Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Platící daně a veškeré odvody v PL, platící u nás akorát tak mýtoTak ono to je celkem jedno, jestli bude jezdit v CZ nebo PL dresu. Pokud nebudou řidiči v ČR, bude málo náklaďáku a budou se objednávat přepravy v Polsku. Nakonec na našich silnicích budou ti sami borci, jen schovani v PL dresu.
Chápeš to?
To vůbec neznamena, ze to bude lepsi ridic. Ale “prebytek” ridicu treva umozni o dopravnim firmam zacit tlacit na kvalitu a vynucovat urcite chovani.
Reklamoval jsem u velke sberky chovani jejich soferu pri vykladkach, tzn. vuci nasim zakaznikum.
Ten samej chlap, co tu lezl po kolenou abychom jim ten kseft dali, mi rekl, ze nema paky a nemuze si nic vynutit, protoze ma malo lidi a ridic se muze taky sebrat a nastoupit jinde
Dokud za vratama nebude zastup jinych, nic se nezmeni.
A jak se delaji papiry pro cz nemluvici obcany vim, proto se nad tim tak nasiram
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
No, a jak se zákazníci chovaj k řidičům?
Jezdíval jsem u služby, která s lidma dělá... Většině flusnout do ksichtu. Arogance sama co si myslí, že řidič je nějaká služka. Skvěle to vystihuje tento vtípek
Jezdíval jsem u služby, která s lidma dělá... Většině flusnout do ksichtu. Arogance sama co si myslí, že řidič je nějaká služka. Skvěle to vystihuje tento vtípek
Chápeš to?
TD: o daních se tu ale nebavíme. Bavíme se o tom, kdo na našich silnicích jezdí, a tam je to skutečně jedno, jestli jede za CZ nebo PL firmu.
Ad kuryri: to jsou podobná hovada v drtivé většině. A proč píše, ze pokud termín nevyhovuje, volejte? Tváři se, jako by se na termínu dalo domluvit a ejhle, nejde. Reakci kurýra nekomentuju, iq z toho jen strika. Zákazník v pohodě reagoval na možnost změny termínu, kuryr picus. Nepřekvapuje mě to, dá se to napsat i jinak, ze je to pozdě.
Ad kuryri: to jsou podobná hovada v drtivé většině. A proč píše, ze pokud termín nevyhovuje, volejte? Tváři se, jako by se na termínu dalo domluvit a ejhle, nejde. Reakci kurýra nekomentuju, iq z toho jen strika. Zákazník v pohodě reagoval na možnost změny termínu, kuryr picus. Nepřekvapuje mě to, dá se to napsat i jinak, ze je to pozdě.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Petr: ale i o tech danich bychom se bavit meli. Stat nonstop breci, ze nema prachy a zaroven vytvori system, kdy je jednodusi UA prihlasit + odvadet za nej v PL, ackoliv typek fyzicky dela (a tedy vyuziva infrastrukturu v CZ). Well played.
TD: Nezajem. Mas praci, na tu ses najatej, a mas ji radne a bez blbych kecu vykonavat a ne se chovat jak ublizeny decko.
Pokud bych se ja zacal vztekat pokazdy, kdyz se nekdo nechova dle mych predstav, zustali by mi na firme tak 3 zamestanci a 5 zakazniku…
TD: Nezajem. Mas praci, na tu ses najatej, a mas ji radne a bez blbych kecu vykonavat a ne se chovat jak ublizeny decko.
Pokud bych se ja zacal vztekat pokazdy, kdyz se nekdo nechova dle mych predstav, zustali by mi na firme tak 3 zamestanci a 5 zakazniku…
Stepan: neříkám, ze o daně nejde v principu. Nejde o ne tady, kdy se bavíme o tom, kdo vozy řídí.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
daně jsou bonus pro stát... A myslím, že tomu utíkají úplně jiné peníze úplně jinde, než minimální mzda kamčáka, kterou jim beztak drtivá většina firem vyplácí...
My se bavíme o tom, kdo za tím sedí. A je jedno, zda je to dement, který dělá pro PL spedici nebo dement, co jezdí na CZ značkách.
My se bavíme o tom, kdo za tím sedí. A je jedno, zda je to dement, který dělá pro PL spedici nebo dement, co jezdí na CZ značkách.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
postavit ke zdi a zastřelit...co s někým, kdo má 2 zákazy řízení, má u sebe matroš, jede na kradené motorce a umístí si na ní RZ z papíru?? Zbytečná existence. Zastřelit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemyslím si, ze se v kamionech nejak masivne jede za prachy na ruku. Zaprvy velkou cast trhu uz maji “velci”, co si s podobnyma operacema nebudou palit prsty. + tu hotovost musis nekde brat… od zakazniku ji nedostanes a na “stavy pokladen” je FU obvzlast citlivy.
Nerikam, ze se to nedeje, ale “horsi” nez 50:50 to nebude.
A v kazdym tom kamionu sedi chlap s platem, o kterym si pulka Prahy muze nechat jenom zdat. Odvody tak v desitkach tisic pm.
Nerikam, ze se to nedeje, ale “horsi” nez 50:50 to nebude.
A v kazdym tom kamionu sedi chlap s platem, o kterym si pulka Prahy muze nechat jenom zdat. Odvody tak v desitkach tisic pm.