Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Mě spíš vadí pak takový tu umělý konflikty, viz poslední dva, co jsem viděl:
Kolona, cyklopruh. V cyklopruhu jede motorkář, uživatel s kamerou mu naznačí výchovné najetí do něj.
Když pominu že bylo nebezpečný vůči motorkáři (kterej by to mohl leknutím třeba i položit), tak nevím proč to někoho sere - místa tam bylo dost a furt lepší, než aby motorkář jel zleva a tlačil se protisměrem.

Auto v odbočovacím pruhu, odbočí bez blinkru. Fanoušek za ním troubí (tvl proč?)
Že odbočí bylo jasný, fanouška nijak neomezil a ani neohrozil
Chápeš to?
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Truck Daškam píše: ned 15 říj 20:41 Mě spíš vadí pak takový tu umělý konflikty, viz poslední dva, co jsem viděl:
Kolona, cyklopruh. V cyklopruhu jede motorkář, uživatel s kamerou mu naznačí výchovné najetí do něj.
Když pominu že bylo nebezpečný vůči motorkáři (kterej by to mohl leknutím třeba i položit), tak nevím proč to někoho sere - místa tam bylo dost a furt lepší, než aby motorkář jel zleva a tlačil se protisměrem.
A proč ty máš potřebu bourat a nepouštět ty, co předbíhaj bus pruhem? Dyť ti to taky může bejt jedno.. bude dávno pryč než ty se rozjedeš... Určitě tě to zdrží míň, než čekat na cajty a sepisovat nehodu... Ty máš úplně stejnou potřebu někoho vyškolovat, jako on...
Za mě sou oba přístupy úplně stejně na palici, protože oba jednáte z pozice síly.
Jak ten s motorkářem (a přesně proto je tam aji to jeho předjíždění přes přechod a "stíhání motorkáře" a screen toho, že mu klidně mohl otevřít dveře... ), aby si diváci udělali obrázek sami a třeba mu aji vysvětlili, že když ho tímhle manévrem sejme, že to nebude jen tak.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

proto nekoukám na ty tvoje sračkový kompilace kde je každá píčovina. to natočim jednou cestou po praze 3 takovýhle videa.

jinak TD: uplně zjevně a na 100% si tu nehodu udělal naschvál, ne jen že si jí mohl zabránit ale aktivně si jí vytvořil. to je fakt na palici
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

mattonecz píše: ned 15 říj 21:54 proto nekoukám na ty tvoje sračkový kompilace kde je každá píčovina. to natočim jednou cestou po praze 3 takovýhle videa.
Vždycky mě zajímalo, jak lidi, co někoho nečtou nebo nesledujou, přesně vijou, co v těch videích / textech je :-D Prozradíš, jak se to dělá? :-D
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

občas sem něco viděl kvůli clickbaitu. ale je to obalený stupidníma scénkama + nudou
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

No, takže ti nevyhovuje ten edit, kterej není pro každýho, což chápu... ale tvrdit, že ty záběry sesbíráš na 3 kompilace za jednu jízdu po Praze... Troufnu si tvrdit, že to nezvládl ani Agresivní Řidič, kterej to měl postavený na předjíždění...
Truck Daškam
Letec

brnenska.odchytova: Ne, nebude pryč.
Já o to méně v koloně popojedu (+ti za mnou), nemluvě o tom že mu to místo musím vytvořit a kolona se tím logicky prodlužuje a odsíraj to úplně všichni za ním.
Jednou tam je bus pruh v kterém nemá co dělat a už vůbec nemá z něj žádné právo na puštění.
O tom že ohrozil vozidlo v pruhu do kterého přejížděl ani nemluvě

Motorka je motorka a ta prokličkuje do pryč a nepřekáží. Pokud ve vyhrazeném pruhu neletí jak kokot a nevynucuje si nějakou přednost - není co řešit.
To je jako s cyklistama na přechodu - je blbý, že se pohybují rychleji než chodci a blbě se na ně reaguje a proto z toho má slézt. Ovšem když už stojím, je mi úplně u prdele že na tom kole jede (pro mě ve finále lepší, protože o to dřív pak jedu)

mattonecz: Moc nevím, na základě čeho to tvrdíš. Asi zapomínáš (nebo si neuvědomuješ), že 1/3 záběru (odspodu) vidí pouze kamera, která je na rozdíl ode mne na skle
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To, že stojíš ty neznamená, že stojí i ostatní.
Blinkr je proto, abys byl čitelný v provozu. Ty víš, že odbočuje, ale někdo bez tvých geniálních schopností dedukce, to třeba neví. Třeba cyklista, který jede vedle něj a chce jet rovné. Ano, měl by přednost, ale...
Nesnáším neblikače - hlavně, když jezdím právě na moto...ze které vidím hezky dovnitř a 90% neblikačů si uvnitř hraje s telefonem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Truck Daškam píše: A ono stejně, já tyhle zmrdy nepouštím z principu - takže i kdybych o něm věděl dávno předem, stejně se na něj vyseru. Zvládám nejezdit bus pruhem já, zvládnou to i ostatní.
Truck Daškam píše: ned 15 říj 20:41 Mě spíš vadí pak takový tu umělý konflikty, viz poslední dva, co jsem viděl:
Bud tvoj ucet pouzivaju 2 rozne osoby, alebo si protirecis. Tak ci tak nieco nie je v poriadku.
Truck Daškam
Letec

To, že stojíš ty neznamená, že stojí i ostatní.
Asi moc nevím jak to myslíš?
Blinkr je proto, abys byl čitelný v provozu. T
Taky nesnáším nepoužívání blinkrů (nebo jejich pozdní použití, což je častější). Ale ani netroubím na ostatní, co mě tím přímo neomezili nebo jsem nemusel hádat, kam jedou.
U auta v odbočovacím pruhu to spíš může srát protijedoucí, protože nemaj jistotu že fakt odbočuje a nejede jenom ze špatného pruhu rovně... Od těch bych klakson v tu chvíli pochopil
Bud tvoj ucet pouzivaju 2 rozne osoby, alebo si protirecis. Tak ci tak nieco nie je v poriadku.
Nevím co se ti nezdá.
Omezil / ohrozil mě někdo svým jednáním? Ano, vadí mi to
Páchá někdo přestupek, ale nijak mě tím neomezil / neohrozil (a ani nemohl)? Je mi to úplně u prdele
Chápeš to?
Odpovědět