Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Jsem si to dneska cestou na večerní běžky a zpět taky krutě užil na Béďov. Žádnej provoz a jediná zatacka nebyla ve sportikovi bez šmejkání . Dolů jsem měl pak sem tam prdel staženou, bo to fakt klouzalo, ale po dlouhý době to silničáři nestihli zkurvit protažením a nasolenim. Přitom pár let zpátky se tam jen sypalo inertem a to bylo tak boží...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Včera u nás měla bejt velkolepá chlastačka na oslavu nejmladšího člena klanu.
Od pátku mi bylo tak decentně napiču a starostlivá seniorka mě donutila přijmout opatření.
Mám 3 pozitivní testy na covid po sobě a vybarvovalo se to jakože fest rychle a fest do tmava.
Jestli Putin zas něco nenapadne, tak na jaře bude zase dobrá panika
Od pátku mi bylo tak decentně napiču a starostlivá seniorka mě donutila přijmout opatření.
Mám 3 pozitivní testy na covid po sobě a vybarvovalo se to jakože fest rychle a fest do tmava.
Jestli Putin zas něco nenapadne, tak na jaře bude zase dobrá panika
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mám kolem sebe minimálně 3 - 4 pozitivní několik měsíců v kuse...
...je to mezi námi...
...je to mezi námi...
2.9T RWD
Ja, pritelkyne, asi dite, mama, babicka. Je toho plna praha ale uz se to neresi tak to lidi ani nevedi. A je to asi jedno
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Tak, dneska už testy nejsou povinné a dělají se málo. Bude tu už asi navždy, stejně jako další nemoci. V rodině byl nedávno, v pondeli pozitivní test, v patek už doktorka honila do práce.
Já na otázku, jestli jsem někdy měl, vždy říkám “nevím, asi ne”. Ale možná jo.
Já na otázku, jestli jsem někdy měl, vždy říkám “nevím, asi ne”. Ale možná jo.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já byl na operaci a v předoperačních vyšetřeních byl i test na C19 (můj první v životě). Hrozně jsem se bavil na tom, že testovací sada na původní virus.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ze prvy test v zivote. Tu na slovensku boli obdobia ked clovek bez testu(s tyzdnovou platnostou) ani nenakupil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady taky. Nicméně jsem nikdy před tím žádný neabsolvoval. Tuhle hru jsem nehrál.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
teď sem si dělal domácí. předtim sem byl na těch laboratorních x krát. a když sem měl první covid tak v laborce negativ, doma pozitiv. asi tak
vtip je v tom že když to jelo, tak by sem nikdy nejel k babičce bez roušky nebo bez testu když mi nebylo ok, teď už to člověk neřeší. a zrovna babičce to neni moc dobrý dávat, ale dostala ty léky a pomohlo