BMW Divize
Re: BMW Divize
Trochu se mi nezdá zdvihový objem 1955, uváděný u dízlů. Jinak ta 118i by nemusela jet špatně Skoro bych řek, že 118i se bude jmenovat 120i, 116i se bude jmenovat 118i, a konečně na 116i zbude ten tříválec.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
mně to zepředu připomíná kromě A1 i BMW compact
Jinak zeptejte se, jak se to líbí přítelkyním... možná najdete, kdo design schvaloval
Pavel: sorry za zklamání. Když píšeš, že A6 je únavná - pro tebe jako aktuvního řidiče, nebo by to bylo únavné i pro mě, jako pasažéra omylem za volantem?
Jinak zeptejte se, jak se to líbí přítelkyním... možná najdete, kdo design schvaloval
Pavel: sorry za zklamání. Když píšeš, že A6 je únavná - pro tebe jako aktuvního řidiče, nebo by to bylo únavné i pro mě, jako pasažéra omylem za volantem?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
EF: Tezko soudit, docela by me zajimalo, co bys na to rikal. Pro me je to samozrejme neprijemne proto, ze ja chci to auto ridit a ono se chce ridit tez, tak se o to pereme. Ale jestli bys s tim byl spokojen Ty je otazkou. Podle me ne prilis, protoze ty automaticke systemy nejsou tak dobre, aby byly opravdu sobestacne a spolehlive. Parkovaci asistent dobre nezaparkuje, system ktery drz pruh sem tam nevidi caru, nebo nezatoci dost, precrash obcas neudela nic, i kdyz se zenes do zdi, nocni videni nekoho vidi a nekoho ne, adaptivni tempomat je spis protivny, porad vidi i co neni... Podle me je to na nic - kdyz si to chces delat sam, nejde to tak dobre jak by to mohlo jit bez toho. A kdyz to nechas na systemu, chybuje, tudiz oddat se mu je sebevrazda.
S compactem bych novou 1er vubec nesrovnaval. Jednak jeho design byl alespon funkcni, ale predevsim - to co ukazujes Ty je holobyt a uznavam, pekne to neni. Ale to na fotkach BMW je 1er v plne palbe a oskliva je stejne...
S compactem bych novou 1er vubec nesrovnaval. Jednak jeho design byl alespon funkcni, ale predevsim - to co ukazujes Ty je holobyt a uznavam, pekne to neni. Ale to na fotkach BMW je 1er v plne palbe a oskliva je stejne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Arnie: To jsou oficialni informace, znaceni modelu urcite jine nebude. Ale objem u dieselu bude 1995, to je preklep, diky za postreh.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
U popisu 116i chybí kolika-válec to je...
V modrý z boku to neni špatný. Ale ten zadek jak z Pola, který opuchlo a čumák smutnýho psa už ano.pjanda píše:Tak uz je vse oficialni. Kompletni predstaveni se vsemi technickymi i dalsimi detaily a 120 fotografiemi je k nalezeni v magazinu
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ne-parade/
TSs
Z boku to není špatný, když si odmyslíš prvních 30 a posledních 30cm. Pak to totiž vypadá jako aktuální 1er a to je v pohodě...
To je ale strasnej hnus Po tomhle predstaveni musi zakonite stoupnout ceny vsech ojetejch BMW
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
vraj nie je škaredé, ale sú aj krajšie...ExFun píše:Jinak zeptejte se, jak se to líbí přítelkyním... možná najdete, kdo design schvaloval