Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Tohle je jedno z počínání, kterému fakt asi nikdy neporozumím A vždy mne takový kokot dokáže lehce rozčílit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Nechce, aby mu tam vjel ten červenej, no...
- Truck Daškam
- Letec
Pamatuješ jak jste tu psali, že když to někoho nebaví, tak má jít dělat něco jinýho? A já ti na to psal, že to bude dělat nějaká svoloč z východu, který je všechno úplně jedno?asi nějaký podobný, momentálně zaostalý, kolega @TD:
Máš co jsi chtěl, to je totiž přesně ono. Celá tahle firma je složená z nějakejch ukrajinců nebo bělorusů ze Slovenska - nebo nějaká taková šílená kombinace
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, kdo tu psal, že v koloně nestojí, když nastane takováto situace...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Ne, o téhle situaci jsem nepsal.
Já jsem psal, když jedu dál do Prahy a do kolony se již nevracím, neboť kolona stojí a odbočuje na D1. A na videu teda vidím, že se vrací do pravého pruhu?
Ale je pravda, že on klidně mohl sjíždět na 5.května a k tomuto účelu jsou v pravém pruhu žluté kříže.
Já jsem psal, když jedu dál do Prahy a do kolony se již nevracím, neboť kolona stojí a odbočuje na D1. A na videu teda vidím, že se vrací do pravého pruhu?
Ale je pravda, že on klidně mohl sjíždět na 5.května a k tomuto účelu jsou v pravém pruhu žluté kříže.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
No oni jsou namalovaný hlavně kreténsky... Ne ne začátku nebo na konci těch pruhů, ale uprostřed. A celý je to hovadina, nepoužívám je ani v osobáku - prostě se zařadím do pravého pruhu včas. Naopak pak ještě vytroubím ty, co mi do odbočovacího pruhu skrz kříže vjedou a nečumí do zrcátka
U sjezdu zastavím před křížema a za mnou bliká auto (co se správně zařadil do pravého pruhu včas) co chce sjet a čeká, až mu popojedu.
A u připojováku bych zase nikdy nepopojel, protože v tu chvíli přede mě (na žluté kříže) najíždí souvislá kolona aut, která pokračuje dál pravým pruhem.
To mě takhle pobavily žluté kříže na na výjezdu ze žluté garáže u OC Chodov - místo toho aby se tam zipovalo (ačkoliv tam zip neplatí, ale u připojováků to tak funguje), tak na ty kříže z připojováku pořád někdo vjíždí.. Takže normálně zipuju a nějaký kříže ignoruju
Ty kříže mají smysl (pokud by byla nakreslený na začátku a na konci těch pruhů), při STOJÍCÍ koloně, což nebývá úplně vždy a nějak to vždy tak nějak jede a dá se sjíždět normálně
U sjezdu zastavím před křížema a za mnou bliká auto (co se správně zařadil do pravého pruhu včas) co chce sjet a čeká, až mu popojedu.
A u připojováku bych zase nikdy nepopojel, protože v tu chvíli přede mě (na žluté kříže) najíždí souvislá kolona aut, která pokračuje dál pravým pruhem.
To mě takhle pobavily žluté kříže na na výjezdu ze žluté garáže u OC Chodov - místo toho aby se tam zipovalo (ačkoliv tam zip neplatí, ale u připojováků to tak funguje), tak na ty kříže z připojováku pořád někdo vjíždí.. Takže normálně zipuju a nějaký kříže ignoruju
Ty kříže mají smysl (pokud by byla nakreslený na začátku a na konci těch pruhů), při STOJÍCÍ koloně, což nebývá úplně vždy a nějak to vždy tak nějak jede a dá se sjíždět normálně
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že mne ani nepřekvapuje, že ty kříže opět nechal namalovat nějaký debil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time