Pochopitelně že vím, ale není zas tolik lidí co si to spojí zpětně. Zas takovej dosah fakt nemáma víš vo tom, že máš na kanále video jaks uhasil míchačkou to auto? kde je vidět xicht aji auto? žes byl v tv na rozhovoru?
Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Chápeš to?
Nahodou, minule mi ta zacalo vyhadzovat na facebooku. A to som na tvoje videa roky neklikol. A na facebooku uz vobec.
- Truck Daškam
- Letec
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Ze zvědavosti.. Nevíš které video to bylo? Nebo přímo s tím hašením auta myslíš?Nahodou, minule mi ta zacalo vyhadzovat na facebooku. A to som na tvoje videa roky neklikol. A na facebooku uz vobec.
Chápeš to?
Nepamatam, ale nebolo to to s hasenim.
na D1 předjet kamion kamionem bez toho aby si někoho omezil bude dost problém.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
No D1 moc nejezdím, tak nevím. Ale někde mám ve videu (a nevím jestli to dát i na fb), kde dokonce ve stoupání jedu levým krajním pruhem - napřed jel jeden polák, pak já... A nikoho jsme neomezili ani jeden.na D1 předjet kamion kamionem bez toho aby si někoho omezil bude dost problém.
Určitě to asi nejde ve špičce, ale světlá místa se přes den najdou.
Určitě může bejt zákaz v místech z kopce.. Pokud tam nepojede čurák, tak jedou všichni stejně (ti co to pustí na 120 neřeším)
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak na D5, prvních 25 km taky ne. Nelze předjet bez omezení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Dá, tam to mám vyzkoušený.
On je i problém, že stoupací pruhy začínaj pozdě a končí brzo.. On když se to stavělo, tak nikomu nedošlo, že je potřeba aby ten naloženej uhnul než zpomalí a aby se řadil až se zase rozjede. Že by se to opravilo, si nedělám ani iluze
On je i problém, že stoupací pruhy začínaj pozdě a končí brzo.. On když se to stavělo, tak nikomu nedošlo, že je potřeba aby ten naloženej uhnul než zpomalí a aby se řadil až se zase rozjede. Že by se to opravilo, si nedělám ani iluze
Chápeš to?
Za zákaz si můžou jen a pouze kamioňáci, protože se předjíždí jak dementi... sklízejí, co si leta zasívali a když na ně občas člověk zablikal, fakáč byl jasná volba.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3