Onboard videa
Re: Onboard videa
tvl zipoval ne
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
tak snad má červený bmw 8 tak má prřednost ne, co na tom nechápeš. to je ještě zázrak že blikal
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ten odbočovací pruh je až od toho svislého a vodorovného značení. Do té doby cajk.
Dvě místa, kde je to úplně stejně:
1. Patočkova https://maps.app.goo.gl/sAtig67hhVPmSvQw9
- každé ráno dojedou auta až do tohoto bodu a pak se zazipují. Nekteří popojedou ještě těch pár desítek metrů (už odbočovákem) a řadí se na začátku vyhrazeného pruhu, což by neměli. Nebudu přeci stát už od pošty vpravo, když jsou tam dva pruhy...
- tady ač stejná situace, tak auta stojí v řadě za sebou už z toho kopce. Málokdy někdo přijede zprava a chce doleva. Pokud přijede a chce doleva ještě před odbočovákem, který je oddělený vodorovnou tlustou čárou, tak ho v pohodě pustím. Pokud se najde kuliferda, co přijede až do zatáčky a snaží se nacpat směr motol, tak ho nepouštím.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jistě. Být tak chytří všichni, tak blokují odbocovací pruh a stojíme tam všichni dodnes.
Btw: na ten zip jsi tam prosím přišel jak?
Btw: na ten zip jsi tam prosím přišel jak?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
On nerika te tam je zip ale ze se zipuje. Presne tyhle vychcanky zasadne nepoustim
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak zipovat by se mohl, kdyby tam nějaké podobné pravidlo platilo.
Ale tyhle vychcánky beru... Ale že na mě bude ještě troubit?!
Ale tyhle vychcánky beru... Ale že na mě bude ještě troubit?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Muže to tam neznat a zařadit se proste tam, kde průběžný konci, resp. přechází v odbocovaci. Za mě v pohodě. Vychcanek? Nepřijde mi. Žádný předpis tím neporušuje a zároveň žádný předpis neříká, ze se musím radit v několikakilometrovem předstihu, pokud…
Pokud se budou všichni radit na konec fronty v průběžném pruhu, bude ten pruh stát až na druhy konec Prahy.
Pokud se budou všichni radit na konec fronty v průběžném pruhu, bude ten pruh stát až na druhy konec Prahy.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Je to divný, ale tady jsem s petr_riha ve 100% shodě.petr_riha píše: ↑úte 14 lis 11:39 Muže to tam neznat a zařadit se proste tam, kde průběžný konci, resp. přechází v odbocovaci. Za mě v pohodě. Vychcanek? Nepřijde mi. Žádný předpis tím neporušuje a zároveň žádný předpis neříká, ze se musím radit v několikakilometrovem předstihu, pokud…
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
petr: jestli se také řadíš z odbočováku podobnę, tak tvé argumentaci rozumím.
Já dokonce i rozumím, že to tam nemusel znát. Jenom nerozumím, proč troubil... To je celé.
Btw: tohle udělat v autoškole (a je to jedna z otázek), tak letíš.
Já dokonce i rozumím, že to tam nemusel znát. Jenom nerozumím, proč troubil... To je celé.
Btw: tohle udělat v autoškole (a je to jedna z otázek), tak letíš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time