Jak se správně připojit z vedlejší silnice na silinici hlavní kde je zužení na jeden pruh z důvodu oprav
Jak se správně připojit z vedlejší silnice na silinici hlavní kde je zužení na jeden pruh z důvodu oprav
A celý úsek je řízen semafory kyvadlově? Logika věci mi říká, že počkám až pojede směr, kterým chci jet a poté se připojím za poslední projíždějící auto, je to tak?
- GeneHawkins
- Letec
Re: Jak se správně připojit z vedlejší silnice na silinici hlavní kde je zužení na jeden pruh z důvodu oprav
Zákon to neřeší, logické to je, ale pokud je tam místo a případně kam uhnout, jel bych kdykoli kamkoli...
Re: Jak se správně připojit z vedlejší silnice na silinici hlavní kde je zužení na jeden pruh z důvodu oprav
ono to bývá semaforové kyvadlové obvykle proto, že tam místo není a není kam uhnout. A samozřejmě by bylo dost blbý cpát se protisměrně. Naštěstí se na to obvykle myslí, na tu "vedlejší" se dá STOP a cedule "zařaď se do proudu vozidel"
- Truck Daškam
- Letec
PepaSFI: No a zase... Proč stopka? Proč je tam tak veledůležité, aby se mi zastavila kola a nemůžu do toho proudu vozidel najet plynule?
No nic...
No nic...
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Ne, nebývá to obvykle proto, že není kam uhnout. Bývá to obvykle, že by se tam nevyhnuly dva protisměrné proudy, ale jeden vůz se začasté nouzově vyhne.
Nedejbože, aby tam jel někdo v noci, protože pak by musel čekat do rána na proud vozidel. Nikdy jsem to neviděl.
Pekna blbost. Napr do stechovic to bylo x km bez moznosti se vyhnout. To by sis pekne procvicil couvani
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Tak ono je to o tom, jestli to tam dotyčný i zná a jak je tam vidět.
Třeba kousek od Benátek bylo vidět z jednoho konce na druhý - běžně se někdo rozjížděl na červenou, když viděl že protisměr už stojí.
Docela by mě zajímalo, jestli by to PČR řešila, nebo jestli by vytáhli hlavy ze zadků
Třeba kousek od Benátek bylo vidět z jednoho konce na druhý - běžně se někdo rozjížděl na červenou, když viděl že protisměr už stojí.
Docela by mě zajímalo, jestli by to PČR řešila, nebo jestli by vytáhli hlavy ze zadků
Chápeš to?
a to pak takhle pojedou dva betónmixy proti sobě, že tam je místa dost a že to tam znají a s tím co je plnej se ten výkop u silnice utrhne. A když budem mít štěstí, tak to pak uvidíme na joutroubě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hehe...řidič mixu není žádný debil! Ten se umí rozhodnout, zda je značení ok nebo ne a pak ho ignorovat.
A když se mu tam někdo přece jenom nacpe, tak ho smete
A když se mu tam někdo přece jenom nacpe, tak ho smete
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec