Politický koutek
Re: Politický koutek
Ukojování vlastního ega - check.
Zvýšení osobních příjmů - check.
Společenský vzestup - check.
Takhle hezky od ruky to většinou "naivním a blbým" nejde.
Vnímat ho jenom jako bílýho koně Blažka & Co., který vlastně neví, kde se to ocitl, by podle mě bylo opravdu výrazné zjednodušování situace...
Zvýšení osobních příjmů - check.
Společenský vzestup - check.
Takhle hezky od ruky to většinou "naivním a blbým" nejde.
Vnímat ho jenom jako bílýho koně Blažka & Co., který vlastně neví, kde se to ocitl, by podle mě bylo opravdu výrazné zjednodušování situace...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pleteš se.
Ale v poho. Chápu, že to tak na někoho může působit.
Jinak:
- o osobní ego mu fakt nejde
- o zvýšení osobních příjmů taky. Jako profesor, rektor atd, si na špatné peníze nepřišel.
- fakt máš pocit, že univerzitní profesor, který se těšil vážnosti v akademické obci, si společensky polepšil, když ho kdejaký zajda nazývá zmrdem? Rlly?
Jinak:
- o zvýšení osobních příjmů taky. Jako profesor, rektor atd, si na špatné peníze nepřišel.
- fakt máš pocit, že univerzitní profesor, který se těšil vážnosti v akademické obci, si společensky polepšil, když ho kdejaký zajda nazývá zmrdem? Rlly?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Většina profesorů jsou už z podstaty povolání ješitní lidé. To si pamatuji ještě z dob dávných studií. Až na vyjímky. Fialu odhaduji na silně ješitného člověka, který je ale na vysokou politickou hru velmi naivní.
Ohledně té statistiky. Samozřejmě s ní jde kouzlit, ale udělat totálně neoblíbeného politika z miláčka národa by byl velký kumšt. Který ale v tomto případě nebyl potřeba. Jeho neoblíbenost nakonec ukáží za 2 roky volby, vždyť on poškozuje všechny vrstvy obyvatel stejnou měrou. Padni komu padni.
Ohledně té statistiky. Samozřejmě s ní jde kouzlit, ale udělat totálně neoblíbeného politika z miláčka národa by byl velký kumšt. Který ale v tomto případě nebyl potřeba. Jeho neoblíbenost nakonec ukáží za 2 roky volby, vždyť on poškozuje všechny vrstvy obyvatel stejnou měrou. Padni komu padni.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A konkretne teda jak? Tady vsichni brecej bida atd. Jak te poskozuje? Nebo ostatni? Ok nejaky dane ktery se me ani tebe asi netykaj, co dal?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Jak si sakra můžeš bejt tak jistej?řidičBOB píše: ↑sob 07 říj 18:51 Pleteš se.
Jinak:
Jenom k poslednímu bodu -> Co o něm píšem my tady všichni na internetu je ještě míň relevantní než to, co se o mojí familii vykládá ve místní hospodě. Důležitý přece je, jak se k tobě chová (pracovní) okolí a jací lidé to pracovní okolí tvoří. Když se budem bavit o jakési "prestiži".
A že randíčka s Urušlou a Macronem jsou oproti vedení MUNI trošku jiná společnost se asi nemusíme přít. A jsou lidé, kterým na tom záleží. Tipl bych si, že profesor patří mezi ně. Třeba se pletu, ale nepřijde mi to jako úplně off myšlenka
Si jen dovolím podotknout, že ty daně se tě týkat imo budou. Máš tam zvýšení daní z nemovitosti, tak to je jistý. Máš tam zrušení školkovnýho, co jsem slyšel o dostupnosti školek v SČ / PRG, tak to máš taky jistý. Nevím, jak se tvoje paní (ne)má k práci, ale ještě ta sleva na manželku by se tě mohla dotknout.
Pak ti skrz DPHčko zdraží i třeba vodvoz popelnic.
No a tu podporu OZE teprve uvidíme, jak dopadne
Tak až si to na konci roku posčítáš, uvidíš, kolik % z toho, cos ušetřil přechodem z Q5 na A4 (jakožes vomezil vlastní spotřebu), ti klucí vytáhli jen tak vytáhli z kapes. Aniž by "svoji" spotřebu omezili byť jen o píď.
Třeba tě to srát nebude, mě to od frajera, co ještě před rokem rozdával takovýhle moudra
https://twitter.com/ODScz/status/1591886724640407553
docela sere
A jinak mě poškozuje třeba to že nám stát opět přetáhl (relativně) schopnýho člověka, a u toho novýho se ještě nejsem ochoten spoléhat na kvalitu samostatně odvedené práce, takže jsem dneska asi šest hodin něco dělal. Páč to minulej tejden nestihli a já potřebuju v pondělí někde navázat. Pan podnikatel Je to prdel, že z týhle konkrétní pozice odešlo posledních 5 lidí (za 15 let...) vždycky do státního. A snad bez vyjímky na nově vytvořený pozice.
Tak tenhle slib mu taky nevyšel.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... uti-220641
+ mě třeba sere, že je nejvyšší státní zástupce komunistickej prokurátor. K tomu mi současná vládní strana taky něco slíbila.
https://twitter.com/market_a/status/1414605992445333504
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je krásné... Tipl bych si; odhaduji ho...
Potkali jste ho někdy osobně nebo znáte alespoň někoho, kdo s ním je v pracovním nebo jiném kontaktu?
Pochybuji. Ale hlavní je, že tipujete, že je to zmrd.
Potkali jste ho někdy osobně nebo znáte alespoň někoho, kdo s ním je v pracovním nebo jiném kontaktu?
Pochybuji. Ale hlavní je, že tipujete, že je to zmrd.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ano a ano.
NIcméně, můj názor s tím nesouvisí.
NIcméně, můj názor s tím nesouvisí.
Popelnice pristi rok stoji asi 3x ale nejen kvuli dph no. Zenatej nejsem a skolku mame 100m a snad by melo byt misto. Ale toto nejsou furt naky likvidacni veci. Ale beru to, ze z principu slibit ze nesahnou na dane a pak to delat je proste sileny. A pak ten kokot co se schvovaval pred destem… mel ho okamzite vyhodit. Je to proste jak za babise. Jenze ted to dopadne tak ze bude babis zpet a pro me je furt lepsi toto
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Každý člověk, který jde do politiky čili veřejného prostoru, musí počítat, že ho lidé budou odhadovat, tipovat a hodnotit. Protože je politik. Pokud by mu to vadilo, stačí do politiky nejít nebo ji opustit, není to povinné.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.