Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od M.Z. »

Snowman000 píše: ned 05 lis 16:30 Jasne rozumiem, tak s Golfom GTI a MT nic neposeres, ale priprav sa na kulturny sok z interieru a kvality oproti 7, jazdne sa im to nastastie posrat este nepodarilo ;)
Já se vezl jen kousek v G8 GTI DSG a jelikož nevím, jak vypadal interiér G7, tak se mi to jevilo docela v pohodě, ale detailně jsem kvalitu interiéru nezkoumal. Na daily bude GTI super a pokud Štěpán nevyužije bonusu 4-motion, tak bych šel do GTI jednoznačně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

A hnujda nejak vic zere? Ja bych si poridil i30, zda se ze to je nejlepsi svezeni ...
https://www.corners.cz/blog/ford-focus- ... ing-setup/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

denis píše: ned 05 lis 17:12 A čo tak Focus ST?
To je rozhodne dobry tip B-)
Urcite ak tam neni nejaka averzia tak bych mu dal sancu, iked spotrebovo asi nebude tak dobre na tom jak GTI, na druhu stranu myslim ze prevodovka bude lepsia, len bych si preveril zda je tam ten samosvor, nieco sa mi zda, ze niekedy tam je a niekedy ne a neviem ci je to dane prevodovkou alebo typom karoserie :-?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Vrooom píše: ned 05 lis 18:57 A hnujda nejak vic zere? Ja bych si poridil i30, zda se ze to je nejlepsi svezeni ...
https://www.corners.cz/blog/ford-focus- ... ing-setup/
Muldix rikal. Normalne spotrebu nezminuje, ale u i30 si pamatuju ze rikal snad ze 13-15 je uplna norma.
Tu spotrebu nemusim uplne prozivat, najezdim uz min, ale kdyz si to mam koupit jako “min HC verzi STI”, tak bych si trosku pomoct chtel :-)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tak ono asi nejde ani tak o spotrebu ako akcny radius. Minimalne ja yo tak mam, ze auto ma musi pri mojom cestovnom tempe odviezt na jednu nadrz BA - BJ. A ak ma take i30N jazdit za 13 a mat nadrz 53l tak to uz by mi teda sakra vadilo :-??
Multak se vsim vsudy
...tbd...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano, teď to má nově kamarád a spotřebu má prakticky stejnou...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Na spritmonitoru má hnujda 9.3 průměr. To mi přijde v pohodě.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Lze predpokladat ze si to tam pisou spis ti co tu spotrebu resi vic. Ja byl vzdy uplne mimo prumer spritu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Snowman000 píše: ned 05 lis 18:59
len bych si preveril zda je tam ten samosvor, nieco sa mi zda, ze niekedy tam je a niekedy ne a neviem ci je to dane prevodovkou alebo typom karoserie :-?
Kamarát má Fiestu ST so samosvorom, tak som rátal s tým, že vo Focuse to je samozrejmosť :)

Ad spotreba, i30N a Focus ST majú cca rovnakú spotrebu podľa spritmonitoru okolo 9,3. Na druhej strane Golf GTD tam má 6,2.. ale niečo mi hovorí, že Stepan to má bližšie k 9l aj s GTD :D takže podľa mňa tu nehrozí jednociferná spotreba
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

denis píše: ned 05 lis 21:45
Snowman000 píše: ned 05 lis 18:59
len bych si preveril zda je tam ten samosvor, nieco sa mi zda, ze niekedy tam je a niekedy ne a neviem ci je to dane prevodovkou alebo typom karoserie :-?
Kamarát má Fiestu ST so samosvorom, tak som rátal s tým, že vo Focuse to je samozrejmosť :)

Ad spotreba, i30N a Focus ST majú cca rovnakú spotrebu podľa spritmonitoru okolo 9,3. Na druhej strane Golf GTD tam má 6,2.. ale niečo mi hovorí, že Stepan to má bližšie k 9l aj s GTD :D takže podľa mňa tu nehrozí jednociferná spotreba
Urcite ma netreba brat v tomto za slovo, tez som bol vzdy v tom ze FoFo ST ho predsa musi mat a mozno si len mylim Mk3 a Mk4.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět