moje popelnice při 60tacho jede 52-53... stejně tak, když jedu 100 tacho, tak jedu 93 podle gps... fakt bys měl přestat vycházet jenom ze zkušeností svých 2 aut, když chceš podle toho hlásat pravdy veřejně...Truck Daškam píše: ↑pon 30 říj 17:02Nezdá se mi, že by někomu ukazoval tachometr o víc jak 10% reálný rychlosti. Možná pokud tam má jiný rozměr gum (průměr, profil), ale tak to je pak jeho boj. Můj skoro veterán má odchylku asi 7%.znovu opakuju, 80 je max povolená rychlost... takže jede svých 75 tacho, 67 dle gps... a seš tam
Těch 10% měla moje škoda 120
Srovnávat předjíždění na nerozdělené silnici s dálnicí - mi přijede totálně mimo. Že se to nerozlišuje v případě postihu pochopím, z titulu byrokracie. Že se to budeš házet do stejného pytle i na moto fóru mi prostě přijde mimotaky mám najednou zakázaný předjíždět tam, kde to dřív bylo povolený,
Prosím tebe kde? Já jel dneska Plzen - Praha - Plzen, a nikdo mě nepředjel a naopak já jsem předjel 5 aut a špunt jsem žádnej neudělal.Teďka jedou 90 a je to špunt, protože předjížděj o 1km/h, takhle by tam měli těch 10km/h...
Tím chci říct, že žádnej jedoucí špunt se konat nemusí. Když tam pojede někdo 80, ten špunt bude téměř neustálý (bavím se v provozu pochopitelně)
ne, to ti ukazuju, že kvůli debilům mám taky zakázaný předjíždět někde, kde bych v klidu předjet mohl...
Kde? Na D1 o kterou se tady jedná... Tvl fakt chceš argumentovat D5 když jde o D1, která je vytíženější? D1 je ucpaná aji bez kamionů.. Jels po ní někdy vůbec?
Proč by tam měl bejt špunt? když pojedou 80 a předjíždět budou moct 90? tzn. nebude tam rozdíl 1km ale 10...