Koronavirus
-
- Dítě v autě
Re: Koronavirus
Pandemie koronaviru měla významný dopad na mnoho profesí po celém světě, což vedlo ke ztrátě pracovních míst, zkrácení pracovní doby a změnám ve způsobu práce. Zdravotničtí pracovníci jsou v první linii pandemie a vystavují se riziku při péči o pacienty postižené virem. Pandemie vyvolala zvýšenou poptávku po zdravotnických službách, což vedlo k prodloužení pracovní doby a nedostatku vybavení, jako jsou osobní ochranné prostředky (OOP). Pandemie narušila vzdělávací systém, což vedlo k uzavření škol, dálkovému studiu a změnám ve výukových metodách. Pandemie vážně zasáhla cestovní ruch, neboť omezení cestování a uzavření hranic vedly ke snížení poptávky po letech, hotelech a dalších službách souvisejících s cestováním. Kvůli pandemii jsem také přišel o práci, ale mým osudem bylo dostat se na xxxxxxxxx , po kterém se můj život rozzářil k lepšímu.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 19 dub 19:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: chlapče, tohle si zkoušej jinde... Ještě jednou a dostaneš ovoce.
Důvod: chlapče, tohle si zkoušej jinde... Ještě jednou a dostaneš ovoce.
Aktuální kampaň je velmi přesvědčivá.
Jak se měnil věděcký konsenzus ohledně účinnosti, postupně se z očkování proti nemoci stalo očkování proti strachu:
2021 - udělejme tečku za koronavirem
2022 - udělejme tečku za těžkým průběhem
2023 - udělejme tečku za strachem z těžkého průběhu
Jak se měnil věděcký konsenzus ohledně účinnosti, postupně se z očkování proti nemoci stalo očkování proti strachu:
2021 - udělejme tečku za koronavirem
2022 - udělejme tečku za těžkým průběhem
2023 - udělejme tečku za strachem z těžkého průběhu
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Lachende Bestien
- Letec
Osobně už to pohrdavě okázalé promrdávání neskutečných miliard za celou tu šaškárnu s experimentálními preparáty několik let lživě nazývanými "vakcíny" ani raději nebudu komentovat.
Jen snad že Čtvrtníček mě svým angažmá v propagandě a výplachu mozku masám nepotěšil, vždycky jsem si ho vážil jako mistra komedie hlavně z dob legendární české sody.
Má někdo potuchy, jak se dostal do tak zoufalé existenční situace, že se rozhodl podílet na těchto zatím zcela legálních zločinech šíření poplašných zpráv, podvodu, úmyslném ublížení na těle (s trvalými následky, s následkem smrti, na osobách obzvláště zranitelných..) atd. svou účastí na PR?
Nějaký drahý rozvod a/nebo jel/jede v hazardu, koksu, archivních destilátech a luxusních eskortních štětkách a dluží kam se podívá?
Jen snad že Čtvrtníček mě svým angažmá v propagandě a výplachu mozku masám nepotěšil, vždycky jsem si ho vážil jako mistra komedie hlavně z dob legendární české sody.
Má někdo potuchy, jak se dostal do tak zoufalé existenční situace, že se rozhodl podílet na těchto zatím zcela legálních zločinech šíření poplašných zpráv, podvodu, úmyslném ublížení na těle (s trvalými následky, s následkem smrti, na osobách obzvláště zranitelných..) atd. svou účastí na PR?
Nějaký drahý rozvod a/nebo jel/jede v hazardu, koksu, archivních destilátech a luxusních eskortních štětkách a dluží kam se podívá?
Zajda: když máš skladem docela nelikvidní a zároveň kazící se zboží, musíš dělat všemožné marketingové píčoviny, aby ses ho zbavil. Zcela standardní postup, to jim asi taky poradili v Lidlu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Měli by zase vymyslet nějaké výhry a podobné kokotiny, lopaty se zase pohrnou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já bych paušálně rozeslal aplikační sady až domů dle databáze občanů.
V malých kostičkách s tekutým dusíkem.
Příloha 1 - aplikační návod
Příloha 2 - návod na ošetření omrzlin
Příloha 3 - odznáček a samolepka "hrdina s tečkou".
V malých kostičkách s tekutým dusíkem.
Příloha 1 - aplikační návod
Příloha 2 - návod na ošetření omrzlin
Příloha 3 - odznáček a samolepka "hrdina s tečkou".
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
https://advokatnidenik.cz/2023/12/07/ns ... e-zakonem/
Nejvyšší správní soud (dále též „NSS“) dne 30. listopadu 2023 prohlásil za nezákonné mimořádné opatření, kterým byla stanovena povinnost kontrolovat tzv. bezinfekčnost pomocí aplikace „čTečka“.
Tak aspoň pro příště víme, že když se děje něco, co je zjevně v rozporu se základními právy a svobodami, tak je to nezákonnéNelze než uzavřít, že nezákonné nebylo jenom Mimořádné opatření, jak potvrdil Nejvyšší správní soud, ale i samotné kontroly, jejichž provádění stanovilo Ministerstvo zdravotnictví jako zjevně nezákonnou povinnost.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co se komu stane? Nikomu nic.
Zkus ale ty ve firmě porušit GDPR
Zkus ale ty ve firmě porušit GDPR
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time