Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od M.Z. »

Stepan píše: úte 28 lis 11:01 Covece to ti nevim, my ted vyhazujem dve ctyrlety sola, protoze na neplanovany servisy s cetnosti jak pavproch nemame nervy…
z dlouhodobého hlediska to nevychází ani aspoň na 5.rok provozu, bez průseru?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Petr: Jako demonstraci toho, ze do jisty miry s tou rentabilitou muze (vyrazne) hybat zivotni styl majitele.
V korpu je to to samy. Jsou to 3% zisku, po tom, co zaplatili HondaMana (a X dalsich), aby se jim o to starali a akcionar nemusel ani hrabnout.
Marek: Vetsinou jo, ale EuroCargo ted vyrazne zklamalo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mě se teď posrala převodovka na sklápěčce MAN, je to veterán, ale najeto jen 200tkm a dost mě to taky překvapilo. Normálně se utřepala nějaká mazací trubička a popravila převodovku... hezký vánoční dárek, zrovna teď, když honím každou kačku, ale jsou na mě hodní, počkají do ledna.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: když to zaplatí, tak je to většinou plečka a potencionální kašička.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Tak to je o přístupu k autu a jízdním stylu
Třeba já nedávno odevzdal 4letý auto, najeto tuším 150tkm.. A bylo jak nový. Nový řidič z něj udělal 8letý auto během půl roku :-D
Chápeš to?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nedají nám vydechnout ani v závějích: Neska odpo na průtahu I/35 skrz HBečvu "náš" Sup 4813 s bradavicou "on" stál v závěji a griloval = sem kolem něj tam a za chvíli zpět = 2:0. Detekce na příjezdu i odjezdu ve stovkách metrů.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Stepan píše: úte 28 lis 06:33
Nakonec přece nikdy nepočítáš %, ale peníze. Na točení párků na náměstí je možná velká marže, ale na Panameru si tam asi nevytočíš. Lepší 3% ze 100 mega než 50% ze 100 tisíc.
Mozna bys cumel, kolik se da vydelat blbnutim na namesti. Ale samozrejme to jsou narazove akce. Napriklad ted svarak/punc. Za vanocni trhy se z toho da vybouchat klidne milion a pul v "cistym". ...v okresnim meste. A to jdou najmy tech stanku do statisicu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Za by ta Panamera byla ale notně vojetá :(
Ne, vážně. Nemám pochyb o tom, kolik se dá vydělat točením buřtů či obecně chlastu / žrádla. Pořád mám v živý paměti, jak se trouba hádal o desetníky na kile a potom v hotelu koupil osm panáků po pětikile, protože "to nejdražší". Nákupní cena sedmičky 1300 :)
Nicméně co jsem tak pochopil, tak podobnej flek dostat není úplně prdel. Minimálně "tam u nás". S kámošema na střední jsme to měli jako byznys plán, vstupní prachy bychom i sehnali, ale bylo nám naznačeno, že jako ne-e. Špatná parta.
A zkoušet ho sehnat v Praze, to bych se rovnou bál o život :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

honziss píše: úte 28 lis 07:06 2 stepan: jojo, je to tak. Jeste jsem zaznamenal, ze obcas se nekde nakej projekt dela za nula nebo maly minus, protoze je potencial na vetsi nebo dlouhodobejsi spolupraci...
+ se "v zakázce" dost blbě plánujou kapacity, pořád si necháváš rezervu abys to všechno stihl, a nemáš žádnej buffer v podobě skladových zásob. Radši pak někde něco nakurvíš cenou, aby byl aspoň na tý černý nule a lidi se neflákali.
Nicméně ona ta "nula" je taková dost abstraktní, právě skrz odpisy a alokaci času THP. Při stejný fakturaci mi "v manažerským účtu" vyjde zisk i ztráta, podle toho jak to zrovna budu prožívat :)
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

S tim, ze neni uplne jednoduche, dostat se k tomu, mas pravdu. Dela to kamos, co mi byl za svedka, takze do toho malinko vidim. Nemuzu uplne vytahovat podrobnosti, ale parkrat kolem toho bylo veselo. Ale kdyz k tomu pripoctes velikonocni trhy, cepovani piva na prakticky vsech mestskych akcich atd atd, tak by z toho ta panamera v pohode byla i zanovni :D Kdyz na to prijde, tak ty hospody, co k tomu ma, uz jsou skoro vedlejsak :D
Odpovědět