Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
příště víš, že silnější pes mrdá a nepustíš ho tam
Já se dneska ptal pána, co najel do křižovatky, aby auta z vedlejší nemohla křižovatku projet (nikterak v jeho směru), že proč tak činí a on neváhal a říkal, že jsem na vedlejší a on na hlavní. Tak jsem pochopil, že tam je každá diskuze marná. Ale kdyby vystoupil a jal se na mne sahat, tak bych ho sestřelil.
Já se dneska ptal pána, co najel do křižovatky, aby auta z vedlejší nemohla křižovatku projet (nikterak v jeho směru), že proč tak činí a on neváhal a říkal, že jsem na vedlejší a on na hlavní. Tak jsem pochopil, že tam je každá diskuze marná. Ale kdyby vystoupil a jal se na mne sahat, tak bych ho sestřelil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tenhle je taky cool:
50 ran bičem. Žádná pokuta, žádné body. Odvoz k vykonání trestu a hotovo.
50 ran bičem. Žádná pokuta, žádné body. Odvoz k vykonání trestu a hotovo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Teď jsem si vzpomněl na příhodu z doby, kdy tady před 2-3 týdny v Praze sněžilo. Jedu Vrchlického k Andělu. Vpravo bus pruh, kterým to pravidelně brala auta, pro které ta kolona neplatí.
Dojel jsem až k místu (na úrovni armady), kde zrovna bus končil skrz výkopové práce. Vedle mě v bus pruhu auto. Bylo mi jasné, že se tam bude chtít nacpat a neměl jsem v plánu ho pustit. Tak si zatroubil a já taky. Zařadil se za mě a hned jak to šlo, tak zase do bus pruhu. Stáhli jsme okénko a dali se do diskuze:
já: paní umíte hodiny?
ona (ano řidička): Víš co je to zip?
já: tady žádný zip není. Umíte hodiny? To je bus pruh. Jste snad autobus?
ona: Já jsem taxi!
já: joo? Tak máte být označená.
ona: já jsem označená
Dost možná opravdu byla nějaký bolt/uber, protože měla v zádu nějakého xichta ale neměla na dveřích nic. Žádná svítilna.. Takže de jure v právu byla, ale de fakto nemám možnost poznat, že jde o řidiče taxi. Dřív na těch dodatcích u bus pruhu bylo: pro taxi se svítilnou. Teď je tam jen "taxi"..
Dojel jsem až k místu (na úrovni armady), kde zrovna bus končil skrz výkopové práce. Vedle mě v bus pruhu auto. Bylo mi jasné, že se tam bude chtít nacpat a neměl jsem v plánu ho pustit. Tak si zatroubil a já taky. Zařadil se za mě a hned jak to šlo, tak zase do bus pruhu. Stáhli jsme okénko a dali se do diskuze:
já: paní umíte hodiny?
ona (ano řidička): Víš co je to zip?
já: tady žádný zip není. Umíte hodiny? To je bus pruh. Jste snad autobus?
ona: Já jsem taxi!
já: joo? Tak máte být označená.
ona: já jsem označená
Dost možná opravdu byla nějaký bolt/uber, protože měla v zádu nějakého xichta ale neměla na dveřích nic. Žádná svítilna.. Takže de jure v právu byla, ale de fakto nemám možnost poznat, že jde o řidiče taxi. Dřív na těch dodatcích u bus pruhu bylo: pro taxi se svítilnou. Teď je tam jen "taxi"..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nebyla, protože možnost užít BUS pruh mají sice vozidla TAXI, ale: musí být řádně označena svítilnou a také musí mít zákazníka. Je to dané místní vyhláškou, která užití BUS pruhu umožňuje. Někde je to ještě na těch značkách napsané.
Ty máš v tomto případě každopádně pravdu. Z nějaké samolepky vpravo dole, nemáš šanci poznat, že se jedná o TAXI. Takže neoznačené vozidlo není TAXI, tudíž mu nemusíš umožnit zařazení. Já tohle řešil nahoře na Vypichu, kdy mne jeden takový expert vytlačil na obrubník a tak jsem ho šel se záznamem nahlásit. A u toho jsem si povídal na MO PČR.
Ty máš v tomto případě každopádně pravdu. Z nějaké samolepky vpravo dole, nemáš šanci poznat, že se jedná o TAXI. Takže neoznačené vozidlo není TAXI, tudíž mu nemusíš umožnit zařazení. Já tohle řešil nahoře na Vypichu, kdy mne jeden takový expert vytlačil na obrubník a tak jsem ho šel se záznamem nahlásit. A u toho jsem si povídal na MO PČR.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Kdybych ho nepustil, vzal to doproti - už tam byl najetej
Ale záběr jak má otevřený dveře, stojí na těch křížích a troubí na něj s tím mini - to bude hezký Akorát schytám asi hejt, pač tam bude vidět značka IP16 s B4 v levém pruhu... Což tam vymyslel mimochodem kretén, protože hned za křižovatkou je opět bus pruh, takže já bych správně měl uhnout na pár metrů do pravého pruhu a v křižovatce se cpát zase do levého
Ale záběr jak má otevřený dveře, stojí na těch křížích a troubí na něj s tím mini - to bude hezký Akorát schytám asi hejt, pač tam bude vidět značka IP16 s B4 v levém pruhu... Což tam vymyslel mimochodem kretén, protože hned za křižovatkou je opět bus pruh, takže já bych správně měl uhnout na pár metrů do pravého pruhu a v křižovatce se cpát zase do levého
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, řídiči mixu se to nezdá, takže to vymyslel debil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak se tam zajed podívat.
V pondělí jsem se nachytal.. Takže jsem předjel pravým pruhem tři auta, padla zelená a ten čtvrtej zastavil v křižovatce a pouštěl mě zpátky... Tutově si musel klepat na čelo, co jsem si jako pomoh a kam jsem se jako sral
V pondělí jsem se nachytal.. Takže jsem předjel pravým pruhem tři auta, padla zelená a ten čtvrtej zastavil v křižovatce a pouštěl mě zpátky... Tutově si musel klepat na čelo, co jsem si jako pomoh a kam jsem se jako sral
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ten dotyčný neměl IQ materiálu, který vozíš, tak jistě si všiml dopravního značení, které ti jízdu v tom pruhu zakazovalo. Zkus zapřemýšlet, proč by tam tak ten zákaz mohl být...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co si jako ten blb myslel, že tu škarpu vymete a ujede? A jel s tím jak debil, nebezpečně a blbě, ten by neujel ani feldě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3