Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Mě spíš vadí pak takový tu umělý konflikty, viz poslední dva, co jsem viděl:
Kolona, cyklopruh. V cyklopruhu jede motorkář, uživatel s kamerou mu naznačí výchovné najetí do něj.
Když pominu že bylo nebezpečný vůči motorkáři (kterej by to mohl leknutím třeba i položit), tak nevím proč to někoho sere - místa tam bylo dost a furt lepší, než aby motorkář jel zleva a tlačil se protisměrem.
Auto v odbočovacím pruhu, odbočí bez blinkru. Fanoušek za ním troubí (tvl proč?)
Že odbočí bylo jasný, fanouška nijak neomezil a ani neohrozil
Kolona, cyklopruh. V cyklopruhu jede motorkář, uživatel s kamerou mu naznačí výchovné najetí do něj.
Když pominu že bylo nebezpečný vůči motorkáři (kterej by to mohl leknutím třeba i položit), tak nevím proč to někoho sere - místa tam bylo dost a furt lepší, než aby motorkář jel zleva a tlačil se protisměrem.
Auto v odbočovacím pruhu, odbočí bez blinkru. Fanoušek za ním troubí (tvl proč?)
Že odbočí bylo jasný, fanouška nijak neomezil a ani neohrozil
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A proč ty máš potřebu bourat a nepouštět ty, co předbíhaj bus pruhem? Dyť ti to taky může bejt jedno.. bude dávno pryč než ty se rozjedeš... Určitě tě to zdrží míň, než čekat na cajty a sepisovat nehodu... Ty máš úplně stejnou potřebu někoho vyškolovat, jako on...Truck Daškam píše: ↑ned 15 říj 20:41 Mě spíš vadí pak takový tu umělý konflikty, viz poslední dva, co jsem viděl:
Za mě sou oba přístupy úplně stejně na palici, protože oba jednáte z pozice síly.
Jak ten s motorkářem (a přesně proto je tam aji to jeho předjíždění přes přechod a "stíhání motorkáře" a screen toho, že mu klidně mohl otevřít dveře... ), aby si diváci udělali obrázek sami a třeba mu aji vysvětlili, že když ho tímhle manévrem sejme, že to nebude jen tak.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
proto nekoukám na ty tvoje sračkový kompilace kde je každá píčovina. to natočim jednou cestou po praze 3 takovýhle videa.
jinak TD: uplně zjevně a na 100% si tu nehodu udělal naschvál, ne jen že si jí mohl zabránit ale aktivně si jí vytvořil. to je fakt na palici
jinak TD: uplně zjevně a na 100% si tu nehodu udělal naschvál, ne jen že si jí mohl zabránit ale aktivně si jí vytvořil. to je fakt na palici
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky mě zajímalo, jak lidi, co někoho nečtou nebo nesledujou, přesně vijou, co v těch videích / textech je Prozradíš, jak se to dělá?
občas sem něco viděl kvůli clickbaitu. ale je to obalený stupidníma scénkama + nudou
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No, takže ti nevyhovuje ten edit, kterej není pro každýho, což chápu... ale tvrdit, že ty záběry sesbíráš na 3 kompilace za jednu jízdu po Praze... Troufnu si tvrdit, že to nezvládl ani Agresivní Řidič, kterej to měl postavený na předjíždění...
- Truck Daškam
- Letec
brnenska.odchytova: Ne, nebude pryč.
Já o to méně v koloně popojedu (+ti za mnou), nemluvě o tom že mu to místo musím vytvořit a kolona se tím logicky prodlužuje a odsíraj to úplně všichni za ním.
Jednou tam je bus pruh v kterém nemá co dělat a už vůbec nemá z něj žádné právo na puštění.
O tom že ohrozil vozidlo v pruhu do kterého přejížděl ani nemluvě
Motorka je motorka a ta prokličkuje do pryč a nepřekáží. Pokud ve vyhrazeném pruhu neletí jak kokot a nevynucuje si nějakou přednost - není co řešit.
To je jako s cyklistama na přechodu - je blbý, že se pohybují rychleji než chodci a blbě se na ně reaguje a proto z toho má slézt. Ovšem když už stojím, je mi úplně u prdele že na tom kole jede (pro mě ve finále lepší, protože o to dřív pak jedu)
mattonecz: Moc nevím, na základě čeho to tvrdíš. Asi zapomínáš (nebo si neuvědomuješ), že 1/3 záběru (odspodu) vidí pouze kamera, která je na rozdíl ode mne na skle
Já o to méně v koloně popojedu (+ti za mnou), nemluvě o tom že mu to místo musím vytvořit a kolona se tím logicky prodlužuje a odsíraj to úplně všichni za ním.
Jednou tam je bus pruh v kterém nemá co dělat a už vůbec nemá z něj žádné právo na puštění.
O tom že ohrozil vozidlo v pruhu do kterého přejížděl ani nemluvě
Motorka je motorka a ta prokličkuje do pryč a nepřekáží. Pokud ve vyhrazeném pruhu neletí jak kokot a nevynucuje si nějakou přednost - není co řešit.
To je jako s cyklistama na přechodu - je blbý, že se pohybují rychleji než chodci a blbě se na ně reaguje a proto z toho má slézt. Ovšem když už stojím, je mi úplně u prdele že na tom kole jede (pro mě ve finále lepší, protože o to dřív pak jedu)
mattonecz: Moc nevím, na základě čeho to tvrdíš. Asi zapomínáš (nebo si neuvědomuješ), že 1/3 záběru (odspodu) vidí pouze kamera, která je na rozdíl ode mne na skle
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To, že stojíš ty neznamená, že stojí i ostatní.
Blinkr je proto, abys byl čitelný v provozu. Ty víš, že odbočuje, ale někdo bez tvých geniálních schopností dedukce, to třeba neví. Třeba cyklista, který jede vedle něj a chce jet rovné. Ano, měl by přednost, ale...
Nesnáším neblikače - hlavně, když jezdím právě na moto...ze které vidím hezky dovnitř a 90% neblikačů si uvnitř hraje s telefonem.
Blinkr je proto, abys byl čitelný v provozu. Ty víš, že odbočuje, ale někdo bez tvých geniálních schopností dedukce, to třeba neví. Třeba cyklista, který jede vedle něj a chce jet rovné. Ano, měl by přednost, ale...
Nesnáším neblikače - hlavně, když jezdím právě na moto...ze které vidím hezky dovnitř a 90% neblikačů si uvnitř hraje s telefonem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Truck Daškam píše: A ono stejně, já tyhle zmrdy nepouštím z principu - takže i kdybych o něm věděl dávno předem, stejně se na něj vyseru. Zvládám nejezdit bus pruhem já, zvládnou to i ostatní.
Bud tvoj ucet pouzivaju 2 rozne osoby, alebo si protirecis. Tak ci tak nieco nie je v poriadku.Truck Daškam píše: ↑ned 15 říj 20:41 Mě spíš vadí pak takový tu umělý konflikty, viz poslední dva, co jsem viděl:
- Truck Daškam
- Letec
Asi moc nevím jak to myslíš?To, že stojíš ty neznamená, že stojí i ostatní.
Taky nesnáším nepoužívání blinkrů (nebo jejich pozdní použití, což je častější). Ale ani netroubím na ostatní, co mě tím přímo neomezili nebo jsem nemusel hádat, kam jedou.Blinkr je proto, abys byl čitelný v provozu. T
U auta v odbočovacím pruhu to spíš může srát protijedoucí, protože nemaj jistotu že fakt odbočuje a nejede jenom ze špatného pruhu rovně... Od těch bych klakson v tu chvíli pochopil
Nevím co se ti nezdá.Bud tvoj ucet pouzivaju 2 rozne osoby, alebo si protirecis. Tak ci tak nieco nie je v poriadku.
Omezil / ohrozil mě někdo svým jednáním? Ano, vadí mi to
Páchá někdo přestupek, ale nijak mě tím neomezil / neohrozil (a ani nemohl)? Je mi to úplně u prdele
Chápeš to?