Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Na svou nehodu čekal 20 let. Jaké je to se dočkat? Cyklista ryje nosem v zemi. Co asi hledal? Vyhrocená hádka uprostřed křižovatky. O co šlo? Odpovědi v nejnovější kompilaci.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Taková klasika..
Chápeš to?
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Ještě k tomu videu a.k.a. odbočovák: shodou okolností jsem tam min týden jel, tak jsem si to natočil na mobil jen tak z ruky (na piráta). A nikde žádný odbočovák nevidím. Pán v BMW prostě přijel normálním pruhem... :-??

(2x si zrychlete video)

northwind píše: stř 15 lis 12:25A pak to ještě mohl zkusit o pár set metrů níže u Radlický, projet to tim odbočovákem k tramvajím u ČSOB a dole se rvát zpátky u semaforu do pravýho a kdyby byl ještě větší gentleman, tak to projede po kolejích a pak se někde u tý školy zařadí zpátky...
Myslíš v čase 2:47+? Však tam jsou taky dva pruhy. Proč by nemohl do levého? :-?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ceda: dobře tedy, když slovíčkaříme: pán přijel pruhem, který se změnil v odbočovací a tímto pruhem pokračoval dál s blinkrem vpravo a snažil se zařadit z odbočovacího pruhu do pruhu průběžného. Když mu to nebylo umožněno, tak na řidiče, který jej nepustil, troubil jako kokot.
Je to takto pro tvou dušičku v pořádku?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

tvl tady sou některý lidi fakt nemocný řešit furt takovýhle sračky x dnů, je uplně u prdele jakym přijel pruhem, žádnej nárok na přednost neměl i když milostivě poprvý použil blinkr, tak už neopruzujte
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

bob: když by zastavil o těch 5 m dříve, tak by to bylo v cajku? Můžeš to mu říkat jak chceš. Třeba slovíčkaření. Si myslím, žes sem dal prostě uplně zbytečnou situaci. Nic víc, nic míň. Navíc ses furt točil na to, že přijel odbočovákem, což nepřijel.

Když tady TD dal video jak na sjezdu z magistrály najel do toho auta, tak to bylo řečí... Kdyby ti to tam pán s BMW poslal a došlo ke srážce, tak bys byl po právu naštvanej. Ale na TD si každý plivnul. Přitom on jel ve svém pruhu, protistrana přijela vyhrazeným pruhem..

Chce to trošku soudnosti, uvolněnosti a hlavně ohleduplnosti vůči ostatním.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tvl, co to proboha meleš? Proč mi podsouváš, že bych někoho naboural? Kdyby zastavil tam, kde se mohl řadit a nacpal se tam, tak ho asi vytroubím já, ale rozhodně bych do něj nenaboural. Pokud by naboural on do mě, to je jiný song.
TD do toho auta regulérně najel, což je z videa vidět.
Vzpamatuj se, hochu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Celej problém je v tom, žes tady tvrdil, že přijel odbočovákem a dělal jsi z toho strašnou vědu. Přirom odbočovákem nepřijel. Brzdil a blinkr dal ještě před začátkem odbočovacího pruhu. V odbočovacím pruhu byl 5m (délka jeho auta). Bouře ve sklenici vody...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

netvrdil...pouze jsem to napsal do popisku a poté to dovysvětlil - takový nápis ala Blesk.
Ale chápu, že točit se na tom dokola, je bezva. Kdyby mne to zajímalo, tak se zeptám, kolik krát jsi u toho ejakuloval. Ale nezajímá... ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

Predseda - to myslis ako vazne ? Takze budeme kazdeho burana, ktory sa chce takto predbiehat, jednoducho este mu to schvalovat? toto nema nijako od stylu obiehania aj na dialnici v zapche, ked to hajzli davaju obiehanim cez odpocivadlo, alebo v mestach dementi cez cerpacie stanice. Takych pozorne sledujem v spatnom zrkadle a moze skusat sa okolo mna prepchat kolko chce.
Ma tam dopravne znacenie na videu zvisle s radenim pruhov - ked nie je len drzitel vodicskeho,ale aj sofer a pozera znacky ,tak vie, ze jeden je odbocovaci a druhy ide rovno - ta informacie je este PRED pruhmi. Teda ziadne ,ze napr. nie je miestny, tak tam vosiel. Prd - tomu sa v zakone nadava nevenovanie pozornosti riadeni vozidla. Jednoducho na prasaka tam vosiel a chcel obehnut par aut. Je to vemeno.
Takisto ako v poslednej dobe - na hulvata vchadzaju z vedlajsich, nedavaju prednost - obmedzuju a potom pusti vystrazne, ze AKOZE sorry - ale urobil to naschval. Ser_iem na take akoze sorry. Si zasluzia kamen do celneho a vytlacit z cesty
Odpovědět