Tou krizovatkou jsem projizdel 1000x, mam to 10km od baraku. Je pekne na hovno. Uprostred nekolikakilometrove rovinky, z jedne strany myslim 3 horizonty, takze tam poradne nejde videt a z druhe (odkud jel motorkar) je dlouha rovinka, od nejblizsi zatacky, ktera se stejne da v aute v pohode projet tak ve 150, je to odhadem kilometr, siroka cesta, dobry asfalt... Vsichni tam litaji jak svine. A jeste je z jedne strany na vedlejsi spad, takze se rozjizdis do kopce, ale z te jedne fotky nepoznam ze ktere strany s tim roomsterem jel. Jen letos tam byla vrtule tak 5x a havrani ted myslim potreti...
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Nemusel letět, ale spíš asi letěl... tohle byla slušná rána. Jelikož mé auto není o mnoho bezpečnější, než motorka a jezdím svižně, tak jakmile vidím na křižovatce auto, aktivuju alarm nejvyšší a počítám s tím, že tam vjede. Tohle byla pecka snad bez brzdění.řidičBOB píše: ↑pon 09 říj 19:21 MZ: ne nutně. Divil by ses, kolik (ne)řidičů mne přehlídne, i když jedu 100kmh tacho. Nebo - přehlídne - jednoduše mi tam vjedou a maj v píči nějakou vedlejší. A to docela svítím a tichý zrovna taky nejsem.
Tím chci říct, že ne nutně musí motorkář letět jako magor, aby nedostal přednost v jízdě a skončilo to blbě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Presne takhle vznikají FAKE news Spíš letěl a nejspíš nebrzdil
...a třeba to bylo úplně jinak.
...a třeba to bylo úplně jinak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše: ↑pon 09 říj 20:02 já bych tedy raději nadělil za každého zabitého 100 ran bičem, než 3,5 roku vězení
A mladík ještě píčoval...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... .seznam.cz
Dokopat na miste.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Vzhledem k věku je to víceméně doživotí...řidičBOB píše: ↑pon 09 říj 19:53 hmmm - za 5 životů a za těch okolností, dostat jenom 15 let, je plivnutí pozůstalým do tváře
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jako třeba tohle. Ale vsadím se, že podle říhy jsem si jen něco musel dokazovat..
Ty máš fakt nějaký duševní problém. Nebo ses na školení řidičů dozvěděl i tu druhou část ustanovení jízdy na žluto. A máš teď strašnou potřebu s tím machrovat. Asi jsi čekal, že ti za to někdo zatleská. No nezatleská. Tady to všichni víme. Jen se tady jak makak snažíš obhajovat někoho kdo na poslední chvíli vjede do křižovatky na žlutou.. Fakt nechápu, že ti to za to stojí.
Ale třeba jen nemáš moc kamarádů a snažíš se vytvářet zbytečný flame jen aby se s tebou někdo bavil.
Tak či tak: na téma jízda na žlutou a co pro řidiče znamená, se s tebou už nebudu bavit. Týden jsem tu nebyl a tvoje slinty mi nijak zvlášť nechyběly.
Proč si o mě otíráš hubu? Fakt vemeno, trefil jsem to dobře...
Škoda slov... narozdíl od tebe nejsem profi řidič, dotáhl jsem to trochu dál, tak na školení řidičů chodit nemusímPředseda píše: ↑stř 11 říj 11:19 Ty máš fakt nějaký duševní problém. Nebo ses na školení řidičů dozvěděl i tu druhou část ustanovení jízdy na žluto. A máš teď strašnou potřebu s tím machrovat. Asi jsi čekal, že ti za to někdo zatleská. No nezatleská. Tady to všichni víme. Jen se tady jak makak snažíš obhajovat někoho kdo na poslední chvíli vjede do křižovatky na žlutou.. Fakt nechápu, že ti to za to stojí.
A ano, pokud někdo vjede na poslední chvíli na žlutou, pravděpodobně nestohl před křižovatkou bezpečně zastavit a tudíž co? Nic neporušil. A ty píčoval zbytečně. To video té žluté je kde prosím, abychom se na něj mohli podívat? Nebo to bylo jinak a video se nehodí?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
ty píčo to mě nasralo to video s tou lopatou rakouskou. asi bych to nevydržel a vjel na ten fresh asfalt vedle
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- GeneHawkins
- Letec
No mě nasral ten první, tomu druhýmu hovadu šel naproti...