Bez dálniční známky
Moderátor: řidičBOB
Bez dálniční známky
Zdravím, teď jsem zjistila, že od června jezdím bez dálničky. Jezdím každý týden FM-Brno. Co mám teď dělat? Prostě si koupit novou a neřešit to, nebo jim mám napsat že jsem v této situaci a že bych to chtěla nějak vyřešit?
Re: Bez dálniční známky
Dokoupit, neřešit. Jestli se nic nezměnilo, tak toto se řeší jen pokutou na místě a neposílají se obsílky.
I pokud by se ale přešlo na obsílky, tak to neřešte. Kdyby to zjistili, dojde dopis, zaplatíte pokutu. Kdyby to nezjistili, nic se nestane. Tím, že se sama ozvete, se akorát napráskáte a pošlou obsílku. Státní aparát v tomto ohledu nemá soucit. Úředníci se musí řídit předpisy a zákony a neexistuje, že se nechají obměkčit tím, že se sama ozvete.
I pokud by se ale přešlo na obsílky, tak to neřešte. Kdyby to zjistili, dojde dopis, zaplatíte pokutu. Kdyby to nezjistili, nic se nestane. Tím, že se sama ozvete, se akorát napráskáte a pošlou obsílku. Státní aparát v tomto ohledu nemá soucit. Úředníci se musí řídit předpisy a zákony a neexistuje, že se nechají obměkčit tím, že se sama ozvete.
Určitě jim napsat a domluvit se na řešení. Samozrejme doplatit zpětně.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- GeneHawkins
- Letec
Nesmysl, nic se zpětně doplatit nedá. Doufám, že napíšete ještě dnes na policii, že jste včera překročil rychlost...
Koupit známku a to je všechno. Nic nebude.
Koupit známku a to je všechno. Nic nebude.
Tak těm, kteří nepochopili ironii v návaznosti na hloupý dotaz:
Zpětné se nic řešit nedá, obsilka za tento přestupek, pokud se nepletu, přijít nemůže. Zaplatit na další období a neřešit.
Po napraskani se policii/celnikum (nebo kdo to má v gesci) pochybuji, ze by něco řešilo. Nemyslím, ze by to byli schopni pokutovat zpětně.
Zpětné se nic řešit nedá, obsilka za tento přestupek, pokud se nepletu, přijít nemůže. Zaplatit na další období a neřešit.
Po napraskani se policii/celnikum (nebo kdo to má v gesci) pochybuji, ze by něco řešilo. Nemyslím, ze by to byli schopni pokutovat zpětně.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Truck Daškam
- Letec
Pokud se nepletu, žádnej automatickej systém kontroly není... Takže neřešit, autorka vyhrála půl roku jízd gratis...
Chápeš to?
Souhlas, koupit známku. Co bylo predtim neřešit. Nic nepřijde. Žena takto nedopatřením jezdila rok bez známky, přišla na to přesně po roce, když ji zastavili celníci. Zaplatila pokutu, koupila si známku a vyřešeno. A jen pro pobavení, pokuta odpovídala ceně roční známky, takže to vyšlo na stejno
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jedna story z SK…kolega se spletl v RZ a místo 0 ťuknul O. Nevšiml si toho a normálně to zaplatil
Po cca měsíci přišla pokuta 150€ + cena za známku. Po kontaktu s Úradom jsem se dověděl, že do 1.8. to šlo vyřídit tak, že to akceptovali. Po 1.8. to už nelze a na pokutě trvají.
Po cca měsíci přišla pokuta 150€ + cena za známku. Po kontaktu s Úradom jsem se dověděl, že do 1.8. to šlo vyřídit tak, že to akceptovali. Po 1.8. to už nelze a na pokutě trvají.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To nevadí, že krademe, stačí to úředně posvětit... přece úředník je neomylný
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To mi říkala - prej jak si může někdo splést nulu a O. Tak se jí ptám, jestli nikdy neudělala chybu. A ona, že jo. Tak se jí ptám, jestli za překlep také platí 150€. A už neříkala nič
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time