Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

Hele, nechci do toho nějak zabrušovat, ale co má Fialovej společného s tím, že nějakej doktor v nějakém špitálu málem přizabil tvou babku?
To by ses měl čílit asi na ty, co byli u moci 8 let, dělali to pro lidi a akorát na tu tvou babku a nemocnici se vysrali. Fialovej asi za 2 roky žádnou revoluci udělat nemohl a nemůže. Rozsekaný zdravotní systém, který je v křeči léta, shazovat zrovna na jeho hlavu, není úplně fér.
Já vím, že si psal, že titul si nezasloužíš, ale přece jenom - máš ho, tak bys měl být alespoň trochu soudný.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

S blížícím se rozpadem systému nezmůže nic ani Fiala. Podle aktuálních zkušeností mohu potvrdit, že věci přestávají fungovat i ve Švýcarsku, natož v Česku, kde to vše jde ke dnu tedy podstatně rychleji. Je to systémový problém v celé civilizaci daný historickým vývojem. Zajímavý pořad k tomu běží na ČT, shlédnutí mnoho věcí otázek vysvětlí https://www.ceskatelevize.cz/porady/144 ... 263250003/
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

:D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

mattonecz: Místo smíchu zkoukni ten odkaz, kde se vyjadřují k věci kapacity v různých oborech. Pokud tedy jejich myšlenkové pochody budeš schopen pochopit. Což bude speciálně u tebe problém.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Jerry historikem...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Podíval jsi se na odkazy? Asi ne, protože mlátíš prázdnou slámu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řB: Ano, za to, že je tak rozmrdaný teď, nemůže. Jenom si nejsem jistej, jeslti jeho podřízenej (!) Válek dělá něco proto, aby to už rozmrdaný nebylo.
A už vůbec si nejsem jistej tím, že jsme jako republika v takový kondici, aby náš generální jezdil rozdávat moudra někam na zahraniční mise.
Sorry, já jsem prostě jednoduchej a nerozumím tomu, jak můžeme kňučet, že nemáme sestry a doktory a na druhý straně se prsit, že je posíláme provádět školení někam do Afriky.
Vlastně nevidím jedinou oblast mimo zahraniční politiku, kde bych si říkal jakože dobrá práce...
Přílohy
Screen Shot 2023-11-06 at 19.42.26.png
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já si vůbec nemyslím, že je nemáme. Jenom, když máš nezaměstnanost 2,5%, tak mohou vysírat a chtít to, co by měli venku. A když ne, tak šup - nebudeme sloužit.
Tím neříkám, že ten celý systém je ok. Ale je to jako s důchodovou reformou - všichni vědí, že je potřeba, všichni vědí, co je potřeba, ale nikomu se do toho nechce. A urVálek asi nebude jiný.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

To já vlastně nevím, jestli je nemáme. Ale v telce jsem viděl nějakýho týpka kňučet, že je nemáme. Tak když to ví, že je nemají, tak ať s tím něco udělají. Tohle je zrovna jeden z těch problémů, co se dá vyřešit pokropením penězma :-)
S tím co bere "klasickej" doktor a kolik hodin na to dělá, jsem tak nějak obeznámen. A to, že chce víc, bych neoznačoval za "vysírání", ale za úplně logickou záležitost.
Když si uvědomím, že na tu práci nemůžeš bejt úplně blbej, šest let si na to studoval, a pak bereš na hodinu jak skladník v Amazonu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Btw. z jinýho soudku -> Vykecával jsem dneska se zákazníkem na téma chystaný zdražení elektriky. A šel kolem jeho skladník. Mladej kluk.
Říkal, že Babiš to dělal pro lidi. Tak se ho zákazník ptal, co pro něj jako udělal. Skladník povídá, že Babiš jako dobrý, že dával celej plat na samoživitelky :-D
Je zajímavý vidět lidi, na který tyhle gesta fungujou.
Odpovědět