Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Petr: Neochota vládne světem. Stejně jako korporátní mrdky, i "manuálové" si mezi sebou rádi dokazujou, kdo je kurva šéf a ty chvilkové záchvěvy "moci" jim dělají strašně dobře.
Řidič valí k dodavateli, kde určené "středisko" v určitý čas končí. Lidi tam pak zůstávají, ale už "nesmí" nakládat.
Řidič volá, že to prostě nestihne a jestli by mu 20 minut nepočkali.
Ne, nepočkali.
Řidič tak místo nakládky, a příjezdu domů, točí celou pauzu na parkovišti někde v prdeli, v šest ráno ho během 30 minut naloží a jede domů.
Tebe to stojí prachy, šoféra to stojí nervy, ale ňákej místní rádoby vedoucí si pohonil triko.
Nechat někde, výkonem omezeného, šoféra stát, protože teď máš zrovna v rozvrhu naplánovanou svačinku, je prostě prasečina. Ať se na mě nikdo nezlobí.
Imo by se lidi "sami mezi sebou" měli tak nějak snažit, aby se ten svět točil v klidu a efektivně. A ne si ještě dělat si mezi sebou naschvály...
Řidič valí k dodavateli, kde určené "středisko" v určitý čas končí. Lidi tam pak zůstávají, ale už "nesmí" nakládat.
Ne, nepočkali.
Řidič tak místo nakládky, a příjezdu domů, točí celou pauzu na parkovišti někde v prdeli, v šest ráno ho během 30 minut naloží a jede domů.
Tebe to stojí prachy, šoféra to stojí nervy, ale ňákej místní rádoby vedoucí si pohonil triko.
Nechat někde, výkonem omezeného, šoféra stát, protože teď máš zrovna v rozvrhu naplánovanou svačinku, je prostě prasečina. Ať se na mě nikdo nezlobí.
Imo by se lidi "sami mezi sebou" měli tak nějak snažit, aby se ten svět točil v klidu a efektivně. A ne si ještě dělat si mezi sebou naschvály...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: zde hluboce nesouhlasím. Potkávám ty Einsteiny na benzinkách. A vesměs jsou to typy, jak ten, co na nás řval, že jsme vyjebaní Ukrajinci. Bezzubej kemtusák... A tihle fakt ne, padají, že by nějaké problémy řešili. Dělají to proto, že se relativně za ty prachy nenadřou a vlastně jediné, co k tomu potřebují, je umět kroutit volantem, což je tedy u nich někdy ten největší problém.
Zbytek maj u prdele. Viz. místní řidič mixu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vím přesně o čem píšeš, moc dobře vím, jak taková půlhodinka ochoty umí pomoct a celý program dopravy se nenaruší. Já se nechávám klidně budit i ve 2 ráno, abych jim mobilem otevřel areál, složí-naloží stroj a může valit dál bez 9h čekání.Stepan píše: ↑sob 14 říj 07:07 Petr: Neochota vládne světem. Stejně jako korporátní mrdky, i "manuálové" si mezi sebou rádi dokazujou, kdo je kurva šéf a ty chvilkové záchvěvy "moci" jim dělají strašně dobře.
Ne, nepočkali.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zde hluboce nesouhlasím, zdaleka to není taková hrůza, aspoň v oblasti přepravy strojů, musí mít řidič nějakou kvalitu a odbornost. Taky se mi nelíbí názory, že kdo nic neumí, dělá řidiče, je to velká dehonestace tohoto povolání a nevážení si cizí práce.řidičBOB píše: ↑sob 14 říj 08:25 Stepan: zde hluboce nesouhlasím. Potkávám ty Einsteiny na benzinkách. A vesměs jsou to typy, jak ten, co na nás řval, že jsme vyjebaní Ukrajinci. Bezzubej kemtusák... A tihle fakt ne, padají, že by nějaké problémy řešili. Dělají to proto, že se relativně za ty prachy nenadřou a vlastně jediné, co k tomu potřebují, je umět kroutit volantem, což je tedy u nich někdy ten největší problém.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řB: Ale dyť ty semnou (ne)nesouhlasíš. Jsem to asi blbě napsal:
"Velký auto, velkej problém..." se vztahuje k tomu, že spousta kluků, kteří i třeba nemají v hlavách úplně nasráno a mají ambici se živit točením volantem, pak radši kroutí 50 balíků denně u PPLky za míň peněz, ale jsou každej večer doma, nemusí vyplňovat tři prdele papírů, chrápat v odstavných pruzích, prdel si mejt u potoka a ještě se nechat ve tři ráno budit od fízla, kterej jim uděluje pokutu za to, že nestojí na parkovišti, který objektivně neexistuje.
Do jistý míry ti pak na ty velký auta zbejvá i takovejhle ancábl, co má víc prstů než zubů, protože těm je to všechno úplně prdel. Ten můj šofér, co chrápal celou noc na parkovišti kvůli dvaceti minutám, byl nasranej, protože žena a děti.
Partu, kterou ty popisuješ, tohle často z objektivních důvodů netrápí, žejo
"Velký auto, velkej problém..." se vztahuje k tomu, že spousta kluků, kteří i třeba nemají v hlavách úplně nasráno a mají ambici se živit točením volantem, pak radši kroutí 50 balíků denně u PPLky za míň peněz, ale jsou každej večer doma, nemusí vyplňovat tři prdele papírů, chrápat v odstavných pruzích, prdel si mejt u potoka a ještě se nechat ve tři ráno budit od fízla, kterej jim uděluje pokutu za to, že nestojí na parkovišti, který objektivně neexistuje.
Do jistý míry ti pak na ty velký auta zbejvá i takovejhle ancábl, co má víc prstů než zubů, protože těm je to všechno úplně prdel. Ten můj šofér, co chrápal celou noc na parkovišti kvůli dvaceti minutám, byl nasranej, protože žena a děti.
Partu, kterou ty popisuješ, tohle často z objektivních důvodů netrápí, žejo
Ovšem když jednou sám skládáš auto dodavatele u sebe na dvoře v 8h večer a za týden oni tobě nenaloží auto, protože "ono to tu fyzicky je, ale ještě to neprošlo systémem a šéf je pryč", začneš nenávidět
- Truck Daškam
- Letec
Já myslím že je to spíš o tom, že jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá... Víc bych v tom nehledal.Petr: Neochota vládne světem. Stejně jako korporátní mrdky, i "manuálové" si mezi sebou rádi dokazujou, kdo je kurva šéf a ty chvilkové záchvěvy "moci" jim dělají strašně dobře.
Jinak tohle byl přesně problém rozvozu - jeden si takhle udělal pauzu a já čekal, a druhej pa řval kde jsem.. Tak jsem jim řekl at si zavolaj mezi sebou a vyřídí si to mezi sebou sami. Druhá varianta byla odjet, a vrátit se tam jako k poslednímu... Ale to záleželo na trase, jestli to jde
Na mixu je výhoda, že z principu betonu se tohle moc neděje a jsou na to i opatrný, protože prostoje mixu nejsou grátis.. A samozřejmě tím riskují kvalitu betonu a případnou škodu. Ne jednou jsem to vezl zpátky, což jde celý za stavbou...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: ale asi se shodneme na tom, že to je minorita, o čems tady psal. Naprostá minorita.
Té práce si vážím. Jako jakékoliv jiné, pokud to dělají lidé a ne hovada.
Té práce si vážím. Jako jakékoliv jiné, pokud to dělají lidé a ne hovada.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Všechno jde, když se chce. U nás na firmě jednou řval pplák, že jsme zkurvená firma a že se na to může vysrat, jezdit k takovým čurákům. Netušil, že mu stojím za zády. Původně jsem ho chtěl gentlemansky požádat, aby odešel.
Ale zvedl jsem tlf, zavolal jeho nadřízenému a dal mu hodinu na to, aby mi sdělil, zda zítra pošle někoho jiného nebo to zítra už bude dělat jiná firma.
Poslal někoho jiného.
Ale zvedl jsem tlf, zavolal jeho nadřízenému a dal mu hodinu na to, aby mi sdělil, zda zítra pošle někoho jiného nebo to zítra už bude dělat jiná firma.
Poslal někoho jiného.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ono to je kolikrát vysvobození. Já jsem si takhle vybudoval zákaz na Coca-Colu.. takže jsem tam pak už díkybohu nesměl. A asi nesmím dodnes
Chápeš to?