Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
M.z.: to je úplně stejný jak na sportikovi .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
M.Z. píše: ↑stř 27 pro 21:44 Ještě veselá storka z přihlašování, paní hledá v TP (ve mně by se krve nedořezal, už jsem čul nějaký problém) a ptá se, nevidím váhy, to nemůže mít tažné?
Odpovídám s úlevou, že pravděpodobně kvůli výfukům ne. Ona na to, aha, Porsche může být i velké, ale to bude asi nějaké malé?
Já: ano, bohužel mi už zbylo akorát na malé
A cos pořídil za model?
Ne až tak dávno jsi tu psal něco ve smyslu že Porsche je naleštěná bída s výdrží jak Subaru, když se tomu nakládá
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
911GTS manuál
To co jsem psal, je pravda, ale nemohl jsem si pomoct, musel jsem to koupit...(neskutečně se mi líbí a záruku mám 3 roky, jde dokupovat až do stáří 15let), na okruh s tím nepojedu.
Však jsem to říkal i prodejkyni, že vím, že si kupuju sračku... ta na mě čuměla
To co jsem psal, je pravda, ale nemohl jsem si pomoct, musel jsem to koupit...(neskutečně se mi líbí a záruku mám 3 roky, jde dokupovat až do stáří 15let), na okruh s tím nepojedu.
Však jsem to říkal i prodejkyni, že vím, že si kupuju sračku... ta na mě čuměla
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
:DD
Tak to gratuluju, sračka nesračka, jsou to krásná auta a 480 koní s manuálem je unikát.
Při pohledu do obludně komplexního konfigurátoru plného pastí (manuální klima apod.) by mě upřímně zajímalo, jak dlouho trvá to všechno povybírat a jak jistý si je člověk výsledkem
Tak to gratuluju, sračka nesračka, jsou to krásná auta a 480 koní s manuálem je unikát.
Při pohledu do obludně komplexního konfigurátoru plného pastí (manuální klima apod.) by mě upřímně zajímalo, jak dlouho trvá to všechno povybírat a jak jistý si je člověk výsledkem
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Tak s tím jsem neměl nejmenší problém, to bylo tak 30min, poslal jsem to dealerovi, tam jsme to společně ještě promrskali, lehce upravili, podepsal jsem smlouvu a bylo vymalováno (a pak to nekonečné čekání)
P.S. vytiskla mi konfiguraci a že si to mám rozmyslet a dát vědět v případě zájmu. Já na ni, co si jako mám rozmýšlet?! Zas na mě hleděla
Dnes jsem byl na návštěvě u rodičů a prý kolik to max. pojede? 311km/h, tak to s tebou do toho nesednu
P.S. vytiskla mi konfiguraci a že si to mám rozmyslet a dát vědět v případě zájmu. Já na ni, co si jako mám rozmýšlet?! Zas na mě hleděla
Dnes jsem byl na návštěvě u rodičů a prý kolik to max. pojede? 311km/h, tak to s tebou do toho nesednu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Těším se na fotky a gratuluji. Já už bych na tolik koníků neměl, tolik koníků vyžaduje pevné opratě. Pro tebe to má smysl, jsi divoch
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nezávidím (ref Kajman NE), upřímně přeju.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Musel jsem vyslat rychlou spojku do Ostravy ať mi aspoň udělá fotky
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz