Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Hankook je asi jedina znacka s ktorou som bol spokojny pri kazdej jednej pneumatike co som kedy jazdil.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime, mozno to dam aj na leto, kedze letne backurky si bude pytat jak Multak tak Passat
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já dostal Hankook na nějakého Golfa z výroby. První mokro a ty gumy jsem vyhodil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No myslim, ze to nebol problem Hankooku ale toho ze to bola ECO guma a ta stoji ma mokre za h**** od kohokolvek
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já si na léto oblíbil Pirelli. Auto i moto.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak nakonec kolega mohl, přezuto, tímpádem není třeba mít obavy (nebudeme porušovat). Já mám ale zkažený den - brambor2 má (hodně) koplé oba levé ráfky (= to musela být rána, nikdo jiný s ním nejezdí a já o žádné ráně ale nevím.... záhada). No nic no, du volat Strnadla.pavproch píše: ↑pon 23 říj 13:07 To jsem zvjedaff, esli někdo z nás s firemníma autama na to doplatí (= zákon schválnost): Předpopiča síneslibuje mrazíky/sněžení, od 1.11.2023 je ale někde povinná zimní výbava, protože kolega 1.11. nemůže, budeme přezouvat až druhého. To jsem teda zvjedaff, esli někdo někde toho prvního zaplatí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co byste vybrali za zimní pneu v rozměru 315/35 R22 vzadu a 275/40 R22 vpředu: Continental Wintercontact TS 860 S nebo Pirelli scorpion winter 2? Jiné jsem v těchto rozměrech nenašel… BMW dává standardně Pirelli. Je to na X7 a potřebuji, aby byly dobre i na sněhu… Předem díky za doporučení.
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
TS860 jsem jezdil na Touaregu v siri 255 a byly hezky citelny na snehu, dobry na mokru a proti letnim jsem nepozoroval narust hluku. Jediny minus je, ze se rychle sjely, ale to na velkym tezkym aute asi kazdy.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ktoré modely?
Na Swifte mám Pirelli Pzero 205/45 R17 prvú sezónu a zatiaľ spokojnosť. Na firemnom (Opel Combo 205/55 R16) mám nové Cinturato P7 a párkrát ma prekvapili na mokrej ceste.
Senior má takisto Cinturato P7 215/45 R17 na Ibize 1.5tsi, na suchu OK, na mokro si tiež sťažuje..
Naposledy upravil(a) denis dne sob 04 lis 09:29, celkem upraveno 1 x.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja s Pirellkami tez moc dobre skusenosti nemam, ci uz s P7 co sa davali ako OEM na Passaty, tak aj s Pzero Rosso co som kedysi mal na E46.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...