Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tak jestli ses tam prezentoval podobně, je to v první řadě tvoje vizitka a pak vizitka firmy. Ty navíc nemáš a firma zase nemá možnost, jak takovým dementům ukázat fakáče - viz. diskuze výš.
Ale trvám na tom, že procento leteckých inženýrů, kteří mají zájem o tento typ práce, se limitně blíží nule.
Ale trvám na tom, že procento leteckých inženýrů, kteří mají zájem o tento typ práce, se limitně blíží nule.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Mě prostě srala jejich buzerace a nápln práce - nechtěl jsem tam prostě jezdit a chtěl jsem jezdit jinam
Chápeš to?
Samozřejmě. Migrace na pracovním trhu probíhá spíš horizontálně než vertikálně.
Spolužák z VŠ podniká v tom, co jsme oba vystudovali. Nikdy jsem se ho konkrétně neptal, ale odhaduji, že pověstné kilo měsíčně pro něj nejsou peníze.
Ten kluk by klikně mohl bejt doktor, stejně jako jeho fotr. Chytrej je na to dost.
Ale on není doktor, protože si spočítal, že dělat něco jiného je (výrazně) pohodlnější kšeft a za výrazně víc peněz. A ty prachy má taky hned, ne až po třicítce po všech atestacích.
Doktoři nejsou...
Na úrovni řidič kamionu / skladník / řidič dodávky (...) to do jisté míry probíhá také. Znám kluka co jezdil MKD (a problémy s ním nebyly), teď dělá osobního řidiče managementu jedný firmy. Kterou tak do roka uvidíme v insolvenčním rejstříku, až ji management (opět) rozkrade a jistej L.L. to (opět) přikreje.
Bere možná půlku toho, co bral na kamionu. Ale když mu bagouni jednou ve dvě ráno řezali kurty na návěsu, tak už si prostě řekl dost
Ex. šéf s naoperákovaným kamionem s hořící koudelí svých přestřelených životních nákladů do toho okamžitě posadí prvního rumuna co jde kolem. Na tlak na kvalitu není prostor
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
Je to práce jako každá jiná, jen to člověka musí tak nějak trochu bavit. Protože to není od - do a ty tlaky jsou z různých stran nemalé
Kolega co dělal projektanta či co, sice říká že si při řízení hrozně odpočine (prostě ho to baví), ale ty nátlaky okolí ho taky pěkně serou. Ale on to má za pár do důchodu, takže je mu tu celkem jedno
Kolega co dělal projektanta či co, sice říká že si při řízení hrozně odpočine (prostě ho to baví), ale ty nátlaky okolí ho taky pěkně serou. Ale on to má za pár do důchodu, takže je mu tu celkem jedno
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, protože učitel, advokát, doktor nebo paní za pokladnou v Lidlu to má jednoduché.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Furt tady pindáš o tom, že někdo nestihl zastavit. Přitom o situaci, kdy seš 10m před semaforem a padla žlutá, není vůbec řeč. O moc dál než profi řidič jsi to nedotáhl, když nejsi tohle schopen pochopit... Možná to nejsi schopen akceptovat, protože sám patříš k těm, co na žlutou naopak šlápnou na plyn. A můsel by sis přiznat, že si prase. Tak je lepší vymýšlet a nalhávat si. Zkrátka si to nějak před sebou samým obhájit.
Tady měli chudáci, dle tvých myšlenkových pochodů, asi málo času zastavit, viď? Dle tebe vše křišťálově čistý.
Předseda: Sorry, pravděpodobně nesouvisejici video, to pravé je kde?
Nech si ho, nebudu na tebe více reagovat. Ztráta času. Jestli trpís nějakým mindrakem, bez si ho léčit jinam než podobnými dementnimi výlevy vůči mne. Děkuji.
Nech si ho, nebudu na tebe více reagovat. Ztráta času. Jestli trpís nějakým mindrakem, bez si ho léčit jinam než podobnými dementnimi výlevy vůči mne. Děkuji.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
p_r: s debilními kecy jsi začal ty.. Radši už nepiš. A pokud možno - nepiš vůbec.
Bez do zadele a neříkej mi, co kam mám psát. Děkuji.
Video z te cervene samozřejmě není, protože to červená nebyla. Jinak by ses s tím videem dávno vytasil. Místo toho jen útoky na mě. Nereaguj, ignor.
Video z te cervene samozřejmě není, protože to červená nebyla. Jinak by ses s tím videem dávno vytasil. Místo toho jen útoky na mě. Nereaguj, ignor.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW