Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
zatímco ty ostatní televize produkují samý hodnoty co rozhodně stojí za shlídnutí pár reklam žejo. Na některých jsou dokonce tak dobří, že do proudu reklam občas zařadí útržek filmu. Na tý ČT to před pořadem snesu, obvykle to bývá krátký, někdy jen titulek a uvnitř pořadů to není.
Ale k jinému, předchozímu. Jelikož nevyhledávám senzace, spousta věcí mě míjí, takže jsem až někdy teď zjistil že existuje už docela naditá sbírka na pomoc obětem střelby na FF. No to jsem zvědavej která pijavice se na to přisaje a kde ty peníze skončí. A hlavně, tohle není případ kdy umře živitel rodiny a ženský na mateřský už chybí jen exekutor. Tihle lidi nepotřebujou peníze, oni potřebujou zázrak a ten se nestane.
Teda každej potřebuje peníze ale... na kolik si oceníte živor svýho dítěte?
Ale k jinému, předchozímu. Jelikož nevyhledávám senzace, spousta věcí mě míjí, takže jsem až někdy teď zjistil že existuje už docela naditá sbírka na pomoc obětem střelby na FF. No to jsem zvědavej která pijavice se na to přisaje a kde ty peníze skončí. A hlavně, tohle není případ kdy umře živitel rodiny a ženský na mateřský už chybí jen exekutor. Tihle lidi nepotřebujou peníze, oni potřebujou zázrak a ten se nestane.
Teda každej potřebuje peníze ale... na kolik si oceníte živor svýho dítěte?
řB: Otázka kvality ČT je další věc. Sleduji po delší době a kromě recyklování stokrát opakovaných pořadů tam není nic. Ale ohýbat zákony umí slušně. Aspoň už děti od malička vidí, jak na to.
PepaSFI: Komerční tv ponechávám stranou, vyjma eurosportu nesluduji žádnou. Ale porovnávám s německou veřejnoprávní, kde je tak maximálně jedna reklama za pár hodin. Ať už to nazývají, jak chtějí.
PepaSFI: Komerční tv ponechávám stranou, vyjma eurosportu nesluduji žádnou. Ale porovnávám s německou veřejnoprávní, kde je tak maximálně jedna reklama za pár hodin. Ať už to nazývají, jak chtějí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Psychologické testy pro držitele zbraní neplánují. Asi by museli odebrat zbroják dřevochlapici Černochové
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-no ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proč si to myslíš? Znáš jí nebo soudíš jenom z mediálního obrazu?
Btw: je držitelem ZP řadu let a je to excelentní střelec z hromady typů střelných zbraní.
Btw: je držitelem ZP řadu let a je to excelentní střelec z hromady typů střelných zbraní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ženská, která je sama a bez dětí a vyžívá se ve střelbě? Jedno je příčinou druhého. Patřím mezi ty, které si rozhodně svým vystupováním nezískala.
Ono ve vládě jsou i jiní čouzci. Takový "křesťan" Jurečka a jeho company se vesele ožírají těsně po masakru. Čím dál houšť a větší kapky.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
No hele ja byl ten den taky v hospode, dokonce bych to tam mel bliz nez z MPSV… Od baby ze socialky neocekavam, ze tam bude behat s brokovnici a pokud tam nemeli svoje deti, tak life goes on.
Jenom mi z toho neomylne vyplyva, ze Jurecka byl na tom jednani beztak nametenej
Jenom mi z toho neomylne vyplyva, ze Jurecka byl na tom jednani beztak nametenej
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ale Jurečka si hraje na toho jediné správného a spravedlivého. A vláda jedním dechem vyhlašuje státní smutek a druhým někteří z nich chlastají. Je to všude stejný. Viz Boris v Británii za lockdownu. Proto jsem to sem dal.
Včera jsem si pustil z archivu ČT film Šarlatán a zděšeně jsem sledoval jak hlavní hrdina (Trojan) opakovaně klátí svého asistenta. A že se v tom režisér i herci patřičně vyžívali. Tak jsem to znechucen vypnul a na internetu si našel, že léčitel Mikolášek, o kterém ten film byl, žádný teplouš nebyl. A že vůbec vše bylo v reálu úplně jinak. Jaký smysl má takový film?
Asi proto se to jmenuje film a ne životopisný dokument... jinak tuším měl tento počin, docela slušný ohlas. (viděl jsem ho teda celý)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3