Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
No nechal.
V připojováku jedu na konec a tam se řadím. Proč bych se měl řadit o X metrů dřív - vážně nevím. Pak to akorát kurví zip, který by tam třeba i fungoval
Další věcí je, že spousta řidičů OA díky tomu získalo pocit, že je naprosto v pořádku sjíždět ze středního/levého pruhu, protože jim někdo "musí" nechat mezeru a všichni se maj z nich posrat. No nemusí
Viz ta Audi v čase 0:28
V připojováku jedu na konec a tam se řadím. Proč bych se měl řadit o X metrů dřív - vážně nevím. Pak to akorát kurví zip, který by tam třeba i fungoval
Další věcí je, že spousta řidičů OA díky tomu získalo pocit, že je naprosto v pořádku sjíždět ze středního/levého pruhu, protože jim někdo "musí" nechat mezeru a všichni se maj z nich posrat. No nemusí
Viz ta Audi v čase 0:28
Chápeš to?
- Lachende Bestien
- Letec
Řiťič olympiády se projevil jako fakt exkluzivní hňup.
Škoda, že jste ho zezadu nenabral; ale doleváci by vám asi pak napařili "nepřizpůsobení", i když se ten nesmyslně předjíždějící a přes plnou čáru odbočující dement zachoval velmi nepředvídatelně.
Škoda, že jste ho zezadu nenabral; ale doleváci by vám asi pak napařili "nepřizpůsobení", i když se ten nesmyslně předjíždějící a přes plnou čáru odbočující dement zachoval velmi nepředvídatelně.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale to vodorovné značení tam je pro autobusy, které, na rozdíl od tebe, mohou dalších dvou pruhů a i pro to řazení se do průběžného, je pro ně vhodnější použít větší mezeru, pokud by je dementi dodržovali.
Navíc, pokud je tam stojící kolona, která se občas pohne o pár metrů, ZIP by neřešil vůbec nic a na EXIT by se auta vůbec nedostala, protože degeni jsou si nalepení jeden na druhém. Takže by se tvořila kolona i v prostředním pruhu; navíc by byl omezen právě provoz MHD.
Já si dovedu představit, že řidič mixu nemusí být úplně ta nejbystřejší pastelka, ale alespoň bych tedy nic nekomentoval a už vůbec bych někoho nenazýval debilem
A jelikož tamtudy jezdí i lidé, co to tam musí trpět každý den, tak se pak chovají, jako ten kkt v AUDI. Oni totiž dobře ví, že bys ho tam stejně nepustil, i když tobě, když jedeš rovně, by to nějak neublížilo a ani by tě to nezdrželo, jelikož stejně nemáš kam jet v té koloně. Znám zrovna tenhle EXIT velmi dobře.
Navíc, pokud je tam stojící kolona, která se občas pohne o pár metrů, ZIP by neřešil vůbec nic a na EXIT by se auta vůbec nedostala, protože degeni jsou si nalepení jeden na druhém. Takže by se tvořila kolona i v prostředním pruhu; navíc by byl omezen právě provoz MHD.
Já si dovedu představit, že řidič mixu nemusí být úplně ta nejbystřejší pastelka, ale alespoň bych tedy nic nekomentoval a už vůbec bych někoho nenazýval debilem
A jelikož tamtudy jezdí i lidé, co to tam musí trpět každý den, tak se pak chovají, jako ten kkt v AUDI. Oni totiž dobře ví, že bys ho tam stejně nepustil, i když tobě, když jedeš rovně, by to nějak neublížilo a ani by tě to nezdrželo, jelikož stejně nemáš kam jet v té koloně. Znám zrovna tenhle EXIT velmi dobře.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jaktože ne?Navíc, pokud je tam stojící kolona, která se občas pohne o pár metrů, ZIP by neřešil vůbec nic a na EXIT by se auta vůbec nedostala, protože degeni jsou si nalepení jeden na druhém. Takže by se tvořila kolona i v prostředním pruhu; navíc by byl omezen právě provoz MHD.
Viz nájezd od Kačerova, kde spousty vozidel ZŮSTÁVÁ v pravém pruhu a jede směr D1 - tam je jedIné správné řešení ZIP.
O výjezdu z OMV (kde si 80% řidičů jen zkracuje čekání v koloně), se ani nebavím
Zrovna ten exit ve videu je ukázkovej, kterej blokuje dopravu a právě způsobuje kolonu kamionů až na Spořilov.. nebejt tohoto (věčně ucpaného) sjezdu, kamiony jedou plynule. - mezeru jsem měl dostatetečnou a jak vidno, byla úplně k hovnu.
Nezájem - maj se řadit včas a neomezit vozidla v pruhu, do kterého přejíždí. Nikdo a nic je nenutí jet v prostředním pruhu a předjíždět. Tečka
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jaký nejhorší zážitek máte z českých silnic? Překonáte ty z dnešní kompilace? Smyk v serpentinách? Kamion, co nedal přednost? Dodávka, která vlétla pod šalinu? Koukněte, porovnejte, podělte se o své zkušenosti.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- Truck Daškam
- Letec
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nezájem. To je přesně to, co vás idioty za volanty nákladních vozidel, přesně vystihuje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
TruckDaškam: používáš nějakou zesílenou pojistku na klakson? Protože v Tvém případě, dojde snadno k přehřátí a spálení, na takové použití, není el.instalace stavěná...
Drtivou většinu situací vyhrotíš sám, já bych ti dal do ruk tak Multikáru.
Drtivou většinu situací vyhrotíš sám, já bych ti dal do ruk tak Multikáru.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Máš nějaký jediný pádný argument, proč by se řidiči nemohli řadit do pravého pruhu včas před sjezdem, s dodržením "nesmět omezit vozidla v pruhu, do kterého přejíždí"?
Jediný co se dá říct je to, že přece OA jedou jinam a je nesmysl, aby skákala s kamiony - budiž. Ale zajímavý, že když je to obráceně, tak je přímo vyžadováno, aby nákladní vozidla skákala s těma osobákama
M.Z. Ne, a slyším to prvně.
Na starým modelu jsem s tím za 4roky neměl problém.
Nějak nevím, co bych kde měl vyhrotit - možná tak tu Fábku v Dejvicích, ale tyhle vysírky mě tam prostě serou. Bejt to o 20let dřív, tak po něm rovnou hodím banán
Jediný co se dá říct je to, že přece OA jedou jinam a je nesmysl, aby skákala s kamiony - budiž. Ale zajímavý, že když je to obráceně, tak je přímo vyžadováno, aby nákladní vozidla skákala s těma osobákama
Nějak nevím, co bych kde měl vyhrotit - možná tak tu Fábku v Dejvicích, ale tyhle vysírky mě tam prostě serou. Bejt to o 20let dřív, tak po něm rovnou hodím banán
Chápeš to?
tvl, to byl vtipTruck Daškam píše: ↑ned 17 pro 21:07
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3