Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Shr3k: Nechceš doufám tvrdit, že řidič s VŠ je lepší než řidič klidně se ZŠ... Že ne :-D
Za dobu svého žití jsem se poznal se stovkami řidičů, a bylo úplně jedno co kdo má nebo nemá za titul. Celý to je jenom o přístupu k té práci (což platí všude) a o zkušenostech.
Když je někdo lempl a kretén - je úplně jedno že má titul. Prostě to bude lempl a kretén vždycky

Mimochodem - sám asi víš, že ne občas jede jako hovado někdo s dražším autem... Tak nějak tipuju, že auto za 2míče nemá někdo se ZŠ s minimální mzdou

řidičBOB: Nepochopils. Pořád jsou to všechno řidiči - je úplně jedno jestli v Octavii nebo ve Scanii
Ten podjezd je trefný příklad: Koukej se na zábrany u vjezdů do OC, kam jezdí jenom osobní auta. Jsou vorvaný taky, jako ty u nízkých mostů. Čím to? :)
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: stř 27 pro 15:49 Za dobu svého žití jsem se poznal se stovkami řidičů, a bylo úplně jedno co kdo má nebo nemá za titul. Celý to je jenom o přístupu k té práci (což platí všude) a o zkušenostech.
Pokud to jsou řidiči, pro které to je práce, málokdo z nich bude mít nějaký diplom (čest výjimkám). Kdo diplom má, pravděpodobně nebude profi kamioňák.

Truck Daškam píše: stř 27 pro 15:49 Mimochodem - sám asi víš, že ne občas jede jako hovado někdo s dražším autem... Tak nějak tipuju, že auto za 2míče nemá někdo se ZŠ s minimální mzdou
Možná by ses divil, ale lidí se ZŠ, kteří mají auto za 2M, znám několik.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Možná by ses divil, ale lidí se ZŠ, kteří mají auto za 2M, znám několik.
Nejde o ZŠ, ale o jejich postavení, úspěch - tj. schopnosti
Pokud to jsou řidiči, pro které to je práce, málokdo z nich bude mít nějaký diplom (čest výjimkám). Kdo diplom má, pravděpodobně nebude profi kamioňák.
Je to hodně oblíbená brigáda - hodně takhle jezdí třeba hasiči. A ne, nemám pocit že by jezdili nějak líp, spíš naopak :-D

Jako sorry, ale tohle je debata tak nějak o hovně.. Jak někde na písečku o školky
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: stř 27 pro 17:53 Nejde o ZŠ, ale o jejich postavení, úspěch - tj. schopnosti
Já ti nevím, ale podle mě ti o ZŠ šlo. Když jsi psal:
Tak nějak tipuju, že auto za 2míče nemá někdo se ZŠ
A ano, nejde o ZŠ, ale o schopnosti. A spousta lidí studium nedokončila právě proto, že díky schopnostem šli dělat něco jiného, v čem jsou úspěšní.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: nejdou to osobní auta, ale užitková ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Dneska jsem se bavil s chlápkem z Horoměřic..

Vždy se tam jezdilo od R7 (silnice dálničního typu), protože kudy jinudy.. A dali tam tvrdý zákaz nad 6t.
Takže kdokoliv jede do Horoměřic, musí jet přes Prahu - tj. na Evropskou a pak to tahat do kopce a serpentin, nebo ještě lépe přes Vítězné náměstí, okolo Lysolaj a přes celý Suchdol :-D

Ale pro mě lepší, nemusím objíždět Prahu a vezmu to Blankou, sjedu na Miladu a jsem na Vítězném náměstí.

To je ta samá story, jako Barrandov - nesmí se tam jet od obchvatu D0, ale musí se projet Prahou a přes Jižní spojku :-D

Hlavně že se chvástaj, jak chtějí vyhnat zejména nákladní dopravu na obchvaty a dělaj přesný opak
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jo, zase tě blbej úředník nezeptal na názor!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Truck Daškam píše: stř 27 pro 15:49 Shr3k: Nechceš doufám tvrdit, že řidič s VŠ je lepší než řidič klidně se ZŠ... Že ne :-D
Za dobu svého žití jsem se poznal se stovkami řidičů, a bylo úplně jedno co kdo má nebo nemá za titul. Celý to je jenom o přístupu k té práci (což platí všude) a o zkušenostech.
Když je někdo lempl a kretén - je úplně jedno že má titul. Prostě to bude lempl a kretén vždycky

Mimochodem - sám asi víš, že ne občas jede jako hovado někdo s dražším autem... Tak nějak tipuju, že auto za 2míče nemá někdo se ZŠ s minimální mzdou

řidičBOB: Nepochopils. Pořád jsou to všechno řidiči - je úplně jedno jestli v Octavii nebo ve Scanii
Ten podjezd je trefný příklad: Koukej se na zábrany u vjezdů do OC, kam jezdí jenom osobní auta. Jsou vorvaný taky, jako ty u nízkých mostů. Čím to? :)
Dobře, pro velký úspěch rozebereme část věty:
"ať už co se (sociální) inteligence, pohlaví nebo příjmových skupin týče" =
- sociální inteligence
- inteligence
- pohlaví
- příjmová skupina

Co je z těchto vlastností nejasného, že se diskuzi pokoušíš omezit na VŠ nebo ZŠ?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Truck Daškam
Letec

No jo, zase tě blbej úředník nezeptal na názor!
To přece není o názoru. Prostě bud se preferuje pražský obchvat, nebo nepreferuje.
A já teda nevím jak ty - ale existenci obchvatů chápu tak, aby městem jezdilo aut co nejméně. A ne, že je přes město pošlou - specielně přes Vítězný náměstí, který se dá považovat za centrum a dost vytížený místo. Tam je to pro auta nad 6t jak dělaný

Ty taky chceš, aby sousedi domů chodili okolo tvého domu - a ne přes tvůj barák :-D

Shr3k: Ano, úplně pozorně jsem to asi nečetl a trochu to zobecnil.
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Odpovědět