Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
řidičBOB: Pokud se nepletu, byl jsi to ty, co tady nedávno psal něco o stání kamionů na dálnici ve šrafování a na sjezdech. A najednou chceš, aby na dálnici za sněžení prostě zastavili
A že to není sjízdný by rozhodl kdo? Nějakej týpek co vidí sníh prvně a všichni poslušně za ním zastaví?
A že to není sjízdný by rozhodl kdo? Nějakej týpek co vidí sníh prvně a všichni poslušně za ním zastaví?
Chápeš to?
Tak třeba včera, na cestě z Rumburka, pochopila nesjízdnost kopce Šébr většina řidičů osobáků a kopec byl celej den ucpanej kamiónama.
To jsem si říkal co se honí v hlavě řidiči kamionu, když dole pod kopcem vidí osobáky jak to otáčej, chumelí jak debil i dole, čeká ho 300m výškovejch na 4km, má problém vyjet i z kruháče a stejně se tam rozhodne jet.
Jasně, pomohla by PČR, která by to pro kamiony zavřela dole, ale ty měli sakra co dělat jinde v tom počasí...
To jsem si říkal co se honí v hlavě řidiči kamionu, když dole pod kopcem vidí osobáky jak to otáčej, chumelí jak debil i dole, čeká ho 300m výškovejch na 4km, má problém vyjet i z kruháče a stejně se tam rozhodne jet.
Jasně, pomohla by PČR, která by to pro kamiony zavřela dole, ale ty měli sakra co dělat jinde v tom počasí...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když se řidič míxu muže rozhodnout, že ta nebo ona značka je debilní a zbytečná, tak proč by se řidič kamionu nemohl rozhodnout, že nejede, protože by jednak neprojel a navíc by celou komunikaci zablokoval. To je, co? Porušovat, to by vám šlo, ale přemýšlet, co už není čím…Truck Daškam píše: ↑ned 24 pro 09:19 řidičBOB: Pokud se nepletu, byl jsi to ty, co tady nedávno psal něco o stání kamionů na dálnici ve šrafování a na sjezdech. A najednou chceš, aby na dálnici za sněžení prostě zastavili
Je vidět, jak taková lopata přemýšlí. Ne zastavit tam, kde je to bezpečné nebo raději vůbec nevyjet na dálnici, ale prostě zastavit na dálnici nebo na šrafování. Jak hezky se vy dementi umíte odkopal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: to já přesně vím z doby, kdy jsem vozil CB.
Píčo, co tam dělaj, dementi. Dyk to se dá normálně projet. Kurva, zůstal jsem tam viset. To je v hajzlu.
(To byly dva kamiony vedle sebe na dvoupruhu. Mezi nima mezera na osobák.)
Tam se vejdu, slyšel jsem v CB. Frajer to vzal kolem kolony a vyjel těsně pod ty dva kokoty. Tam mu to podklouzlo a najebal to do jednoho z nich.
Takže asi tak.
Total demence. Dyť to tady máš z první ruky - TD.
Píčo, co tam dělaj, dementi. Dyk to se dá normálně projet. Kurva, zůstal jsem tam viset. To je v hajzlu.
(To byly dva kamiony vedle sebe na dvoupruhu. Mezi nima mezera na osobák.)
Tam se vejdu, slyšel jsem v CB. Frajer to vzal kolem kolony a vyjel těsně pod ty dva kokoty. Tam mu to podklouzlo a najebal to do jednoho z nich.
Takže asi tak.
Total demence. Dyť to tady máš z první ruky - TD.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
honziss: Osobákem se dá jet třeba i jinudy a nejsou tam tlaky dojet.
Mě v osobáku je to taky fuk - netlačí mě tachograf, netlačí mě 2 telefonní čísla a když, tak se kdekoliv otočím a vezmu to jinudy, případně se vrátím a můžu jet později, protože mě netlačí tachograf a dvě telefonní čísla....
řidičBOB: Uniká mi rozdíl mezi zastavením hned a zastavením o 500m dál, protože to nejede. A že to nevyjedu já vůbec neznamená, že to nevyjede někdo jinej.
Já třeba po prázdnu s 8x4 mám fakt mizernou adhezi. Kdežto někdo jinej tam pojede v klidu skoro jak za sucha - nebo obráceně, tam kde se kamion s 4x2 s prokluzem kol postupně zastaví, tak já naloženej se tam klidně i rozjedu ze zastavení a zamávám mu
Mě v osobáku je to taky fuk - netlačí mě tachograf, netlačí mě 2 telefonní čísla a když, tak se kdekoliv otočím a vezmu to jinudy, případně se vrátím a můžu jet později, protože mě netlačí tachograf a dvě telefonní čísla....
řidičBOB: Uniká mi rozdíl mezi zastavením hned a zastavením o 500m dál, protože to nejede. A že to nevyjedu já vůbec neznamená, že to nevyjede někdo jinej.
Já třeba po prázdnu s 8x4 mám fakt mizernou adhezi. Kdežto někdo jinej tam pojede v klidu skoro jak za sucha - nebo obráceně, tam kde se kamion s 4x2 s prokluzem kol postupně zastaví, tak já naloženej se tam klidně i rozjedu ze zastavení a zamávám mu
Chápeš to?
A proč tam teda stojí, jak čuráci vedle sebe, když to tak hezky vyhodnotili? Vždyť je to furt dokola, co se to snažíš obhajovat? Dokud za to ucpání levého pruhu nebudou dávat flastry, nic se nezmění.
Jinak v pátek jsem si dal cestu na SK a musím říct, že zákaz předjíždění kamionů, je velice příjemný na plynulost provozu. Potkal jsem jen jednoho, co předjížděl, takový balzám na duši.
Jinak v pátek jsem si dal cestu na SK a musím říct, že zákaz předjíždění kamionů, je velice příjemný na plynulost provozu. Potkal jsem jen jednoho, co předjížděl, takový balzám na duši.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pro mě je D1 "po Brno" absolutně domovská dálnice a zrovna 22. jsem tam potkal 2 kokoty jak předjíždí najednou jiný dva kokoty
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
M.Z.: Ale my se tu nebavíme o levém pruhu, ale o nějakém zastavení rovnou, když začne padat sníh
Ale ono s tím levým pruhem to je taky těžký - to že před tím jedním jich X projelo se už nikde nepíše. Bydlel jsem leta s výhledem na Spořilovskou (což je do kopce), tak jsem to měl jak na talíři každej rok - pozoroval jsem to od mala
Jeden zastavil vpravo a další ho normálně objížděli - nebyl problém. Až pak najednou to jeden nedal... A bylo hotovo.
Ono to nefunguje tak že zastaví ten vpravo, ten za ním ho začne objíždět a zastaví hned vedle něj
Ale tím neříkám, že proměnlivým značením se to v průserovejch úsecích nemůže zavírat - může. Problém je, že v roce 2023 na nejvytíženější dálnici proměnlivé značení prostě není
Ale ono s tím levým pruhem to je taky těžký - to že před tím jedním jich X projelo se už nikde nepíše. Bydlel jsem leta s výhledem na Spořilovskou (což je do kopce), tak jsem to měl jak na talíři každej rok - pozoroval jsem to od mala
Jeden zastavil vpravo a další ho normálně objížděli - nebyl problém. Až pak najednou to jeden nedal... A bylo hotovo.
Ono to nefunguje tak že zastaví ten vpravo, ten za ním ho začne objíždět a zastaví hned vedle něj
Ale tím neříkám, že proměnlivým značením se to v průserovejch úsecích nemůže zavírat - může. Problém je, že v roce 2023 na nejvytíženější dálnici proměnlivé značení prostě není
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne ned 24 pro 11:52, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Jediné řešení ale je, aby policie v tu chvíli na místě zakázala náklaďákům jízdu.