Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
TD: tak ono většina profíků do přídatného pruhu vůbec nenajede, protože podle jejich slov nemusí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
To je hovadskej přístup.
Stejnou logikou se můžou zakázat motorky, protože jezdí často nadlimit. A pak říct, že si za to mohou motorkáři sami, protože jezdí jak hovada.
To je ale píčovina, co?
Stejnou logikou se můžou zakázat motorky, protože jezdí často nadlimit. A pak říct, že si za to mohou motorkáři sami, protože jezdí jak hovada.
To je ale píčovina, co?
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
To nevím, jak jsi na to přišel.TD: tak ono většina profíků do přídatného pruhu vůbec nenajede, protože podle jejich slov nemusí.
Jasně, kdy jsem prázdnej a vidím 200m před sebou naloženou vanu (nebo se už za ní seru dost dlouho) a za sebou vidím dodávku co mě tam akorát skřípne, tak je hovadina do něj jet,
Ale narozdíl od osobních aut (a ted myslím vozejčkáře, karavinisty) a dodávek uhejbaj kamioni do stoupáku úplně normálně a nemusím se ničeho dožadovat
Chápeš to?
motorky serou rozhodně míň lidí, než předjíždějící se kamiony, nebo už jsi někdy viděl vláček aut za motorkou? Proč tedy asi vznikl ten zákaz, zkus nám to logicky objasnit, když v řidičích ten problém, dle Tebe není...Truck Daškam píše: ↑stř 25 říj 19:27 To je hovadskej přístup.
To je ale píčovina, co?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: že by tak, že najezdím po našich silnicích nějakých 60t km za rok? A pár let zpět i 100t km? Ale nevím...třeba se mi to jenom v noci zdálo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: to je jednoduché, proč to vzniklo - protože blbej úředník přece!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Paci sa mi ako tu dokaze cele roky prebiehat nejaky konflikt bez toho aby to jedna zo stran vzdala To som inde este nezazil.
- Truck Daškam
- Letec
No věř tomu, že objevit se na novinkách.cz "zákaz motorek", že by se tomu ve velkém tleskalo úplně stejně.motorky serou rozhodně míň lidí, než předjíždějící se kamiony, nebo už jsi někdy viděl vláček aut za motorkou? Proč tedy asi vznikl ten zákaz, zkus nám to logicky objasnit, když v řidičích ten problém, dle Tebe není...
Stejná otázka:
Proč jezdí auta v levém pruhu? Proč neuhnou do pravého?
Nebo to samý, proč Bob nezastaví v Itálii na stopce (aspon myslím že to psal on, jestli ne tak sorry a byl to někdo jiný )
Příčina je úplně stejná. Myslím si, že odpoved znáš.
Jsme na foru, budme rádi. Znám fora, kde je mrtvoPaci sa mi ako tu dokaze cele roky prebiehat nejaky konflikt bez toho aby to jedna zo stran vzdala To som inde este nezazil.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Psal. Protože mě Ital za mnou vytroubí a k tomu dostanu spršku nadávek z okýnka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nikde jsem zatím neregistroval že by někdo zakázal (nebo chtěl zakázat) kamiony, ten zákaz předjíždění, si prostě truckeři vymodlili sami.Truck Daškam píše: ↑stř 25 říj 20:36No věř tomu, že objevit se na novinkách.cz "zákaz motorek", že by se tomu ve velkém tleskalo úplně stejněmotorky serou rozhodně míň lidí, než předjíždějící se kamiony, nebo už jsi někdy viděl vláček aut za motorkou? Proč tedy asi vznikl ten zákaz, zkus nám to logicky objasnit, když v řidičích ten problém, dle Tebe není...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3