Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
petr_riha
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od petr_riha »

Ty bys potřeboval lékařskou pomoc. Někomu házet kamen do okna kvůli predjeti benzínku, jako fakt? Sorry. (A ne, nedělám to, ale ani bych za to nikomu neprohazoval kamen oknem).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Duke_Luke píše: stř 22 lis 08:59 Takisto ako v poslednej dobe - na hulvata vchadzaju z vedlajsich, nedavaju prednost - obmedzuju a potom pusti vystrazne, ze AKOZE sorry - ale urobil to naschval. Ser_iem na take akoze sorry. Si zasluzia kamen do celneho a vytlacit z cesty
Tak ta teda obmedzil, alebo ti nedal prednost?
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

řbob: už dávno ti to sepsal říha. A já ti napsal to stejné. Byl v odbočováku 5m a oheň na střeše...
petr_riha píše: úte 14 lis 18:21 Ano, radil se pozde. Kdyby se zařadil o 10 metru dříve, nemohl bys říct ani popel. Samozřejmě nemáš povinnost ho tam pouštět, ale ani na nej nadávat. A nadávat na nej kvůli tomu, ze se zařadil o 10m později a pomohl si o 1 auto navíc, mi přijde hloupé.
+1

duke_luke: Četl jsem to 3x a stále to nemůžu dešifrovat cos chtěl napsat :-? Jen něco jestli to myslím vážně a něco o šutru a vytlačování. 8-|

A pak to má na silnici nějak vypadat. Ve výzkumech všichni souhlasí, že agresivita na silnicích roste, ale svorně tvrdí, že vždy za to může někdo jiný. Každý je čistý jako lilie.
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

petr_riha píše: stř 22 lis 09:07 Ty bys potřeboval lékařskou pomoc. Někomu házet kamen do okna kvůli predjeti benzínku, jako fakt? Sorry. (A ne, nedělám to, ale ani bych za to nikomu neprohazoval kamen oknem).
spolocnost , kde pomaly kazdy vsetko moze a nerespektuju sa pravidla , dochadza k takemu stavu, ze su potrebne poriadne represivne akcie voci kazdemu protipravnemu konaniu, lebo zial chyba sebareflexia a vyvodenie zodpovednosti. Takze ak to nevedia vymahat organy a ticho to toleruju, tak zial ludia beru spravodlivost do svojich ruk ;;) A dakujem za starostlivost o moje zdravie, citim sa vyborne a problem mam len s niekym, kto UMYSELNE kona k skode druhym.
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

abgx1 píše: stř 22 lis 09:27
Duke_Luke píše: stř 22 lis 08:59 Takisto ako v poslednej dobe - na hulvata vchadzaju z vedlajsich, nedavaju prednost - obmedzuju a potom pusti vystrazne, ze AKOZE sorry - ale urobil to naschval. Ser_iem na take akoze sorry. Si zasluzia kamen do celneho a vytlacit z cesty
Tak ta teda obmedzil, alebo ti nedal prednost?
Poznas znenie zakona? Na účely tohto zákona sa rozumie dať prednosť v jazde povinnosť účastníka cestnej premávky počínať si tak, aby ten, kto má prednosť v jazde, nemusel náhle zmeniť smer alebo rýchlosť jazdy.
Cize obmedzenie = nahla zmena rychlosti jazdy = nedanie prednosti. Ale tak to by si ako sofer mohol ovladat.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Aha.
Cize obmedzenie = nahla zmena rychlosti jazdy
V tom pripade by ma zaujimalo aky ma pan znalec zakona vyklad pre pojem "ohrozenie"
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Se mi opravdu zdá, že počet uražených, neustále roste. Jakmile na někoho zablikám, jestli by se neuráčil uhnout, velice často je mi odměnou v lepším případě taky blikání, v horším, fakáče a gestikulace přes okýnko. A to mě stačilo jen uhnout, žádné další divadýlko jsem si neobjednával.
Naposledy upravil(a) M.Z. dne stř 22 lis 13:55, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

abgx1 píše: stř 22 lis 13:24 Aha.
Cize obmedzenie = nahla zmena rychlosti jazdy
V tom pripade by ma zaujimalo aky ma pan znalec zakona vyklad pre pojem "ohrozenie"
[/quote

vyfouknutý airbag...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

MZ: tohle mi hlava nikdy nebrala. Tak zabliká na mne někdo, že mu překážím, tak mu prostě uhnu. Uhnu, projede a jede se dál. Žádný stres, nic.
Ale oni ne, gestikulace nebo pak následné blikání dálkovejma a vcelku často i noha na brzdu...
Přitom fakt stačí uhnout.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ceda: tak znovu, i pro ty pomalejší, co u toho onanují: v celém tom videu jde v podstatě jenom o to troubení - odkazuji na to v skoro v každém následném postu po tom původním. Ať přijel odkudkoliv, v místě ve kterém se chtěl řadit, se radit neměl a bylo to už dokonce v rozporu se zákonem. Ale zřejmě mu podobně, jako tobě, něco stouplo do hlavy. U něj patrně Dg. BMW a king of the road? U tebe nevím a je mi to fuck.
Snad jsem ti dopomohl k další ejakulaci.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět