jen vozí prdel. A i kdyby, co tobě je do toho?
Proč zákaz ježdění v centru Prahy? Co kdybychom ho takhle dali i kolem tvého sídliště, kde žiješ? Aha, v centru nebydlis, tak zakázat, na sídlišti bydlíš, tam bys prskal.
Proč zákaz ježdění v centru Prahy? Co kdybychom ho takhle dali i kolem tvého sídliště, kde žiješ? Aha, v centru nebydlis, tak zakázat, na sídlišti bydlíš, tam bys prskal.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Pochopitelně mimo lidi, co tam bydlí nebo obsluhují. A bohatě by to omezení stačilo ve všední dny, třeba 8 - 16h
V centru je metro, mraky tramvají a prostě se ty auta tam nevejdou, o příjezdech okolo Prahy nemluvě.
Jinak ano, jsem pro modré zóny na sídlišti a co byt to jedna parkovací karta (současný systém je úplně k hovnu)
Jindy nám lidé tvého ražení říkaj "v Německu nebo v Rakousku to jde", tak proč ne najednou tohle? Co je problém, je nedostatek parkovišt - jenže on není asi úplně tlak na jejich výstavbu
Mě je do toho to, že v té Praze bydlím a jsem její občan. Když si lidé na venkově odhlasují zákaz vjezdu luftákům - tak je to v pořádku
V centru je metro, mraky tramvají a prostě se ty auta tam nevejdou, o příjezdech okolo Prahy nemluvě.
Jinak ano, jsem pro modré zóny na sídlišti a co byt to jedna parkovací karta (současný systém je úplně k hovnu)
Jindy nám lidé tvého ražení říkaj "v Německu nebo v Rakousku to jde", tak proč ne najednou tohle? Co je problém, je nedostatek parkovišt - jenže on není asi úplně tlak na jejich výstavbu
Mě je do toho to, že v té Praze bydlím a jsem její občan. Když si lidé na venkově odhlasují zákaz vjezdu luftákům - tak je to v pořádku
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Každej retard se odstěhuje za Prahu a pak každej den na 9h hurá do Prahy. Tam někde zahodit auto (v pruhu, na zákaz, parkovací kartička přes kamaráda) a okolo 16h zase táhnout domů na venkov.
Mám ve svém okolí X-lidí co takhle fungujou a to jim vlak jezdí doslova za barákem a přiveze je skoro až do kanclu.
Tak pojd bydlet do Prahy, ne? Nééé, tam je to hrozný. Ale jezdit sem za prací, to ti Praha nesmrdí. Aha
Mám ve svém okolí X-lidí co takhle fungujou a to jim vlak jezdí doslova za barákem a přiveze je skoro až do kanclu.
Tak pojd bydlet do Prahy, ne? Nééé, tam je to hrozný. Ale jezdit sem za prací, to ti Praha nesmrdí. Aha
Chápeš to?
Zkus dohlédnout trochu dal, než na špičku svého nosu. Záchytná parkoviště jsou na některých krajích Prahy plna před 7 ráno. Kartičku na kamaráda není tak snadné získat, jak si myslíš. Jasne, 1 byt=1 parkovací karta, protože jsi sám a mas jedno auto. Až budeš mít ženskou (nebo chlapa), který bude chtít/potrebovat auto, tak otočis a 1 byt = 2 karty. Až budeš mít děti, tak 3/4 karty? Pořad jedna? Jasne…
A myslíš, ze lidi jezdí do Prahy z pleziru ve špičce? Já tam jezdím (skoro) denně, ale ne jen tak z prdele, ale protože k tomu mám nějaké důvody. A ne, nejsem člověk bydlici za Prahou, abych předešel tvým dalším představám.
A ne, já nikdy neřekl, ze v Německu něco jde a tady ne. Tak mi nevkládej do úst podobné věty. Navíc v Rakousku je na silnicích a silničním provozu bordel, o kterém se nam tady ani nezdá.
A myslíš, ze lidi jezdí do Prahy z pleziru ve špičce? Já tam jezdím (skoro) denně, ale ne jen tak z prdele, ale protože k tomu mám nějaké důvody. A ne, nejsem člověk bydlici za Prahou, abych předešel tvým dalším představám.
A ne, já nikdy neřekl, ze v Německu něco jde a tady ne. Tak mi nevkládej do úst podobné věty. Navíc v Rakousku je na silnicích a silničním provozu bordel, o kterém se nam tady ani nezdá.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: a proč by to tak mělo být? V Amstru zajedu autem klidně do centra; ve Vídni parku zásadně na M-H Strasse; v Berlíně až k Braniborské bráně... Proč u nás zákaz do centra? Místní podnikatelé by ti poděkovali asi. Aha - ty seš lopata, podnikatelé jsou pro tebe zloději a nic ti do nich není.
A jo super - jezdí sem pracovat cizáci. No panečku, kdyby do Phy nejezdila 1/2 Kladna, Berouna, Slaného, celé Říčany, atd., tak ti nemá sni kdo nakydat do auta ten beton.
A jo super - jezdí sem pracovat cizáci. No panečku, kdyby do Phy nejezdila 1/2 Kladna, Berouna, Slaného, celé Říčany, atd., tak ti nemá sni kdo nakydat do auta ten beton.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Však píšu, že jich je málo. A sám píšeš některáZáchytná parkoviště jsou na některých krajích Prahy plna před 7 ráno.
Ze všech dojížděčů co znám, má rezidenční kartu přes rodiče či kámoše cca polovina
Ne, proč?Jasne, 1 byt=1 parkovací karta, protože jsi sám a mas jedno auto. Až budeš mít ženskou (nebo chlapa), který bude chtít/potrebovat auto, tak otočis a 1 byt = 2 karty. Až budeš mít děti, tak 3/4 karty? Pořad jedna? Jasne…
Další auta můžou parkovat kdekoliv jinde, pokud NÁHODOU každej nutně musí jezdit autem - tak si to holt budou plánovat. A dovezou se,. případně si dojdou/dojedou MHD. Hele, já mixa taky neparkuju před domem a musím se k němu dostat.
Ale určitě by to chtělo mít rezidenční kartu přenosnou a ne fixovanou na RZ (což by byl zase fajn benefit pro ty, co užívaj výhradně služební auta)
Jenže kvůli dojížděčům trpí všichni - MHD (kterou zdržují dojížděči a pak sami držkujou že jedou autem, protože MHD jezdí pozdě) a lidé co jet musí (třeba i ty, nevím).A myslíš, ze lidi jezdí do Prahy z pleziru ve špičce? Já tam jezdím (skoro) denně, ale ne jen tak z prdele, ale protože k tomu mám nějaké důvody. A ne, nejsem člověk bydlici za Prahou, abych předešel tvým dalším představám.
A nebo ještě takhle - třeba v okolí Stodůlek se postavilo moooc kancelářských budov. Myslíš že s odpovídajícím počtem stání, aby měli zaměstnanci kde parkovat?
Ne, tam parkuje jejichveličenstvo a ajťák s vrátným parkuje prostě někde v sídlišti, odstavným pruhu, u Waltrovky prostě v pruhu nebo v zákazu.
Což je zase věc Prahy (a jaký má možnosti), ohledně výstavby. Ted v Brně přišli s povinnou kolárnou..
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
řb: Majitele nemovitosti případně podnájmce beru jako rezidenta a v centru nejsou betonárny
Chápeš to?