Tak jasne, je to o tom, ze to zkusí a nějak to dopadne. Dotyčný neměl na handrkovsni asi chuť.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ne každý, kdo nezná presne znění zákona a hledání slovíček v něm musí byt nutně blb. Evidentně tam chyběla vůle trvat na svém, nic víc.GeneHawkins píše: ↑čtv 14 zář 18:23 Však taky je tam formulace "... k hmotné škodě převyšující zřejmě ... částku 100 000 Kč..."
Pravděpodobně to bude blb nebo urban legend.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Podla SPZ zavolali majitelovi vozidla(zrejme otec). Ten povedal ze tam posle dceru. Do 5minut prisla na miesto. Koniec patrania.Lachende Bestien píše: ↑stř 13 zář 22:44 Děkuji za zajímavou recenzi, mám aspoň nad čím přemýšlet.
Budete-li mít zájem o budoucí myšlenkové produkty k tomuto ožehavému tématu, dejte vědět.
A btw jak onu sprostou a drzou váženou dámu polycysty vypátraly, na základě popisu vozidla + spz od osoby informátora?
- Truck Daškam
- Letec
Stavba železnice, otázka asi několika desítek milionů kč, možná nějaká stovka.
My, řidiči mixů, jsme měli včerejší betonáž za několik stovek tisíc odpískat a zastavit, páč na stavbu vedla cesta mezi domy, kde byla B4.
Další vtip - vjezd na stavbu, tam zákaz vozidel nad 6t. By mě zajímalo, jak tam budou stavět Aviema.
PS: Vysvětlení je snadný - vjezd na tu stavbu je už postavená a zkolaudovaná odbočka z hlavní silnice - hned za značkou končí asfalt.. A přelepit (zrušit) tu značku prostě nikoho nenapadlo.
No nic
My, řidiči mixů, jsme měli včerejší betonáž za několik stovek tisíc odpískat a zastavit, páč na stavbu vedla cesta mezi domy, kde byla B4.
Další vtip - vjezd na stavbu, tam zákaz vozidel nad 6t. By mě zajímalo, jak tam budou stavět Aviema.
PS: Vysvětlení je snadný - vjezd na tu stavbu je už postavená a zkolaudovaná odbočka z hlavní silnice - hned za značkou končí asfalt.. A přelepit (zrušit) tu značku prostě nikoho nenapadlo.
No nic
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, měli jste to odpískat. Všichni do jednoho. On by se třeba pak někdo chytnul za nos a ty výjimky pro stavbu, vyjednal.
Ale pokud bych měl písemné potvrzeno, že mi zadavatel všechny pojuty za zákazy proplatí, tak s tím nemám problém.
Bydlet v té oblasti, tak na tebe zavolám MP a to i opakovaně.
Ale pokud bych měl písemné potvrzeno, že mi zadavatel všechny pojuty za zákazy proplatí, tak s tím nemám problém.
Bydlet v té oblasti, tak na tebe zavolám MP a to i opakovaně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak to by ses asi uvolal. Sklopky a vany tam jezdí už tak půl roku. O nájezdu bagrů a veškerý techniky se ani nebavím
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Věř tomu, že neuvolal.MP by zjistila, že je to snadná kašička a budou tam jezdit sami
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ono nemysli si, že to není vyřešený..
Třeba v Běchovicích se jezdilo (možná ještě jezdí) po cyklostezce. Výjímky jsou, ale ne ke všem se třeba dostali - a MP to kontroluje max u osobáků, stavební auta prostě ani nekontroluje.
Třeba v Běchovicích se jezdilo (možná ještě jezdí) po cyklostezce. Výjímky jsou, ale ne ke všem se třeba dostali - a MP to kontroluje max u osobáků, stavební auta prostě ani nekontroluje.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Musí, asi jako mě MP v Říčanech.
Shodli jsme se, že paní je kráva kterou sere, že si soused staví barák a dál jsme jeli dál každý po svém
Shodli jsme se, že paní je kráva kterou sere, že si soused staví barák a dál jsme jeli dál každý po svém
Chápeš to?