Onboard videa
Re: Onboard videa
tzv. tmavooranžová
Jako nikdy nejedu do křižovatky, jak prase na porážku, s podobnými exoty se musí počítat...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
V tomto aj celkom suhlasim, ale tak bol som len spolujazdec... Na druhej strane - ten smer mal cervenu minimalne 7-8sekund pred narazom.
Nádherný rozhľad, že vošiel do križovatky bolo vidieť x sekúnd pred zrážkou, reakcia vodiča skoro žiadna.
- Truck Daškam
- Letec
Zas tak bych tu (pozdní) reakci neodsuzoval. Stačí že se třeba zrovna koukal doprava nebo do zrcátka.
Narozdíl od jiných stihl aspon přibrzdit
Narozdíl od jiných stihl aspon přibrzdit
Chápeš to?
Ked ono sa to auto schovalo pekne za A stlp, vodic ho uvidel az niekedy v 11 sekunde. Ak by slo trebars z prava, urcite by bolo jednoduchsie reagovat.
Tym nevravim ze bolo nemozne tomu zabranit, ale tak 100x to zachranis a po 101. vyhra statistika.
Tak ci tak, bolo to relativne bez nasledkov, ani sa nevolala policia... Hyundai je zrejme totalka, ale pojazdny a hlavne sluzobny. T6 snad opravia. Ak by vletel do stlpa alebo skoncil na streche, bolo by to o dost horsie.
Tym nevravim ze bolo nemozne tomu zabranit, ale tak 100x to zachranis a po 101. vyhra statistika.
Tak ci tak, bolo to relativne bez nasledkov, ani sa nevolala policia... Hyundai je zrejme totalka, ale pojazdny a hlavne sluzobny. T6 snad opravia. Ak by vletel do stlpa alebo skoncil na streche, bolo by to o dost horsie.
- GeneHawkins
- Letec
Stane se, no...
Tak zprava ta auta viditelně stala, odtud nemělo co přijet. Plus první rána chodí vždy zleva.
Schované za sloupek je možné, ale nechce se mi věřit, ze tak dlouho. Možná ano, nemusím věřit všemu Ale tak hlavně, ze se nic nestalo.
Schované za sloupek je možné, ale nechce se mi věřit, ze tak dlouho. Možná ano, nemusím věřit všemu Ale tak hlavně, ze se nic nestalo.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW