Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
ne všichni jsou Alonso ale zabrzdit na tvrdo uprostřed cesty není nejlepší nápad. Krásná řetězovka to mohla bejt. Když je možnost, hledám cestu, protože zastavit, na našich silnicích kde je národním kultem nesledovat provoz a lepit se, to je nejlepší způsob jak to schytat zezadu.
odebrání řp, k čemuž konečně dojde a můžou si všichni zúčastnění gratulovat, že bez ztráty kytičky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten už neměla mít dávno.
Ono to ani není tak o lékařské prohlídce, ale zejména o tom, že tito lidé viděli zákon 361/2000 naposled v autoškole. Vlastně ani to ne, protože dělali ještě 100vku vyhlášku.
Ono to ani není tak o lékařské prohlídce, ale zejména o tom, že tito lidé viděli zákon 361/2000 naposled v autoškole. Vlastně ani to ne, protože dělali ještě 100vku vyhlášku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
U té prohlídky u obvodáka je problém, že on se ten stav může rapidně změnit během pár měsíců (na tohle téma jsem se právě bavil s jedním MuDr.)
Ale třeba profi řidiči musí myslím po 50 chodit na psychotesty každých pět let - a že jich je dost, který na to dojezdili, a další věc, co píše Bob
Ale třeba profi řidiči musí myslím po 50 chodit na psychotesty každých pět let - a že jich je dost, který na to dojezdili, a další věc, co píše Bob
ale zejména o tom, že tito lidé viděli zákon 361/2000 naposled v autoškole
Chápeš to?
bohužel to není o tom kdy kdo naposled seděl nad silničním zákonem. Takhle se otáčet je zkrátka kravina maximální jaká by nikdy neměla nastat a každýmu musí být jasný že to je zkratka expres do megaprůšvihu. A přece to někdo udělá. Stejně jako klidně začne předjíždět před horizontem v hustým provozu, viz každý druhý palubní video. Nebo spousta dalších situací které jen zázrakem neskončí nebo bohužel někdy skončí katastrofou. A většinou to nejsou osmdesátiletý báby.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nikdo nemluví o sezení nad zákonem, samozřejmě - to je k ničemu. Pravidlem by mělo být přezkoušení - třeba každých těch 5 let.
Mám doma tchána a ten mraky věcí ani netuší, že existují. Je mu přes 70 a myslí si, že jezdí báječně. Já s ním jel v autě jednou a na nejbližší zastávce MHD jsem se nechal vysadit.
Mám doma tchána a ten mraky věcí ani netuší, že existují. Je mu přes 70 a myslí si, že jezdí báječně. Já s ním jel v autě jednou a na nejbližší zastávce MHD jsem se nechal vysadit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tohle říkám taky. Ve finále by stačilo i 1x10letPravidlem by mělo být přezkoušení - třeba každých těch 5 let.
V současnosti nikoho nic nenutí se nějak zajímat.. aneb tady máš v 18 ŘP a klidně vše zapomeň
Tady mi jednou jeden údržbář co mě vezl Caddynou na firmu při odbočování doprava na zelenou říkal, že mají přednost ti protijedoucí, protože tam je trojúhleník. Žasnul jsem a říkal mi, že jako řidič z povolání bych to měl přece vědět a že to tu nikdo nedodržuje, že je snad jedinej.
Já po 500m vystupoval, tak jsem to zvlád
https://www.google.com/maps/@50.089362, ... ?entry=ttu
Chápeš to?