Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od M.Z. »

Dneska jsem byl nevinně za prase... jedu si takhle hadraplánem horskou obcí, rychlost jsem v rámci možností udržoval a blížím se k levotočivé zatáčce kryté živým plotem. Pár metrů před zatáčkou, je vpravo nějaká odbočka a z té vyjíždí O1 s přívěsem. Musel mě vidět, říkal jsem si, že to nemůže myslet vážně, ale myslel a poslal to proti mě. Jak hadraplán nemá žádné asistenty, tak se mi i zakouřilo od gum, debil spokojeně projel, ale za to na mě za zatáčkou vzrušeně gestikuloval muž se psem :@)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

petr_riha píše: pon 02 říj 16:20
Předseda píše: pon 02 říj 15:56 řiha: že seš pokrytec, to už jsi tady dokázal. Psycholog by možná pozoroval i prvky narcismu, kdy všechno víš nejlíp. Ale když příjde na věc, tak je to jen hromada keců.
Blablabla, jak Harant ve školce, fakt.

Přitom lze mlčet nebo elegantně říct, “ano, žlutá znamená něco trochu jiného, blablabla” a nebýt za idiota.
Ty seš hotovej Carda Retarda.. Jen potvrzuješ co jsem řekl - všechno víš nejlíp, ale je to jen hromada keců.

Takže co říká §70, odst. 2)
Při řízení provozu na křižovatce znamená pro řidiče ... signál se žlutým světlem "Pozor!" povinnost zastavit vozidlo
Aby ses vžil do situace, tak si vem názorný příklad, kdy by Passat najel do křižovatky na zelenou a sundá ho BMW. Dle tebe, by BMW bylo v pohodě, protože jelo ještě na zbývající pikosekudnu žluté.
https://www.youtube.com/watch?v=3g3UlXlhG2c&t=436s
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Předseda:
Když už nadávas do retardu, tak se u toho podívej do zrcadla. Zkus ten tebou citovaný odstavec dočíst cely, najdeš tam i tu pasáž, kdy tebou zmíněna citace neplatí. A o které se tu bavíme. Ale to se ti nehodí do krámu, ze?
je-li však toto vozidlo při rozsvícení tohoto signálu již tak blízko, že by řidič nemohl vozidlo bezpečně zastavit, smí pokračovat v jízdě.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

To ovšem nepopírá tu první část, která beze zbytku platí. A vzhledem k tomu, žes tam nebyl a víš kulový o tom, jestli byl tak blízko nebo nebyl, nechápu, kde bereš tu drzost hodnotit to.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Není tu záznam, aby se to dalo zhodnotit. A křičet na někoho, kdo jel (možná) na žlutou, ze má na žlutou už stát, je mimo mísu. To je proste demenci a honeni ega za každou cenu.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

petr_riha píše: čtv 05 říj 20:21 Zkus ten tebou citovaný odstavec dočíst cely, najdeš tam i tu pasáž, kdy tebou zmíněna citace neplatí. A o které se tu bavíme. Ale to se ti nehodí do krámu, ze?
Vzdyť to říkám: všudes byl, všechno znáš nejlíp - ale ve skutečnosti jen hromada keců. Víš prd. O druhé části ustanovení od začátku vůbec nebyla řeč. Vysnil sis ho a teď si myslíš, resp. toužíš, aby někdo na tuhle diskuzi přistoupil..

Ale dobrý vědět, že ty seš jeden z těch dementů, na které když ze vzdálenosti 40m svítí žlutá, tak si řekne, že to přeci není červená a je to signál to ještě osolit. Jako ten trouba v BMW na videu. S tím si můžete evidentně podat ruce.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A proto je kamera na červenou vcelku často propojena s okamžitým měřením rychlosti :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ty ses fakt vemeno ty vole… skoda slov.

Mas video inkrimovane situace? Sem s nim, ať se můžeme podívat, jestli to byla žlutá nebo jasna červená, jak tvrdíš.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Předseda píše: pát 06 říj 09:55
Ale dobrý vědět, že ty seš jeden z těch dementů, na které když ze vzdálenosti 40m svítí žlutá, tak si řekne, že to přeci není červená a je to signál to ještě osolit. Jako ten trouba v BMW na videu. S tím si můžete evidentně podat ruce.
Víš prd, jak jezdím. Tyhle kecy si nech od cesty, děláš ze sebe akorát troubu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nechce s tím dohadováním už vychladnout? ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět