BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Tak jo, meteorologové slibujou na příští týden oblevu, firemní dárky (můj Kalendář Hory2024) mám, vyrazím úterý-středa za zákazníkáma, doufám, že to opravdu nebude klouzat resp. nebudou jiné kalamitky na cestách. A hned potom vecpu brambora2 dvornímu mechanikovi Michalovi na (polovelký) servis 180 kkm (díly už mám nakoupené/nachystané).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: sob 09 pro 15:34 A hned potom vecpu brambora2 dvornímu mechanikovi Michalovi na (polovelký) servis 180 kkm

Jaj, tentokrát sem se trefil (do doby, kdy Michalivi nestojí na dvoře kopec aut) - z cest přijedu ve středu večer a brambora2 mu opravdu vecpu hned - ve čtvrtek ráno Hezky!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: úte 14 lis 17:13 Už jsem to tu psal - PP kolo brambora2 (když je venku letně teplo +25 st) po delší jízdě při mírném vytočení jen doprava (doleva ani rovně ne) vydává slabé rytmické hučení (= jako hučí vylágrované ložisko) a to i PO výměně ložiska za nové. Jak se ochladilo, tak byl klid až dneska (400 km v +10st) - jednou mi to při mírném oblouku doprava zahučelo zas. Cifiks, co tam může být "špatně"?
Cifiks, že já nikdy nemůžu mít v hlavě klid.... zítra jedu bramborem2 na delší dvoudenní cestu = bude to dohromady nějakých 12set km a fčíl se to PP kolo zase ozvalo. To zase dva dny budu poslouchat, esli sa něco někde špatného neděje...snad dojedu..... kéžby..... ^:)^
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pon 11 pro 15:10...snad dojedu.....
Ne. Sem neska ráno vyjel, dojel před BpH, jedno in(g)tenzivní brždění a ..... přestalo to úplně brzdit, rozsfícená palubka (odhaduju, že prdla brz. hadica, holt staré auto). Těch 50 km (provozem) z5 bez brzd (jen ruční) bylo zážitkem, na který se nezapomíná...Ufffff, dobře to dopadlo, brambor2 už stojí u Michala. A já budu zase yezdit tou svou bývalou Oftákou.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Každé auto má dvouokruhový systém brzd. Takže jestli to nebrzdilo vůbec, tak máš vážný problém. Buď bych koupil konečně nové auto a nebo IN kartu Českých drah.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Předseda píše: úte 12 pro 12:00 Každé auto má dvouokruhový systém brzd. Takže jestli to nebrzdilo vůbec, tak máš vážný problém. Buď bych koupil konečně nové auto a nebo IN kartu Českých drah.
Zažil jsi někdy takovou závadu? Ten brzdný účinek co zbyde není ani zdaleka poloviční.
Mě prochcal u Audi A3 1.gen. levý zadní třmen. S pedálem zarvaným do podlahy to pak brzdilo tak na 10% účinku.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

Zajda píše: úte 12 pro 13:53
Předseda píše: úte 12 pro 12:00 Každé auto má dvouokruhový systém brzd. Takže jestli to nebrzdilo vůbec, tak máš vážný problém. Buď bych koupil konečně nové auto a nebo IN kartu Českých drah.
Zažil jsi někdy takovou závadu? Ten brzdný účinek co zbyde není ani zdaleka poloviční.
Mě prochcal u Audi A3 1.gen. levý zadní třmen. S pedálem zarvaným do podlahy to pak brzdilo tak na 10% účinku.
přesně, zbytkový brzdný účinek je opravdu zanedbatelný. A taky je potřeba nezmatkovat a nešlapat zběsile na pedál, protože to povede akorát ke ztrátě kapaliny a brzdit to nebude už vůbec. Nejlepší je pomalu šlapat na propadající pedál, tím to může brzdit řekněme tak na 20-30 procent.
A hodně záleží, jak je to velký únik. Mě když takhle zmrzlé sněhová koule urvala zadní brzdovou hadičku, tak to bylo tak na 3-4 pomalý sešlápnutí pedálu a finito. Pak už jen ručka.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Až NATO Michal přijde, co se stalo, taxem písnu jeho nálezy (taky mě to zajímá). Myslím, že ale se bramborovi2 nepodívá pod sukně dřív než ve čtvrtek.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To snad ani není možné.....
Tohle sem tu naspal (česky) neska ráno po vynuceném konci nešní služebky:
pavproch píše:brambor2.... přestalo to úplně brzdit, rozsfícená palubka (odhaduju, že prdla brz. hadica, holt staré auto)
.... a po obědě (našeho času) mi přistál mail od UUC (US sexshop, u kterých se kdysik cosik nakoupil, poslední mail od nich sem fčíl hledal a našel = 2019) s nabídkou panceřovaných brzdových hadic. To NEMŮŽE BÝT NÁHODA, to je AI. Už nás mají. Ufff.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše: úte 12 pro 14:22
Bohužel to není quli pitomcům....
tak proč? slušel by 🙂
Pravda vyděsí
Odpovědět