BMW Divize
Re: BMW Divize
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kura, dělejte si srandu z někoho jiného, pls.
Z jiného soudeku: brambor2 (teda jeho N52B30) je přesný jak švýcary = každých 1000km = jeden litr CFS. Dneska sem zase dolíval.
Z jiného soudeku: brambor2 (teda jeho N52B30) je přesný jak švýcary = každých 1000km = jeden litr CFS. Dneska sem zase dolíval.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
takže zase motor vylágrovaný a na sračku.. gratuluju
Není (doufám) vylágrovaný, litr 5w40 na tisíc žere od doby co ho mám (2018-65tis km, dnes 175tis km) - nevadí mi to, hlídam to a dolívám - aspoň je te wolej v motoru furt "čerstvý".
žrát to olej nemá. Pokud to není domek, ventil dekl, vana, PCV, tak pak už jen stírátka ventilů. Vzhledem k tomu, že máš auto furt rozebraný, tak udělat ta stírátka by nebyl takový problém.
Nemáš pravdu, jsou N52, které olej moc nežerou (náhodou je to zrovna m4Zlik = 2 deci na tisíc, sotva) a pak jsou N52, ktereé olej žerou )a to je zrovna brambor2). Je to ale pořád stejně (=litr na tisíc), nezhoršuje se to, takže hledat příčinu už nebudu a nebudu do toho "gabat" (teda já ne, Michal)žrát to olej nemá.
to že jsou ty motory na olej užrané je pravda odvěká, ale 1l na 1000 je dost. Moc prostoru pro "zhoršování se" už nevidím.
Naopak N52 v m4Zlikovi wolej skoro nežere, fčíl sem to po dnešním výletu kuntroloval (odpo doma doliju 0,5litru CFS 5w40 - po 6000 km).
Pp - zkoušel jsi ty věci co ti tu radí? Mně ta N52 sežrala tak litr na 10k km a většinou až když jsme to někde honil na okruhu. Jinak ani nebylo potřeba dolévat. Litr na 1000km je teda dost ... Ale líbí se mi že jsi té 330i pořád věrný
Kromě těch stíratek už vše vyměněno, ta stírátka = hrabat do motoru budu dělat až při GO (1/4mio km nebo víc).Pokud to není domek, ventil dekl, vana, PCV, tak pak už jen stírátka ventilů.