Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To sice ne, ale auta se předem moc neplánují (jak kde, jak kdo).
Třeba jak jsem tu psal o té železnici - ani jsem tam být neměl a vyslali mě tam v 9h ráno. Prostě vypadlo auto (nebo řidič, co já vím) a jel jsem tam místo něho.
Třeba jak jsem tu psal o té železnici - ani jsem tam být neměl a vyslali mě tam v 9h ráno. Prostě vypadlo auto (nebo řidič, co já vím) a jel jsem tam místo něho.
Chápeš to?
A co teda navrhuješ? Zrusime zákazy a každý ať si jede kam chce?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak ona by většina zákazů zrušit šla - nebot jsou tam zbytečné.Nějak nevím, co by tam kdo dělal a proč by tam jinak jezdil.
U nás v ulici je B4 Mimo DO. Jako kdo jinej než dopravní obsluha by do té slepé ulice jel - vážně nevím.
Bych mohl prosadit, aby tam dali zákaz autobusům - protože tam neprojede a zasekne se tam. Sice tam žádný autobusy nejezdí (protože kam?), ale jen tak pro jistotu.
A ten, který mu vyhradí místo a pojede do školky, at si zařídí vyjímku.
Stejná logika
U nás v ulici je B4 Mimo DO. Jako kdo jinej než dopravní obsluha by do té slepé ulice jel - vážně nevím.
Bych mohl prosadit, aby tam dali zákaz autobusům - protože tam neprojede a zasekne se tam. Sice tam žádný autobusy nejezdí (protože kam?), ale jen tak pro jistotu.
A ten, který mu vyhradí místo a pojede do školky, at si zařídí vyjímku.
Stejná logika
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne úte 19 zář 10:08, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
A pokračovat budeme tím, ze zrusime rychlostní omezení? Ze se na silnici budeme chovat jak na Balkáně a nepojede ten, kdo má přednost, ale ten, kdo má větší koule a menší strach? Případně víc zatroubi?
Ten zákaz dle tonaze tam má nějaký důvod - dost možná technicky-stavební, ze ta silnice má nějakou nosnost. DO jednou za čas zvládne, každodenní nápor desítek/stovek kamionu nikoliv.
Ten zákaz dle tonaze tam má nějaký důvod - dost možná technicky-stavební, ze ta silnice má nějakou nosnost. DO jednou za čas zvládne, každodenní nápor desítek/stovek kamionu nikoliv.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Třeba sítě pod silnicí, že? Pak v zimě přijde mráz, ono je to tam od myslitelů, co maj zákazy v paži a vidí si tak akorát na špičku pivního pupku, nakřáplé a je velká legrace... Ne tedy pro tamní majitele nemovitostí.
Ale zákazy jsou zbytečné.
Ale zákazy jsou zbytečné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jasně - ale viz naše slepá ulice. Nevím, co by tam desítka kamionů za den dělala - kam by jako jela? Přeznačkováno je všeobecně...Ten zákaz dle tonaze tam má nějaký důvod - dost možná technicky-stavební, ze ta silnice má nějakou nosnost. DO jednou za čas zvládne, každodenní nápor desítek/stovek kamionu nikoliv.
řidičBOB: Nevím kde přesně bydlíš, ale:
Je ted moderní, postavit silnici/chodník/sítě, položit všude zámkovku.. A dát tam zákaz nad 6t.
No a hádej, kudy se tam vozí asi materiál na ty parcely? Ve tvém okolí je těch případů mraky (Beroun, Králův Dvůr, Vysoký Újezd atd...)
Největší fajnšmekři ještě navíc postaví jako první plot - a pak si drbou hlavu, jak dostat auta (materiál) na pozemek.
No a ty tvé vyjímky nevyřeší nic - teda jo, zničí se silnice legálně
Chápeš to?
Takže značku odebereme a pokud se do te slepé ulice dostane nějaký ztraceny myslitel (kteří jsou schopni se dostat i na cyklostezky) a silnice se pod nim propadne, tak co? Nic neporušil, silnice v prdeli.
Odebereme i značky 30 kolem škol? Většinu dne jsou irelevantní, o prázdninách též. Omezení platnosti po-pa 7-16 nic neřeší, značka platí i o prázdninách, kdy je zbytečná. Odebral bych ji tedy, co ty na to?
Odebereme i značky 30 kolem škol? Většinu dne jsou irelevantní, o prázdninách též. Omezení platnosti po-pa 7-16 nic neřeší, značka platí i o prázdninách, kdy je zbytečná. Odebral bych ji tedy, co ty na to?
- Truck Daškam
- Letec
Prosímtě, je to oblast, kde kamiony vůbec nejezdí (protože už dřív před toutou ulící jim je zakázán průjezd). I kdyby tam jednou za 10let jeden kamion zabloudil, tak se silnice pod ním fakt nepropadne - jezdí tu normálně popeláři, hasiči.
Prostě ten zákaz tu je úplně k ničemu
A kdyby zabloudil jak píšeš - tak zákaz nic neřeší a najel by tam stejně
Prostě ten zákaz tu je úplně k ničemu
A kdyby zabloudil jak píšeš - tak zákaz nic neřeší a najel by tam stejně
Chápeš to?
Tebe je v mixu fakt skoda. Nechceš jít do politiky a zasadit se o to, aby na silnici zbyly jen nezbytné značky? Posouzení bude na tobě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už jsem mu to doporučoval!
Není nad to, když myslitel s mixem uzná, že ten zákaz je prostě k ničemu!
To je fakt pecka
Není nad to, když myslitel s mixem uzná, že ten zákaz je prostě k ničemu!
To je fakt pecka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time