Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Myslíš to náměstí, jak 5 min od něj postavili velké free parkoviště?
Po 9 mesicich aktualniho povozu (a6 c7 3.0tfsi), zabrouzdilo me oko na inzerci do sekce s6 c7 4.0tfsi.
Cena +15%oproti porizovaci cene 3.0tfsi.
Zatlacil jsem slzu a uchlacholil se, tim ze bych ji s naprostou jistotou nevyuzil, diky hustote provozu.
Ale ten zvuk V8
Cena +15%oproti porizovaci cene 3.0tfsi.
Zatlacil jsem slzu a uchlacholil se, tim ze bych ji s naprostou jistotou nevyuzil, diky hustote provozu.
Ale ten zvuk V8
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
A kolik máš ted avg spotřebu? Se 4.0tfsi jsem se dostal nejmín na 8,6 při dálniční jizdě na tepompoat. Jinak dálky okolo 10 no problémo a i s Prahou avg. 13 úplně v poho.
Spotrebu neresim, za rok najezdime uplne minimum.
mesto 20/100, dalnice 10/100
mesto 20/100, dalnice 10/100
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Jízdní styl cobola AA 248 CL, spocivajici v tahnuti se 160, zbesilemu podjizdeni v kolonach a nasledne opet tahnuti se 160, mi pripadal dnes na D1 opravdu humorny
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nejsi sam. Ja jel o vikendu z Rumburka do Prahy, pred prvni vesnici jsem dojel cisternu a jel za ni. Nepredjizdel jsem, neb lilo, ja 66kw, provoz a na nosici 2 kola. Na vjezdu do dalsi vsi je kruhak, nikde nikdo, tak jsem ho hned za kruhakem predjel, zaradil se pred, zpomalil asi na 70 (neb vesnice) a udrzoval tempo. Uz jak mne dojizdel tak zurive blikal, naznacoval predjizdeni (ale nemohl, protoze provoz) a troubil. Doted nechapu proc...Stepan píše: ↑pon 18 zář 22:25O víkendu opět. Tentokrát proběhla i snaha o zablokování autem.Stepan píše: ↑úte 22 srp 20:50Dneska na me zase nejaky hovado zkouselo vystupovat. Mel bych se nechat ostrihat, tyhle problemy jsem nemival… :/Stepan píše: ↑úte 06 čer 11:01 Stojim na prejezdu, rana do okna, nejaky rozzureny pan mi nadava do curaku, ze neco neco, zmrd prazskej, v obci na padesatce, curak.
Tak sem teda vylez.
Rozdil cca 30. Centrimetru, kilo i let.
Pan otocil, rychlym krokem zpatky do auta a jen pres rameno furt picoval. Bylo videt, ze pochopil.
Podle auta sem ho predjel tak 10km zpet, jeste si ho pamatuju, pac mi tam pridal. Takze realne mel treba 5 minut na to vychladnout.
Me u tehle lidi dycky napadne, jakej maji jako plan, az jednou narazi na nakyho rapla…
Asi jsem ten problém opravdu já
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nová X6 60i.
Jeste mi pripadalo humorne, jak ty dva kusy plastu, jakoze 2+2 hranate kryty koncovek, absolutne nesedi na ty 2+2 trubicky, realne koncovky.
Za ty 3mio bez nebo co to stoji, to vypada jak po bouracce uz na salonu.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))