Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Nevím jak v PL, ale u nás se mosty značí jen do 5m (a dost možná to nemaj všechny) a tohle mělo určitě určenou trasu kudy má jet
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: došlo ti, že se bavíme o profi šoférech, že?
Že najede blb s Tranzitem do podzemní garáže OC, je věc jedna. Ale, že profík, který jistě neveze nadměr poprvé (a i kdyby), sundá první most, na který natrefí, to už je na pováženou.
Jenom to dokresluje fakt, co za materiál v té kabině z 99% sedí.
Že najede blb s Tranzitem do podzemní garáže OC, je věc jedna. Ale, že profík, který jistě neveze nadměr poprvé (a i kdyby), sundá první most, na který natrefí, to už je na pováženou.
Jenom to dokresluje fakt, co za materiál v té kabině z 99% sedí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No, tak tady bych k těm blbům přiřadil celý realizační tým a zejména doprovod transportu, který zajišťuje hladký průjezd. To by mě zajímalo, kde se stala chyba, protože teoreticky trasa musela být ok, ale někdo něco posral (asi na nakládce), nechce se mi věřit, že by nikdo nezměřil výšku nadjezdu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
M.Z.: A jak to funguje u nás? Tu trasu stanovuje konkrétně jaký úřad? Jenom nějaký kraj nebo přímo MDČR s PČR?
řidičBOB: Úplně původní debata zde dělní řidičů na OA a tir a ty jsi vytáhl nízké mosty.
Já ti jen připomněl, že nízké podjezdy pro OA jsou vorvaný totožně - čímž jsem chtěl říct, že dělení OA a tir je zcestné, páč se to týká obou skupin. Ostatně jako všechno - chybné předjíždění, chlast a já nevím co ještě.
V případě toho článku to posral v první řadě nejspíš úplně někdo jinej
řidičBOB: Úplně původní debata zde dělní řidičů na OA a tir a ty jsi vytáhl nízké mosty.
Já ti jen připomněl, že nízké podjezdy pro OA jsou vorvaný totožně - čímž jsem chtěl říct, že dělení OA a tir je zcestné, páč se to týká obou skupin. Ostatně jako všechno - chybné předjíždění, chlast a já nevím co ještě.
V případě toho článku to posral v první řadě nejspíš úplně někdo jinej
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Hele viděl jsem video na fb (bohužel neumím dát odkaz).
Jedná se o (asi) dálniční most, normálně vysokej - ale rozestavěnej, takže ten kdo plánoval trasu asi neměl všechny informace
Jedná se o (asi) dálniční most, normálně vysokej - ale rozestavěnej, takže ten kdo plánoval trasu asi neměl všechny informace
Chápeš to?
S tím nemám zkušenosti, takové velké nadměry nevozíme, ale logicky je to jedině a pouze chyba týmu dopravce, ale pan řidič taky nebude nic extra, musí mít v oku, kde projede... Postup normálního bělocha by byl, že před mostem zpomalí a vyzkouší, zda se vleze (protože natěsno to muselo být, i kdyby bylo vše ok a nepojedu přece jak debil) a došlo by max. k technickému zablokování dálnice, ale ne k takové škodě, co předvedli pšonci.Truck Daškam píše: ↑čtv 28 pro 22:18 M.Z.: A jak to funguje u nás? Tu trasu stanovuje konkrétně jaký úřad? Jenom nějaký kraj nebo přímo MDČR s PČR?
Už nejednou jsem objížděli most, a pro jistotu jsem si např. jednou i cvičně objízdnou trasu (cca 1,5km) v noci proběhl, abychom nebyli ve zprávách
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: a já ti na oplátku vysvětlil rozdíl mezi řidičem a řidičem profesionálem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řb: Rozdíl je v tom, že řidič z povolání si nevozí čistě jen prdel, musí dodržovat sociální předpisy, BOZP, splňovat příkazy a požadavky zákazníka (objednatele) a svého zaměstnavatele ohledně přepravy. V případě speciálních vozidel s nástavbou je navíc strojníkem, který musí danou nástavbu obsluhovat.
Nic z toho nikoho v OA nezajímá, jen sedneš a bezhlavě dle pokynů navigace si dovezeš prdel do cíle.
Ne, skutečně to neznamená, že nemůže udělat chybu - chybují i doktoři, kterýma se rád oháníš. Soustružníci, instalatéři, elektrikáři, uklizečky.. No prostě všude se dělaj chyby
M.Z. No nevím. Tam dle mě byla stanovená trasa a asi nikoho nenapadlo, že se o tom neví.
Takhle stejně se kdysi na Bořislavce navrtalo to metro - protože projekt se vypracoval v době, kdy tam žádné metro nebylo a vrtalo se dle projektu.
Pokud dobře vidím, ten most není vybetonovanej, ten šalunk posuneš jak prd - kdyby chtěl, tak to projel
Nic z toho nikoho v OA nezajímá, jen sedneš a bezhlavě dle pokynů navigace si dovezeš prdel do cíle.
Ne, skutečně to neznamená, že nemůže udělat chybu - chybují i doktoři, kterýma se rád oháníš. Soustružníci, instalatéři, elektrikáři, uklizečky.. No prostě všude se dělaj chyby
M.Z. No nevím. Tam dle mě byla stanovená trasa a asi nikoho nenapadlo, že se o tom neví.
Takhle stejně se kdysi na Bořislavce navrtalo to metro - protože projekt se vypracoval v době, kdy tam žádné metro nebylo a vrtalo se dle projektu.
Pokud dobře vidím, ten most není vybetonovanej, ten šalunk posuneš jak prd - kdyby chtěl, tak to projel
Chápeš to?
ono se to snadno soudí, senzační titulek taky príma ale víme o tom kulový. S takovým nákladem se nejezdí na slepo, trasa je naplánovaná. Očividně je to staveniště, takže kdovíjak to bylo označené a jestli to značení odpovídá skutečnosti taky nikdo neví. A jestli se tam náhodou něco nezměnilo. A jestli někdo dokáže na dálku odhadnout pohledem že mu tam čtvrt metru nepasuje, no možná ale spíš leda náhodou. A taky si dovedu představit průběh komunikace.
"Náčelníku, mě se ten most nelíbí, to bude vo fous, abysme to neškrábli!" " Né, to je naplánovaný, jedem, máme zpoždění!"
"Náčelníku, mě se ten most nelíbí, to bude vo fous, abysme to neškrábli!" " Né, to je naplánovaný, jedem, máme zpoždění!"
No výšku by opravdu řidič odhadnout měl a každopádně by měl i řádně zpomalit před průjezdem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3