Náhodná setkání automobilového druhu
Moderátor: řidičBOB
Re: Náhodná setkání automobilového druhu
Já jsem tuhle viděl na poslední Shellce před Ostravou skupinku minulých passatů v kombíků (bílé + plechy), nevím co to byl za cvičení
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
ja potkal krasne a naprosto originalni SL, jak z prospektu, hezci jsem zatim asi nevidel
ac jsem nikdy na mergly nebyl, tohle auto se mi ve verzi s pevnou strechou odjakziva libilo. jedno jsem pravidelne potkaval po ceste do prace a jestli se nemylim, mel na boku nalepeno V12
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jj, tohle jsem potkal tak rok nebo dva zpátky. Prostě davy bílých passatů na plechách. Tuším, že snad byli všichni od Samohýla. Potkal jsem je z Brna na Blavu a z Brna na OL. Taky netuším, co to mělo znamenat...Deli píše:Já jsem tuhle viděl na poslední Shellce před Ostravou skupinku minulých passatů v kombíků (bílé + plechy), nevím co to byl za cvičení
mmira píše:ac jsem nikdy na mergly nebyl, tohle auto se mi ve verzi s pevnou strechou odjakziva libilo. jedno jsem pravidelne potkaval po ceste do prace a jestli se nemylim, mel na boku nalepeno V12
tak to byla 600, to uz je poradny masakr, no
Jinak strecha tohle auto prave zabije, navic s pevnou se nedelal, asi myslis hardtop
Stribrna Carrera GT me predjizdela stotricitkou, jeste ted mi z toho huci
nj, mas pravdu, ale na hard top to teda na prvni pohled nevypada. vazne pekne auto.Caddy píše:tak to byla 600, to uz je poradny masakr, no
Jinak strecha tohle auto prave zabije, navic s pevnou se nedelal, asi myslis hardtop
Autoforum.cz
kdyby byla oranžová, tak si byl v mém automobilovém snulacomme píše:Stribrna Carrera GT me predjizdela stotricitkou, jeste ted mi z toho huci
Slow and serious
To už jsme dva, co to netuší...vasco píše:Jj, tohle jsem potkal tak rok nebo dva zpátky. Prostě davy bílých passatů na plechách. Tuším, že snad byli všichni od Samohýla. Potkal jsem je z Brna na Blavu a z Brna na OL. Taky netuším, co to mělo znamenat...Deli píše:Já jsem tuhle viděl na poslední Shellce před Ostravou skupinku minulých passatů v kombíků (bílé + plechy), nevím co to byl za cvičení
máš mezery, W140 v kupé bylaCaddy píše:mmira píše:ac jsem nikdy na mergly nebyl, tohle auto se mi ve verzi s pevnou strechou odjakziva libilo. jedno jsem pravidelne potkaval po ceste do prace a jestli se nemylim, mel na boku nalepeno V12
tak to byla 600, to uz je poradny masakr, no
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
jenze tohle uz je o generaci dal, ta uz je nehezka, hlavne ma vizualne hrozne tezkou zad
Autoforum.cz