Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

tuhle statistiku bych asi nebral jako bernou minci...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jasně, Fiala si udělá svoji statistiku, jako u energií. On přece ví, že je nejlepší =))
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Dyť těch 78% nesouhlasu je úplně legit.
Stačí se podívat na počty voličů, nikoliv %, ve volbách. Že má Fiala v koalici většinu ve sněmovně ani omylem neznamená, že si jeho vládu přála většina.
SPOLU s PirátoStanem dohromady 2,3mio hlasů.
Voliči ANO (1,45mio), SPD (0,51mio) socanů (250k), komunistů (200k), přísahy (251k) proti tomu. Už tady je v prdeli a "ztrácel" už ke dni voleb. Jakože to ani 50 na 50 nebylo.
Trikolora se Soukromníkama (150k) taky pryč. Trikolora u SPD, Soukromníci opravdu z fialovo "zodpovědné" politiky nadšeni nebudou.

No a kolik voličů si nasral z vlastní stáje se dá jenom odhadovat. Ale je nás, i tady, docela dost :-)

Mě jenom pořád fascinuje, jak se pan profesor dokázal v aspiraci na koryto a následně u koryta změnit.
Nějaké "nezvyšování daní" je úplně čajíček...
https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ
https://www.instagram.com/p/CvXQcf2sYpk/
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry: někdy máš pěkně hloupé reakce, to ti povím.
Nejsem žádný jeho fanda, ale alespoň nepodléhám debilní vlně antifiala za každou cenu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Coz jerry, ale stepan se uplne zblaznil mam pocit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

A tos vyvodil z té prosté aritmetiky nebo z těch videí?
Tu matematiku k "proč může být 78% nesouhlas s fialovou vládou klidně reálný" už lépe vysvětlit neumím. Snad si pouze dovolím podotknout, že neznám osobně jediného voliče ODS, který by byl spokojený s tím, co Fialova vláda předvádí. S vyjímkou těch, kteří si vzestupem ODS do vlády pomohli k lepším funkcím. A že takových znám hodně.
+ zahraniční politiku obecně považuje za OK většina z nich, vč. mě. Ale to je sakra málo.

Ta videa klidně ano. Přijde mi, že co si pan profesor nechal narůst vlasy, má na spoustu věcí dramaticky odlišné názory a pohledy než měl jako opoziční plešoun. A je to tak daleko od sebe, až se musím ptát, co ho k té změně přimělo.
Já totiž nevěřím ani na kecy o "mladických nerozvážnostech". Ať už se jimi ohání Petr Pavel nebo Ivan Bartoš. A že by chlap mezi 50-60 tak dramaticky "otáčel", se mi jeví až úplně nepravděpodobný :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

mattonecz píše: pát 06 říj 21:45Coz jerry, ale stepan se uplne zblaznil mam pocit
Stepan tu jen (re)prezentuje pohled středně velkejch podniků. Vosery, kterých ty si jako švarc osvč nevšimneš a mě se v corpu projeví drobným zvýšením alokací jemu/jim reálně ujídají z talíře.
To samé kontroly, audity, hlášení, reporty, esg, nový zákoník práce...

Mnoho lidí od nové vlády slibovalo změnu. Reálně se situace přinejlepším nezměnila.
2.9T RWD
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: pát 06 říj 21:19 jerry: někdy máš pěkně hloupé reakce, to ti povím.
Nejsem žádný jeho fanda, ale alespoň nepodléhám debilní vlně antifiala za každou cenu.
Dal jsem odkaz na statistiku a ty jsi jí bez jakéhokoliv relevantního podkladu zpochybnil. Když něco rozporuji, měl bych doložit důvody a ne jen domněnku. Stepan nahodil čísla, podle kterých statistika může sedět. Máš jiná čísla?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Relevantní důvod na zpochybnění statistiky vyslovil již velmi dávno sir Winston Churchill. A platí to dodnes.

HM: souhlas s jedinou výjimkou. Dosti se omezily/zastavily dotace pro Agrofert.
Ale to je hodně málo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

BOBe, touto opravdu věcnou argumentací jsi mě úplně položil =)) Očekával jsem něco ve stylu jiná data, kterými přebíješ logické procentní zdůvodnění Stepana. ;)
Odpovědět