Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Hlavně, když za drahé potraviny může Fyjala.
...který se tedy s tou Nutelou moc nepředvedl.
...který se tedy s tou Nutelou moc nepředvedl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
A co taky mohl předvést jiného než bohužel běžný standard zcela nekompetentního a nezodpovědného loutkového cizopasníka?
Čekal snad někdo něco jiného, a pokud ano, na základě čeho?
Čekal snad někdo něco jiného, a pokud ano, na základě čeho?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tam je to vsechno vykvet.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Moc se to řeší. Jedna demonstrace, pořádná stávka to ani nebyla, po hodně a hodně letech a tolik emocí. Tady v rajchu jsou stávky furt, většinou si něco vystávkují, něco ne a lidi v klidu. A to opravdu stávkují, i několik dní. Holt to patří ke kapitalismu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
No tak tyhle stavky a demosky dezolatou sou vsem k smichu. A kdyz normalni lidi demonstrovali proti stbakovi tak se nedelo taky nic.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Když maj ty kuchařky ve školních jídelnách tak strašně malej plat, proč ten voběd pro smrada nestojí aspoň kilo?
Hned by bylo na vejplaty
Hned by bylo na vejplaty
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-v- ... e-40452222
No sorry, jak se tomuhle můžeš nesmát
Byl jsem dneska na úřadě.
Když pominu úplně debilní způsob vyvolávání čísel, byl jsem poté u přepážky svědkem opravdu výborné scenérie.
Já tam 15 minut s paní něco řešim na přepážce 1.
Na přepážce 2 a 3 si celou dobu, co já tam stál, dvě úřednic vzájemně ukazovaly fotky z dovolený. Dělaly to když jsem přišel a dělaly to ikdyž jsem odcházel. Že by si třeba někoho zavolali dovnitř, páč tam byla fronta jak debil, je ani nehlo.
Na přepážku 4 se dovalil nějakej týpek, s úřednicí se očividně znal a dělal si prdel z toho, že dneska stávkuje. Takže dojde nakoupit vánoční dárky, oběhne úřady a pak půjde s mladým sáňkovat.
Zlámat o ně lešenářský trubky by bylo málo. Ty diliny tam byly čtyři, jedna holka od nás z kanclu by je nahradila co do výkonu všechny...
Taková stávka nestávka. Baby tam stávkují, ale vlastně si toho nikdo nevšiml, protože celý den stejně nic nedělají. Tak hlavně, že jsou tam tři.