CML to nepovolil a o další svolení se prosit nebudedelphin píše: ↑pon 18 pro 10:49 Abych se přiznal, tak PP v tomhle moc nerozumím. Číst jeho servisní anabáze je sice zábavné, ale podle mě jsou už trochu mučednické. Přitom mu naprosto věřím, že by si Caymana mohl dovolit. Myslím, že i on sám si je vědom toho, že náš čas tady je omezený, a proto nechápu, že se za celoživotní úsilí neodmění. Dokud to jde (teď spíš myslím na mizející možnosti koupit nějaké zajímavé auto). Samozřejmě neznám jeho manželku, ale já přijít takto za mou ženou, že po podobném autě toužím, tak uslyším něco jako: "Pokud to výrazně neovlivní zabezpečení rodiny a nezabiješ se v tom, kup si co chceš..."
Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: BMW Divize
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kupovat si auto za mnou vydělané peníze na základě toho, jestli to manželka povolí? Ta by jela jak namydlený blesk (a že ji mám rád).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Nechtěl jsem to napsat na plnou hubu, takže děkuji
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nechcem sa do toho miesat, asi im to tak vyhovuje ked to tak maju, kazdopadne kupa noveho auta je v tomto pripade aj objektivne obhajitelna. Ci uz z hladiska servisnych nakladov, ale aj veku auta a s tym suvisiacej bezpecnosti. O to viac ze toto okno prilezistosti sa uz coskoro uzavrie. Hlavne ta bezpecnost je vec na ktoru nemoze existovat ziadny racionalny protiargument ak nemusime brat do uvahy otazku financii.
Chlopi, pěkně jste mě tady pomluvili/rozebrali. Já mám ale odlišný žebříček hodnot (= její názor NAD mými požadavky/sny), přesto jsem dneska odpoledne porušil, co sem slíbil a znova to zkusil. A znova kategorické NE = čili teď je to už OPRAVDU DEFINITIVNĚ passé.
Moderátorská: Mám si dát tu práci a přesunout to do vlkna o Porše?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jako ačkoliv se mi příčí pičovat na internetu týpka co je možná starší než můj fotr, tak tohle:
Na tomhle místě by si někdo měl udělat záložku, protože za dva roky tady budeš chodit a říkat, že by sis toho Caymana teda koupil, ale že máš požadavek na NOVÉ auto a bohužel už to nejde a že se teda fakt nic nevyrábí a že je to hrůza. Mark my words
Je vopravdu hustý kafe. Sorry, ale když na to máš, tak si to kup. Prachy na to (velmi pohodlně) máš, něco si ve svým životě přežil, i tady na foru se to řešilo, žena se kvůli tomu fakt nerozvede, sousedi tě za nenažranýh kapitalistu mají už teď...
Na tomhle místě by si někdo měl udělat záložku, protože za dva roky tady budeš chodit a říkat, že by sis toho Caymana teda koupil, ale že máš požadavek na NOVÉ auto a bohužel už to nejde a že se teda fakt nic nevyrábí a že je to hrůza. Mark my words
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nikdo Tě nepomlouvá, jen se snažíme, aby ses vzpamatoval, dokud je čas. To jsou hrozné nesmysly, co nám tady snášíš za argumenty.pavproch píše: ↑pon 18 pro 16:48 Chlopi, pěkně jste mě tady pomluvili/rozebrali. Já mám ale odlišný žebříček hodnot (= její názor NAD mými požadavky/sny), přesto jsem dneska odpoledne porušil, co sem slíbil a znova to zkusil. A znova kategorické NE = čili teď je to už OPRAVDU DEFINITIVNĚ passé.
A souhlasím s přesunem do porše.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak ja neviem, zivot je prilis kratky na to aby clovek, ktory zije autami vo vyssom veku riesil trochu dusna v domacnosti proti x rokom prezitych za volantom auta, ktore je svojim sposobom vrcholom mozneho. Ako tu uz odznelo, toto nevyhnutne musi vyustit len do jedneho - ze o par rokov si tu niekto bude trhat vlasy ze si raz v zivote nedupol a neurobil si radost ked sa este dalo.
Možná by PP měl dát posledních pár stránek přečíst své ženě, třeba by se doslechl něco jako dej už pokoj a kup si co chceš
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...