BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Nejaka hybridna zakamufkovana krabica aktualne beha po BA
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neska brambor2 překvapil - na 1250km si řekl "jen" o 3/4 litru CFS. Hezky!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
(Platonický) povzdech (= nic kolem toho dělat nebudu): Kéžby tak brambor2 (jeho N52B30) měl taky "sport" režim (jako je v m4Zlikovi = je to silně návykové).
Fčera sem si ještě (letos naposledy) "sport" užil v m4Zlikovi, neska sem už (jen) brmbrmbrm bramborem2 a.... chybělo mi to, no. No nic, no, půlroku budu zase jen vzpomínat a tesknit.
(Před pár lety jsem zjišťoval, jestli to některá z tuningových firem nedělá a tehdy to nikdo nedělal. Škoda, no.)
Fčera sem si ještě (letos naposledy) "sport" užil v m4Zlikovi, neska sem už (jen) brmbrmbrm bramborem2 a.... chybělo mi to, no. No nic, no, půlroku budu zase jen vzpomínat a tesknit.
(Před pár lety jsem zjišťoval, jestli to některá z tuningových firem nedělá a tehdy to nikdo nedělal. Škoda, no.)
A neska zas = 800km = jen půllitru.pavproch píše:Neska brambor2 překvapil - na 1250km si řekl "jen" o 3/4 litru CFS. Hezky!pavproch píše:opravdu žere litr na tisíc.
Tak už zase návrat k "normálu": posledních 1000km = přesně litr CFS 5w40.
jaky mas interval vymeny oleje? 10kkm? 15kkm?
vymena oleje cca 5-6litru?
a pak dalsich 1kkm 1litr plus?
kdyz nepocitam tu spotrebu oleje, tak bych docela rad videl,
v jakem stavu jsou pistni krouzky, vyfukove ventily a katy.
pokud nemas pod autem rano louzi ojele, tak ty katy musi byt prochcane polospalenym olejem?
vymena oleje cca 5-6litru?
a pak dalsich 1kkm 1litr plus?
kdyz nepocitam tu spotrebu oleje, tak bych docela rad videl,
v jakem stavu jsou pistni krouzky, vyfukove ventily a katy.
pokud nemas pod autem rano louzi ojele, tak ty katy musi byt prochcane polospalenym olejem?
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Já prostě nechápu, že to nedá k někomu kdo se vyzná a opraví mu to. Třeba tady se zdá že ví co dělá. Neznám ho ale na ig působí že ví o čem mluví
https://instagram.com/vojta__matousek?i ... JuejRjNmRl
Nebo u nás jarax, prostě někdo kdo se na ty brambory specializuje. To nechceš aby se mělo auto dobře?
https://instagram.com/vojta__matousek?i ... JuejRjNmRl
Nebo u nás jarax, prostě někdo kdo se na ty brambory specializuje. To nechceš aby se mělo auto dobře?
Budu se opakovat: Nebudu s tím (že N52B30 v bramborovi2 žere wolej) dělat nic, už kdysi sem to študovál na infernetu a převažuje obecný názor, že prostě některé N52 žerou a jiné (skoro) nežerou (viz N52B30 v m4Zlikovi - letos 8000 km = 0,5l CFS). Sleduju to, dolívám (ano správně, brambor2 má v podstatě furt čerstvý wolej) a NEVADÍ MI TO. Jo, výměny (wolej+filtry) á 15tis km.