Pěkné fotky automobilů

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Pěkné fotky automobilů

Příspěvek od Caddy »

HondaMan píše:Ale sedl. Tuhle jsem ho viděl brečet, že někam musel jet snad v Loganu s MT :-D

jojo, vsak to byl taky zazitek roku :) Ale tak napul jsem byl zvedavy, jake to bude, jinak bych jel necim svym.....byla to vyjimecna situace...ale chtel jsem si zase vyzkouset, zda dokazu po peti letech nekam dojet s manualem... :D A jiank to auto fakt hruza, i kdyz treba proti octavce mit o prislo snad i trochu pohodlnejsi, nedrnacalo to tolik :) Jen me zase nenapada proti americe nic, v cem by to melo vyhodu, krom spotreby :) Moje auta jsou lip vybavena, podstatne lepe jednou, o pohodli ani nemluve....to bylo vtipny, jak to ma nastavenou divne prevodovku, v obci jede clovek na ctyrku a kdyz na petku dosahnes kilo, zacina to vibrovat a rvat, takze nevim, co bych dela na dalnici...chybi tam dalsi kvalt nebo je neco spatne :) A radsi uz se nebudu rozepisovat o plastech a zpracovani a vubec celkovem pojeti :) Zase ale chapu, ze to je auto jinak urceny a uzitna hodnota za ty prachy...proc ne, do firmy pro montery...
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

quasimoto píše:Pridam aj ja nieco.

A5 Cabrio v podla mna najkrajsej farebnej kombinacii - tmavo hneda s bezovym interierom. Naozaj elegantne, oproti tomu sa mozu nejake BMW 3er CC schovat :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
jo, tohle je hezky auto, tam tezko neco rict proti :)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Pickuper píše:souhlas s Caddym co se týče ND a servisu celkově..........navíc pokud to budu myslet s amerikama jako veteránama vážně, není problém si obstarat za relativně málo peněz 30roků starý auto v origo stavu a navíc z oblasti, kde neznaj déšť tudíž bez koroze atd. To u evropskejch veteránů nehrozí. To je bez debat. Nicméně zejména full-size amerika prostě daily driver není a nebude (pro rozumného člověka). To auto zvlášť pokud jde o nějakej lepší kousek se úplně zbytečně kurví, riskuje se poškození a samozřejmě provozní náklady jsou někde jinde, byť o nich to primárně není. Ale jen tak si o slunečnejch víkendech kruisovat po kraji, užívat si totální luxus, vítr ve vlasech a kochat se zvukem V8mičky tak to jo. :)
tak ono se da pak ke korabu koupit treba neco, jako byl park avenue - neco mensiho, treba i sestivalcoveho, ekonomickeho....a pritom s pohodlim klasickych amerik. Pro me se tohe nevyplati a taky nemam na to drzet tolik aut....ale najezdit vic, tak jdu touto cestou. Amerika nemusi byt jen sedmilitr z 70. let, spotrebou 25l a sesti metry delky :)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Caddy píše:o pohodli ani nemluve...
Pro mě je součástí pohodlí i snadné parkování. Proto dlouhodobě laškuji se Smartem, kterému stačí jakákoliv přes 2m široká mezera. :-)
2.9T RWD
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Caddy píše: Amerika nemusi byt jen sedmilitr z 70. let, spotrebou 25l a sesti metry delky :)
to každopádně, ale to už pak pro mě není ta pravá amerika ;)..... pokud to má bejt kratší, tak pak to musí bejt jedině Vette, Camaro, Mustang apod. :D
Niko nadžanel ko kerdža
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

HondaMan: takze kvuli peti minutam parkovani budes hodiny trpet pri jezdeni? :-D Miluju logiku :-D
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

no jelikož amerika neurychluje cestu a někteří z nás parkují desetkrát denně... tak z toho máme hodinu v prdeli a to se fakt raději prospím :)

- a to neřeším, že zaparkuju v pr... a budu muset jít 2x 3x s něčím, co chci vyložit, plus občasný zbytečný poplateček za parkování (další minuty utíkají).

pro některé lidi to opravdu není vončo.
Slow and serious
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Caddy: tenhle poměr platí, pokud s autem jedeš o víkendu na sraz. Já mám ten poměr cca 1:1 ;)
2.9T RWD
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

a tak Caddy taky parkuje.............pokaždý když jedu do Instalu tak si řikám, jak tam to auto mohl nacpat......asi přijíždí dřív než všichni ostatní :D
Niko nadžanel ko kerdža
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Pickuper píše: to každopádně, ale to už pak pro mě není ta pravá amerika ;)..... pokud to má bejt kratší, tak pak to musí bejt jedině Vette, Camaro, Mustang apod. :D
:D
Obrázek

..akorát tohle je poněkud nedostupné :|
Odpovědět