pavproch píše: ↑úte 12 pro 12:21
Pedál brzdy šel volně prošlápnout až na podlahu a přitom to (skoro) vůbec nebrzdilo. Aspoň že ta ručka šla. Vlkem yezdit nebudu a nové mi doma/ve firmě/u sousedů neprojde (ono totiž jediné, co by vyhovovalo mým požadavkům je Cayman 4,0 GTS v manuálu)
Ještě je manuál s atmosférou v mustangu, to by mi přišlo jako lepší náhrada za 3er - víc místa + to nebude tak nízký. A navíc to stojí tak půlku, ne?
Stepan píše: ↑úte 12 pro 22:21
Spíš toho Caymana nechce tak moc, aby mu to stálo za sebemenší blbý kecy doma.
Chtěl bych ho dost, ale ty kecy doma nejsou "sebemenší", naopak. Prostě ne, už sem to doma zkusil, nepochodil a podruhé to zkoušet nebudu, kajmana holt oželím
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Chtěl bych ho dost, ale ty kecy doma nejsou "sebemenší", naopak. Prostě ne, už sem to doma zkusil, nepochodil a podruhé to zkoušet nebudu, kajmana holt oželím
Nedodržel jsem, zkusil jsem to znova a.... kategorické NE!, takže DEF nic. A já nic nového jiného nechci (oturbené SUV s AT, nic jiného se dnes už snad ani nedá koupit). Brambor2+m4Zlik se mnou už dožijou. Fertig. Du jim plánovat servisy a generálky.
Já dycky starymu radim, ze pocit ukrivdenosti u zamestnancu i zavist sousedu nemaji s autem nic spolecnyho a k zakaznikum stejne nejezdi. Ale tam to taky nefunguje
Nedodržel jsem, zkusil jsem to znova a.... kategorické NE!, takže DEF nic.
dej nějaké pikantní detaily, zajímají mě argumenty, kterými ses nechal umlátit
Detaily žádné nebyly, jasná krátká otázka a na ni kategorická negativní odpověď. Já NATO zareagoval, že to budu respektovat a dál už se o tom bavit nebudem. A dodržím to.