SEAT Exeo 2,0 TDI CR Style PDF
Cool inzeráty
Re: Cool inzeráty
http://www.auto-plus.cz/Car/347074
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
...enyky benyky na holý pupíky...
hustá kára
wtf to ma svetla ze 159 ne? strasny auto
je vidět, že tomu nerozumíš
Mě nikdy nepřestane udivovat, kolik jsou lidi investovat do auta, aby z něj vytvořili toto. Podle mého názoru je toto neprodejný vrak. A taky kolik lidí si oblepí auto chrompáskou a jinými chrom srágorama z benzínky. Já neznám nikoho, komu by se to líbilo a stejně tyhle tvory v divných strojích potkávám denně.
...enyky benyky na holý pupíky...
Nevím jestli je drsnější originální inzerát, nebo ty komentáře (vztahující se ke všem prodávaným A3) - tady je malý výběr:Deli píše:je vidět, že tomu nerozumíš
chtěl bych se zeptat jestli je možný dát na audi A3 z roku 2003 tu velkou přední masku co se dávaj na auta od r 2005 ? (prostě se mi to hodně líbí)
ttoto auto je dobrej kup žere jenom 4-6 litru na 100 kl ma dory tak je uplně bylo do toho motoru vrařeno 50000 kč je jako novy je to nejvic kup audi co muže byt doporučuju mam stim skušenost
prodam a3 1.8 turbo - piste mi na -@seznam.cz nebuzdete zklamani naopak jak motorove tak vnitrek auta luxusni ale jezdi rychle tech.je 110kw ale je cipovany tak jede rychleji nez audi tt
Zustan u dieselu, tocit benzin je sebevrazda...ja jezdim po meste vetsinou a s motorem 1,8 GTI, mam spotrebu 9,3...kam se hrabu na naftu.
rychleji než TT
Tady ty povídací inzeráty, které mají vzbuzovat důvěryhodnost mě spíš naopak odrazují...